Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

QUOTE(rabelkyte @ 2011 01 17, 13:18)
Dekoju  4u.gif  tai siandien vakare iskepsiu biskvita, ryt sutepsiu.. gal islaikysim iki 4dienio  biggrin.gif  biggrin.gif

va, beda tikrai gali but del kantrybes stokos, laikant toki skanesta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2011 01 17, 14:25)
va, beda tikrai gali but del kantrybes stokos, laikant toki skanesta  smile.gif

teks kentet kazkaip, nes nesinori svest be torto biggrin.gif
Atsakyti
jei kepsi Cipciuko,tai vietoj medaus gali deti kondensuota smile.gif paziurek sita recepta,cia su kondensuotu mirksiukas.gif O kondensuoto taip pat 3 v.s.deti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazutee: 17 sausio 2011 - 14:19
QUOTE(grazutee @ 2011 01 17, 14:18)
jei kepsi Cipciuko,tai vietoj medaus gali deti kondensuota smile.gif paziurek sita recepta,cia su kondensuotu mirksiukas.gif          O kondensuoto taip pat 3 v.s.deti?

taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 01 17, 16:54)

Dekui.Gal kas rekomenduotu kepejele,kuri iskeptu medaus torta ir graziai papuostu,reikia apie 4kg.svorio,aciu.Veiksmas Kaune.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazutee: 17 sausio 2011 - 15:08
QUOTE(grazutee @ 2011 01 17, 16:07)
Dekui.Gal kas rekomenduotu kepejele,kuri iskeptu medaus torta ir graziai papuostu,reikia apie 4kg.svorio,aciu.Veiksmas Kaune.

Pabandykite parasyti Cipciukui. Ji siuo reikalu uzsiima. As valgiau, tai buvo thumbup.gif
Atsakyti
SOS! katik iskepiau Kirbes meduti.. kepe visa laika puikiai, ale kai atejau jau traukt lauk ziuriu kad duobe susidare per viduri, nors pirmai kepe lygiai graziai verysad.gif kas cia nutiko? per ilgai kepe? bet as net anksciau atejau paziuret nei po 50 minuciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2011 01 17, 17:19)
SOS! katik iskepiau Kirbes meduti.. kepe visa laika puikiai, ale kai atejau jau traukt lauk ziuriu kad duobe susidare per viduri, nors pirmai kepe lygiai graziai  verysad.gif  kas cia nutiko? per ilgai kepe? bet as net anksciau atejau paziuret nei po 50 minuciu  doh.gif

kelis puslapius atgal recepto autorė minėjo, jog taip nutinka, kai trūksta šiek tiek miltų į tešlą...
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 17, 16:42)
kelis puslapius atgal recepto autorė minėjo, jog taip nutinka, kai trūksta šiek tiek miltų į tešlą...

jus visiškai teisi.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 01 17, 17:51)
jus visiškai teisi.... 4u.gif

4u.gif o tai ka dabar daryt ? Kita kept ar bandyt su tuo paciu suktis ? verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(bakatita @ 2011 01 09, 15:17)
as tai visa virsu su braskemis aplibdyciau, dabar vynuoges ir mandarinus naudoju. siaip vaisiai, uogos man bent labai tinka wub.gif , duoda gaivos meduciui thumbup.gif

o saldyti taip pat tinka ? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
MAno nevykelis medutis pagal Kirbe. Kad as daugiau prasyciau vyro parvest produktu tortui. Paprasiau grietines, tai parveze 20proc. bash.gif Plakant man suskydo ji, tai beveik visas susigere i biskvitus. Bet siaip labai skanus...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JET @ 2011 01 17, 19:49)
MAno nevykelis medutis pagal Kirbe. Kad as daugiau prasyciau vyro parvest produktu tortui. Paprasiau grietines, tai parveze 20proc. bash.gif Plakant man suskydo ji, tai beveik visas susigere i biskvitus. Bet siaip labai skanus...

Koks skirtumas tarp vyro ir šuns ėdalo?-Pastarajame gali būti smegenų ir širdis...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nelabai i tema, bet cia tinka sis posakis lotuliukas.gif
Atsakyti