Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

KIRBE KIRBE ,aš išsikepiau tavo medutį thumbup.gif ,kiti nesupras,bet tu žinai,kiek aš vargau su juo,bet nepasidaviau ir trečias kartas nemelavo thumbup.gif
Manau mano klaida buvo per aukšta temperatūra,dabar kepiau 160 laipsniu temperatūroje,40 min ir po to,dar 10 min 180 ,va ir viskas pavyko puikiai,tik kita kartą pjaustysiu,dar ploniau.
Tortas jau atpjautas,tu juk žinai,kad jis man pasakiško skonio,toks ir išėjo,tikras Kirbės medutis thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2011 01 23, 15:57)
KIRBE KIRBE ,aš išsikepiau tavo medutį  thumbup.gif ,kiti nesupras,bet tu žinai,kiek aš vargau su juo,bet nepasidaviau ir trečias kartas nemelavo  thumbup.gif


lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sveikinu..... 4u.gif
Atsakyti
Kepiau penktadienį kirbės medutį - ne sau, todėl padariau nusikaltimą: įmušiau dar vieną kiaušinį ir miltų nepagailėjau blush2.gif biskvito kupra dingo akimirksniu.... blush2.gif į vieną tarpą dėjau vyšnių iš kompoto, kitame - vieną sluoksnį želė rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
o aš ateinu padėkoti cipciukui už nuostabų medučio receptą. viskas pavyko puikiai, tortas išėjo didelis iš pusės normos, 6 sluoksnių, labai pergyvenau galvojau lakštai tokie kieti kad permirks g.gif bet gavos SUPER biggrin.gif patenkinta ligi ausų. Svečiai visą tortą suvalgė akimirksniu, pats pats pats skaniausias tortas.P.S. dariau su kondensuotu pienu, o pertepimą iš želė gabaliukų ir riešutų, na negaliu kaip dar norėčiau gabalėlio bet nėra blush2.gif net nuotraukos nepadariau bet kaip svečiai pamatė ir paragavo klausė iš kur tokį tortą žiauriai skanų tortą gavau, kai pasakiau kad kepiau labai gyrė ir užsiprašė kitą savaitę ateinančiam gimtadieniui smile.gif na buvo keista visiems nes tai mano trečiais keptas tortas, bet pradėjau kepti ir užsikabinau taip patinka galėčiau bandyti vis kitus tortų recptus ir vaišinti artimuosius ir draugus smile.gif
Ačiū ačiū už receptą, žinosiu db patį skaniausią tortą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute1990: 23 sausio 2011 - 20:50
sveikos 4u.gif
gaminu jau n-taji karta Kirbes torciuka medaus 4u.gif ir visad neisplakdavau grietines,bet si karta..issiplake!!!!negaliu patiketi!!!!! lotuliukas.gif gavosi kremas,kaip grietinele! ax.gif mm,kaip laukiu,kada susistoves.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2011 01 24, 14:35)
sveikos 4u.gif
gaminu jau n-taji karta Kirbes torciuka medaus 4u.gif  ir visad neisplakdavau grietines,bet si karta..issiplake!!!!negaliu patiketi!!!!! lotuliukas.gif  gavosi kremas,kaip grietinele! ax.gif mm,kaip laukiu,kada susistoves.. biggrin.gif


kokia grietine plaket?ir neskubekit valgyt...minimum para turi pastovet,o dar geriau 2...tada bus labai skanu
Atsakyti
kepa Kirbes meducio biskvitas ir nezinau kas cia man gausis,nes:
kadangi pagaliau isigijau elektronines svarstykles,tai viska dejau gramas i grama pagal receptuka ir galutinis rezultatas teslos gavosi kiek kietesnis nei matosi is foto.kepa jau puse duoto laiko,bet ziuriu virsus ima lyg trukineti unsure.gif kazin nesigaus cia man bulka biggrin.gif
Atsakyti
taigi,kame šaknys?kodel mano(Kirbes) meducio biskvitas iskepe su kupra ir dar sutruko ipusejus kepimui?dejau viska pagal recepta.kepiau 160temp.40min+170temp.10min.
g.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 25, 12:17)
taigi,kame šaknys?kodel mano(Kirbes) meducio biskvitas iskepe su kupra ir dar sutruko ipusejus kepimui?dejau viska pagal recepta.kepiau 160temp.40min+170temp.10min.
g.gif


NA TEWMPERATURA KAIP IR NE PER AUKŠTA,GAL ŠIEK TIEK MILTU MAŽIAU REKEJO DETI......NA BET VISTIEK NAUDOTI GALIT....NUPJAUSIT KUPRA IR BUS TRUPINUKAM.....
Atsakyti
Laba diena, o kokią grietinę naudojat Kirbės medučiui?Man niekaip neišsiplaka, gaunasi skysta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 01 25, 15:06)
NA TEWMPERATURA KAIP IR NE PER AUKŠTA,GAL ŠIEK TIEK MILTU MAŽIAU REKEJO DETI......NA BET VISTIEK NAUDOTI GALIT....NUPJAUSIT KUPRA IR BUS TRUPINUKAM.....

tai jau tikrai as jo neismeciau-dar ko tongue.gif siaip,siam kartui man netgi gerai,kad gavosi su kupra,nes tokios formos torto reikia,bet kitam kartui bandysiu miltu maziau deti
QUOTE(Oksiukas @ 2011 01 25, 15:10)
Laba diena, o kokią grietinę naudojat Kirbės medučiui?Man niekaip neišsiplaka, gaunasi skysta verysad.gif

as naudojau 30% Mū grietine-issiplake,tik ilgokai reikia plakti.gal kantrybes neturejot? smile.gif ir plakti atšaldyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 01 24, 16:36)
kokia grietine plaket?ir neskubekit valgyt...minimum para turi pastovet,o dar geriau 2...tada bus labai skanu

plakiau 30% riebumo (jau ismeciau indelius,bet regis buvo "senoliu" grietine) smile.gif plakiau su tokiu senu plaktuvu,su kojelem,ir jau po keliu min plakimo pradejo tirsteti ax.gif ir gavosi tirstas kremas..su siek tiek citrinos sulciu..siandien ryte neistverus ragavau torta..pasaka..rytoj bus dar skanesnis! wub.gif
P.S. tik man neiseina lygiai perpjauti biskvitu.. biggrin.gif nu nemoku tikrai.. gal sakau kada reikes meginti kepti po viena biskvita..ilgai uztruks,bet vistiek.. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mulatux @ 2011 01 25, 12:17)
taigi,kame šaknys?kodel mano(Kirbes) meducio biskvitas iskepe su kupra ir dar sutruko ipusejus kepimui?dejau viska pagal recepta.kepiau 160temp.40min+170temp.10min.
g.gif

man iskepa su kuprele,bet as ja nupjaunu graziai..bet nera niekad sutrukes,o recepta jau mintinai ismokau,tai kazkaip nenormuoju visko taip atidziai..na miltu dedu is "akies" ir pavyksta..o kepu as 170 laipsniu,35 min.(patikrinu su pagaliuku) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 25 sausio 2011 - 15:07