va ir mano naujametinis medutis
QUOTE(ram-une @ 2011 01 05, 18:13)
va ir mano naujametinis medutis
Grazutis,tikriausiai ir labai skanus
pasirodau ir as su taip pat Naujametiniu
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 04, 01:01)
ketvirta karta gaminau meduti pagal cipciuka ,iki siol viskas pavykdavo idealiai, o si karta dariau si torta dovamu draugams ir jie prasitare pusia zodzio kad gavosi labai jau riebus.... nieko nesuprantu viska dariau taip kaip visada ir draugai jau buvo ragave pagal si recepta mano tortuka ir jiems patiko tada. kas galejo itakoti kad si karta tortas gavosi riebus? grietinele tos pacios firmos kaip ir anksciau...
As tai i isplakta grietinele dedu dar kokios neriebios kremines varskes ,nes mano seimyna irgi sako kad vien tik su grietinele gaunasi gan riebus tortas.
QUOTE(bakatita @ 2011 01 05, 12:19)
dabar papuosiau, apdejau mandarinu skiltelem i viduriuka vynuoges, atrodo gaiviai ir lyg nebega, net mandarinai prikibo . ragausim vakare, nes pas mus darbe pirtele, tai ten ir nesiu, ryt parasysiu kaip
va, torto nebera, nuotraukos irgi nera, bet skonis buvo superinis, skaniau nei su grietinele. klausiau patyrusiu kepeju, tai jos man irgi sake, kad grietines taip neisplaksi kaip grietineles
As cipciuko medaus torta visad greitinele perpus su grietine darau. O kirbes tik su grietine, arba irgi maisau, tai taip standesnis kremas buna. Jei vien grietine, tai dar idedu standiklio, tada nebuna skystalas..
Mes tai darom tik is grietines su cukrumi,ir gaunasi labai skanu ir nebrangu
Po ilgo ,ilgo skaitymo kelių temų pabandžiau daryti meduti. Kalėdoms dariau pagal cypciuką, o naujiesiems pagal kirbę. Viskas pavyko gerai, nors tai buvo pirmieji daryti tortai. Mūsų šeimynai labiau patiko kirbės, nuoširdus ačiū už receptą ir paaiškinimus. Dieviško skonio medutis
QUOTE(enri@ @ 2011 01 06, 15:46)
Po ilgo ,ilgo skaitymo kelių temų pabandžiau daryti meduti. Kalėdoms dariau pagal cypciuką, o naujiesiems pagal kirbę. Viskas pavyko gerai, nors tai buvo pirmieji daryti tortai. Mūsų šeimynai labiau patiko kirbės, nuoširdus ačiū už receptą ir paaiškinimus. Dieviško skonio medutis
nu vsio, ikalbejot, kita kart darysiu pagal Kirbe
sveikos aš su kvailu klausimu. Pagal Cipciuko receptą, ten kiaušinius išplaktus reikia supilti į masę ar tiesiog taip tik imušti?
QUOTE(vaidute2006 @ 2011 01 08, 14:19)
sveikos aš su kvailu klausimu. Pagal Cipciuko receptą, ten kiaušinius išplaktus reikia supilti į masę ar tiesiog taip tik imušti?
Taip įmušti, bet maišyti, kad nesutrauktų nuo šilumos.
As taip pat jau pora kartu dariau medaus torto uzpila tik is grietines.
Ir neplakdavau as ten jos visai, tik gerai ismaisydavau ipilta cukraus pudra ir gerai budavo.
O norejau paklausti ar galima butu i torto vidu ideti uogu? pvz braskiu? ar nesugesdu greitai tortas ir ar skanu butu?
Mano vaikas jau uzsiprase savo gimtadieniui (vasarai) medaus torto, bet sake kad turi buti su braskemis
Ir neplakdavau as ten jos visai, tik gerai ismaisydavau ipilta cukraus pudra ir gerai budavo.
O norejau paklausti ar galima butu i torto vidu ideti uogu? pvz braskiu? ar nesugesdu greitai tortas ir ar skanu butu?
Mano vaikas jau uzsiprase savo gimtadieniui (vasarai) medaus torto, bet sake kad turi buti su braskemis