Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

QUOTE(likta @ 2011 01 04, 12:23)
Nuoroda tik torto pjūvio, o recepto?

Zemiau yra ir receptukas,tik rusu kalba blush2.gif
Atsakyti
merginos, reikia labai pagalbos. plaku grietine pagal kirbe ir nieko, ar grietine ir turi likti skysta? nebesuprantu, visad dedavau grietinele, be problemu g.gif
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2011 01 04, 19:53)
merginos, reikia labai pagalbos. plaku grietine pagal kirbe ir nieko, ar grietine ir turi likti skysta? nebesuprantu, visad dedavau grietinele, be problemu g.gif

As naudojau 30proc. riebumo grietine, is akies dejau cukraus ir citrinos rugsteles, tai issiplake puikiai. Skysta tikrai nebuvo. Gal labai trumpai plaket? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2011 01 04, 21:01)
As naudojau 30proc. riebumo grietine, is akies dejau cukraus ir citrinos rugsteles, tai issiplake puikiai. Skysta tikrai nebuvo. Gal labai trumpai plaket? g.gif

susiplake kaip grietinele, standziai? man visiskai skysta ir tiek. pyliau citrinos sulciu, cukraus dejau, plakiau tikrai ilgai, bet ne trupucio nestingo. supyliau galvodama, kad susigers, bet kaip jau suprantu sugadinau torta. ryt reikejo nestis i darba, mano gimtadienis, teks eit i parduotuve verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2011 01 04, 20:20)
susiplake kaip grietinele, standziai? man visiskai skysta ir tiek. pyliau citrinos sulciu, cukraus dejau, plakiau tikrai ilgai, bet ne trupucio nestingo. supyliau galvodama, kad susigers, bet kaip jau suprantu sugadinau torta. ryt reikejo nestis i darba, mano gimtadienis, teks eit i parduotuve verysad.gif

na susiplake praktiskai kaip grietinele. Ir pilt tikrai nebutu pavyke, su saukstu dejau 4u.gif
Niu paziurekit rytoj, gal dar ne viskas prarasta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2011 01 04, 20:20)
man visiskai skysta ir tiek. pyliau citrinos sulciu, cukraus dejau, plakiau tikrai ilgai, bet ne trupucio nestingo. supyliau galvodama, kad susigers, bet kaip jau suprantu sugadinau torta. ryt reikejo nestis i darba, mano gimtadienis, teks eit i parduotuve verysad.gif

man pirmą kartą irgi nesusiplakė schmoll.gif gavos skystimėlis.. bet formoj vistiek sutepiau.. kiek susigėrė kiek sustengo ir gavos super druper skonio bigsmile.gif taip ad dėl į šaldytuvą ir nesinervuok.. ryt ryte pažiūrėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 04, 21:54)
man pirmą kartą irgi nesusiplakė  schmoll.gif  gavos skystimėlis.. bet formoj vistiek sutepiau.. kiek susigėrė kiek sustengo ir gavos super druper skonio  bigsmile.gif  taip ad dėl į šaldytuvą ir nesinervuok.. ryt ryte pažiūrėk  mirksiukas.gif

buvo minciu bandyt nupilt ir dar plakt, bet jau apstingo, net pavertus nebebega. reik neprarast vilties ax.gif . 100 kartu dariau pagal cipciuka, visad iseina, nu kas man uzejo tokia proga eksperimentuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2011 01 04, 20:58)
buvo minciu bandyt nupilt ir dar plakt, bet jau apstingo, net pavertus nebebega. reik neprarast vilties ax.gif . 100 kartu dariau pagal cipciuka, visad iseina, nu kas man uzejo tokia proga eksperimentuot doh.gif

man viena karta irgi taip buvo, bet uztepiau skysta ir buvo skanus, toks slapias gavosi. Skonio tikrai nesugadinot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2011 01 04, 22:09)
man viena karta irgi taip buvo, bet uztepiau skysta ir buvo skanus, toks slapias gavosi. Skonio tikrai nesugadinot mirksiukas.gif

del skonio ir nepergyvenu, del vaizdo tik ax.gif bijau, kad atpjovus nepradetu begti skystis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2011 01 04, 22:09)
del skonio ir nepergyvenu, del vaizdo tik ax.gif bijau, kad atpjovus nepradetu begti skystis doh.gif

neprades nebijok, jei skystesne buvo tai daugiau i biskvita susigers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2011 01 04, 22:09)

Kaip gavosi?
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2011 01 05, 09:58)
Kaip gavosi?

dabar papuosiau, apdejau mandarinu skiltelem i viduriuka vynuoges, atrodo gaiviai ir lyg nebega, net mandarinai prikibo blink.gif . ragausim vakare, nes pas mus darbe pirtele, tai ten ir nesiu, ryt parasysiu kaip ax.gif
Atsakyti