Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

stai mano(Kirbes)medutis,darytas sau,tai be jokiu papuosimu,tiesiog apibarstytas likusiais trupinukais ir dar truputi juodo sokolado pasmulkinau ax.gif man be proto skanu thumbup.gif vyrui kremo kiek perdaug,tai kitam kartui teks deti maziau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mulatux: 26 sausio 2011 - 15:41
QUOTE(mulatux @ 2011 01 26, 15:41)
stai mano(Kirbes)medutis,darytas sau,tai be jokiu papuosimu,tiesiog apibarstytas likusiais trupinukais ir dar truputi juodo sokolado pasmulkinau  ax.gif  man be proto skanu  thumbup.gif  vyrui kremo kiek perdaug,tai kitam kartui teks deti maziau  ax.gif

mano torte kremo irgi panasiai..man ne per daug biggrin.gif skanumas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 26 sausio 2011 - 16:57
QUOTE(Oksiukas @ 2011 01 25, 15:10)
Laba diena, o kokią grietinę naudojat Kirbės medučiui?Man niekaip neišsiplaka, gaunasi skysta verysad.gif

As tai lygiomis dalimis sumaisiau grietinele ir Kelmes grietine ir gavosi labai skanus, gaivus kremas.
Ir isitikinau, kad torta valgyti reikia po keliu dienu sutepus, skonis zymiai geresnis ir dregnesnis tortas.
Aciu Kirbei uz nuostabu meducio recepta smile.gif
Atsakyti
Laba
As visad gaminu meduti pagal cipciuko recepta 4u.gif bet vien tik grietinele perteptas truputi man per riebus,tai dabar iskilo klausimas ar galima i pertepimus deti uogu?pvz.braskiu?
Atsakyti
Kepasi mano medutis pagal Kirbes recepta, kol kas kila graziai, paziuresime kaip man pavyks supjaustyti rytoj g.gif
Tarp kitko 200 gr medaus gavosi 4 dideli ir su kupre saukstai 4u.gif
Bet kaip iskilo blink.gif , kaip bulka gavovi. Jei nenukris tai bus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 28 sausio 2011 - 20:22
QUOTE(Packa @ 2011 01 28, 21:14)
Kepasi mano medutis pagal Kirbes recepta, kol kas kila graziai, paziuresime kaip man pavyks supjaustyti rytoj g.gif
Tarp kitko 200 gr medaus gavosi 4 dideli ir su kupre saukstai 4u.gif

tai cia jau kaip kokie pas ka saukstai smile.gif man atrodo 5saukstai gavosi ax.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif

kaip isgelbeti krema, dariau is grietines ir turbut persistengiau, ir pavirto vandeniu, ar dar ka galima padaryti ar nauja daryt?
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2011 01 29, 12:12)
help.gif  help.gif  help.gif

kaip isgelbeti krema, dariau is grietines ir turbut persistengiau, ir pavirto vandeniu, ar dar ka galima padaryti ar nauja daryt?

Žalatino idek nedaug, sutrauks, kiti cpecialiai zalatina deda, nors man skaniau tik grietinele, as jau seniai nerizikuoju su grietine is parduotuves, nes su kaimiska tokiu fintu nebuna. Kai idejus zaletinos prades stengti, tada tepk blynus, nelauk kol visai sustengs, jau laikysis ant sauksto ir tepliok, gerai turetu buti. Žalatina istirpink vakdeni siltam kad visiskai istirptu, truputi atvesink ir pilk i grietine, nebijk jei pilant ir maisant pasidarys tokie tysalai kaip snargliai, gal negraziai pasakiau, bret taip atrodo, kartais sutraukia ta zalatina, bet esme nepasikeicia, tada atvesus tepk ant blynu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audroneja: 29 sausio 2011 - 11:22
QUOTE(Audroneja @ 2011 01 29, 11:16)
Žalatino idek nedaug, sutrauks, kiti cpecialiai zalatina deda, nors man skaniau tik grietinele, as jau seniai nerizikuoju su grietine is parduotuves, nes su kaimiska tokiu fintu nebuna. Kai idejus zaletinos prades stengti, tada tepk blynus, nelauk kol visai sustengs, jau laikysis ant sauksto ir tepliok, gerai turetu buti. Žalatina istirpink vakdeni siltam kad visiskai istirptu, truputi atvesink ir pilk i grietine, nebijk jei pilant ir maisant pasidarys tokie tysalai kaip snargliai, gal negraziai pasakiau, bret taip atrodo, kartais sutraukia ta zalatina, bet esme nepasikeicia, tada atvesus tepk ant blynu.

aciu, jau taip ir buvau pasiruosus daryt, dar karta aciu 4u.gif
Atsakyti
Na pagaliau padariau doh.gif daugiau nekada nedarysiu su grietine, jau tiek vargo turejau.
Gavosi didziulis tooortas, is 7 lakstu. Biski kai kurie lakstai nelygiai susipjauste, bet kai pirmam kartui tai thumbup.gif . Rytoj dukros gimtadienis tai valgysim 4u.gif
Atsakyti
labutis, užsukau ir seilės varva....
artėja mažosios 3 žvakučių tortadienis, kilo mintis iškepti barbini torą meduti, bandyčiau dengti saldaniu mase blush2.gif , bet norėčiau kepti mažesni... (jei nesigautu...)gal kuri žinote tikslius mažesnio medučio kiekio skaičius?....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpyte: 30 sausio 2011 - 18:31
QUOTE(skorpyte @ 2011 01 30, 18:31)
labutis, užsukau ir seilės varva....
artėja mažosios 3 žvakučių tortadienis, kilo mintis iškepti barbini torą meduti, bandyčiau dengti saldaniu mase blush2.gif , bet norėčiau kepti mažesni... (jei nesigautu...)gal kuri žinote tikslius mažesnio medučio kiekio skaičius?....

As barbes sijonui sunaudoju mazdaug puse normos medaus torto...
Atsakyti