Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

va ir mano naujametinis medutis smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ram-une @ 2011 01 05, 18:13)
va ir mano naujametinis medutis smile.gif

Grazutis,tikriausiai ir labai skanus essen.gif
Atsakyti
pasirodau ir as su taip pat Naujametiniu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 04, 01:01)
ketvirta karta gaminau meduti pagal cipciuka ,iki siol viskas pavykdavo idealiai, o si karta dariau si torta dovamu draugams ir jie prasitare pusia zodzio kad gavosi labai jau riebus.... nieko nesuprantu viska dariau taip kaip visada ir draugai jau buvo ragave pagal si recepta mano tortuka ir jiems patiko tada. kas galejo itakoti kad si karta tortas gavosi riebus? grietinele tos pacios firmos kaip ir anksciau...

As tai i isplakta grietinele dedu dar kokios neriebios kremines varskes ,nes mano seimyna irgi sako kad vien tik su grietinele gaunasi gan riebus tortas.
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2011 01 05, 12:19)
dabar papuosiau, apdejau mandarinu skiltelem i viduriuka vynuoges, atrodo gaiviai ir lyg nebega, net mandarinai prikibo blink.gif . ragausim vakare, nes pas mus darbe pirtele, tai ten ir nesiu, ryt parasysiu kaip ax.gif

va, torto nebera, nuotraukos irgi nera, bet skonis buvo superinis, skaniau nei su grietinele. klausiau patyrusiu kepeju, tai jos man irgi sake, kad grietines taip neisplaksi kaip grietineles ax.gif
Atsakyti
As cipciuko medaus torta visad greitinele perpus su grietine darau. O kirbes tik su grietine, arba irgi maisau, tai taip standesnis kremas buna. Jei vien grietine, tai dar idedu standiklio, tada nebuna skystalas..
Atsakyti
Mes tai darom tik is grietines su cukrumi,ir gaunasi labai skanu ir nebrangu mirksiukas.gif
Atsakyti
Po ilgo ,ilgo skaitymo kelių temų pabandžiau daryti meduti. Kalėdoms dariau pagal cypciuką, o naujiesiems pagal kirbę. Viskas pavyko gerai, nors tai buvo pirmieji daryti tortai. Mūsų šeimynai labiau patiko kirbės, nuoširdus ačiū už receptą ir paaiškinimus. Dieviško skonio medutis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(enri@ @ 2011 01 06, 15:46)
Po ilgo ,ilgo  skaitymo kelių temų pabandžiau daryti meduti. Kalėdoms dariau pagal cypciuką, o naujiesiems pagal kirbę. Viskas pavyko gerai, nors tai buvo pirmieji daryti tortai. Mūsų šeimynai labiau patiko kirbės, nuoširdus ačiū už receptą ir paaiškinimus. Dieviško skonio medutis thumbup.gif

nu vsio, ikalbejot, kita kart darysiu pagal Kirbe 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif aš su kvailu klausimu. Pagal Cipciuko receptą, ten kiaušinius išplaktus reikia supilti į masę ar tiesiog taip tik imušti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2011 01 08, 14:19)
sveikos 4u.gif aš su kvailu klausimu. Pagal Cipciuko receptą, ten kiaušinius išplaktus reikia supilti į masę ar tiesiog taip tik imušti? blush2.gif

Taip įmušti, bet maišyti, kad nesutrauktų nuo šilumos.
Atsakyti
As taip pat jau pora kartu dariau medaus torto uzpila tik is grietines.
Ir neplakdavau as ten jos visai, tik gerai ismaisydavau ipilta cukraus pudra ir gerai budavo.
O norejau paklausti ar galima butu i torto vidu ideti uogu? pvz braskiu? ar nesugesdu greitai tortas ir ar skanu butu?
Mano vaikas jau uzsiprase savo gimtadieniui (vasarai) medaus torto, bet sake kad turi buti su braskemis smile.gif
Atsakyti