planuoju kept Kirbes meduti, tai iskilo klausimas... ar kai jis iskepa ar nereik jo paslegti? man kai tik kepu koki biskvita susidaro kupra tai itariu kad ir sitas bus su kupra.... ar ne?
QUOTE(bitutė @ 2011 01 08, 17:59)
As taip pat jau pora kartu dariau medaus torto uzpila tik is grietines.
Ir neplakdavau as ten jos visai, tik gerai ismaisydavau ipilta cukraus pudra ir gerai budavo.
O norejau paklausti ar galima butu i torto vidu ideti uogu? pvz braskiu? ar nesugesdu greitai tortas ir ar skanu butu?
Mano vaikas jau uzsiprase savo gimtadieniui (vasarai) medaus torto, bet sake kad turi buti su braskemis
Ir neplakdavau as ten jos visai, tik gerai ismaisydavau ipilta cukraus pudra ir gerai budavo.
O norejau paklausti ar galima butu i torto vidu ideti uogu? pvz braskiu? ar nesugesdu greitai tortas ir ar skanu butu?
Mano vaikas jau uzsiprase savo gimtadieniui (vasarai) medaus torto, bet sake kad turi buti su braskemis
aš dariau su šviežiomis braškėmis ir labai skaniai gavosi
QUOTE(rabelkyte @ 2011 01 10, 18:35)
planuoju kept Kirbes meduti, tai iskilo klausimas... ar kai jis iskepa ar nereik jo paslegti? man kai tik kepu koki biskvita susidaro kupra tai itariu kad ir sitas bus su kupra.... ar ne?
paslegt tikrai nereikia......jei iškils kuprele,tai nupjausit ir bus trupinukam.....
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 10, 16:10)
Issikept mazejancia tvarka paplocius, ir sutept
Butent ,rugiagele
Planuoju kepti medaus torta pagal Cipciuka. Sakykite o kaip pasigaminti torto papuosimui trupinius? Aciu.
QUOTE(pukiota @ 2011 01 10, 20:08)
Planuoju kepti medaus torta pagal Cipciuka. Sakykite o kaip pasigaminti torto papuosimui trupinius? Aciu.
per mesmale sumalti atraizeles ir persijoti per sieteli
Papildyta:
QUOTE(Liepsnele111 @ 2011 01 11, 21:34)
Patarkite, kaip geriau pasidaryti baltą papuošimo glajų? (Kuris sukietėja)
isplakti baltyma su cukraus pudra ir ideti rugsteles
QUOTE(pukiota @ 2011 01 10, 20:08)
Berods pati Cipciukas sakė, kad su kočėlu sudaužyt. Idedu "atraižas" į kelis maišelius, pasitiesiu rankšluostį ant stalo (kad mažiau triukšmo būtų) ir padaužau, paskui reikia persijot. Pasak Cipciuko, stambesni šonams, smulkesni viršui.
Geriausia sumalt... ir greiciausia..
QUOTE(meduolytee @ 2011 01 11, 23:14)
isplakti baltyma su cukraus pudra ir ideti rugsteles
O be baltymo ar nėra galimybių? Pas mus giminej su samanelioze buvo problemu, tai šiek tiek prisibijom.
Dariau paprasčiausiai su vandeniu, pudra ir citrinos rugštimi tai gaunasi toks balzganas ir gerai nesukietėja.
QUOTE(Liepsnele111 @ 2011 01 12, 12:46)
O be baltymo ar nėra galimybių? Pas mus giminej su samanelioze buvo problemu, tai šiek tiek prisibijom.
Dariau paprasčiausiai su vandeniu, pudra ir citrinos rugštimi tai gaunasi toks balzganas ir gerai nesukietėja.
kiaušinį nuplaukit gerai su soda...
o su vandeniu ir gerai gaunasi, ne kartą dariau, tik cukraus pudros nepamažinkit... arba vandens iš vis nedėkit, tik citrinos sultys ir pudra...
QUOTE(Liepsnele111 @ 2011 01 12, 11:46)
yra milteliai vietoj baltymo tokie, bet Lietuvoje bent as jau nemaciau pirkti.