QUOTE(kirbe @ 2010 12 31, 16:11)
sakyčiau labai vykes pirmasis torčiukas......
Kirbe, o butina deti prieskoniu i tesla? manes kazkaip jie nevilioja
QUOTE(rabelkyte @ 2011 01 02, 21:28)
na tai nedekit.......
Prasipjovėm. Nerealus tik kadangi grietinę pirko vyras, paėmė jogurtinės (nu akcija, vansi), tai skystokas pertepimas gavosi, bet visa kita - liuks
ar as prastai pastebejau, bet tarp Kirbes tikrojo recepto ir koreaguoto radau skirtuma tik cukraus kiekyje cia ir slypi "koregura" ?
o ta mase jei gerai suprantu tai reik ne kaip pas Cipciuka ant garu, o tiesiai puoda ant ugnies statyt, taip
o ta mase jei gerai suprantu tai reik ne kaip pas Cipciuka ant garu, o tiesiai puoda ant ugnies statyt, taip
QUOTE(rabelkyte @ 2011 01 03, 11:54)
ar as prastai pastebejau, bet tarp Kirbes tikrojo recepto ir koreaguoto radau skirtuma tik cukraus kiekyje cia ir slypi "koregura" ?
o ta mase jei gerai suprantu tai reik ne kaip pas Cipciuka ant garu, o tiesiai puoda ant ugnies statyt, taip
o ta mase jei gerai suprantu tai reik ne kaip pas Cipciuka ant garu, o tiesiai puoda ant ugnies statyt, taip
taip ..mase tiesiai ant ugnies statom ir laikiam kol užvirs......nepamirštam pamaišyti....
pakoreguotam recepte yra parašyta kiek miltu deti,nes pirmam receptuke buvau parašius,kad nuo akies dedu.....taip kad ten tik toks ir pakoregavimas......
ketvirta karta gaminau meduti pagal cipciuka ,iki siol viskas pavykdavo idealiai, o si karta dariau si torta dovamu draugams ir jie prasitare pusia zodzio kad gavosi labai jau riebus.... nieko nesuprantu viska dariau taip kaip visada ir draugai jau buvo ragave pagal si recepta mano tortuka ir jiems patiko tada. kas galejo itakoti kad si karta tortas gavosi riebus? grietinele tos pacios firmos kaip ir anksciau...
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 04, 01:01)
ketvirta karta gaminau meduti pagal cipciuka ,iki siol viskas pavykdavo idealiai, o si karta dariau si torta dovamu draugams ir jie prasitare pusia zodzio kad gavosi labai jau riebus.... nieko nesuprantu viska dariau taip kaip visada ir draugai jau buvo ragave pagal si recepta mano tortuka ir jiems patiko tada. kas galejo itakoti kad si karta tortas gavosi riebus? grietinele tos pacios firmos kaip ir anksciau...
man si karta irgi buvo per riebus, nes lakstai buvo ploni, o grietineles sloksnis gavosi storesnis, mana mano del to buvo riebus
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 04, 02:01)
ketvirta karta gaminau meduti pagal cipciuka ,iki siol viskas pavykdavo idealiai, o si karta dariau si torta dovamu draugams ir jie prasitare pusia zodzio kad gavosi labai jau riebus.... nieko nesuprantu viska dariau taip kaip visada ir draugai jau buvo ragave pagal si recepta mano tortuka ir jiems patiko tada. kas galejo itakoti kad si karta tortas gavosi riebus? grietinele tos pacios firmos kaip ir anksciau...
Siulau Jums isbandyti va pagal si receptuka,tykrai jau 4 kartus dariau.Visus kartus isejo labai skanus,neriebus torciukas.Be jokiu cinamonu ar gvazdikeliu
http://radikal.ru/F/...b7666c.jpg.html
QUOTE(MILAAMA @ 2011 01 04, 09:57)
Siulau Jums isbandyti va pagal si receptuka,tykrai jau 4 kartus dariau.Visus kartus isejo labai skanus,neriebus torciukas.Be jokiu cinamonu ar gvazdikeliu
http://radikal.ru/F/...b7666c.jpg.html
http://radikal.ru/F/...b7666c.jpg.html
Nuoroda tik torto pjūvio, o recepto?
QUOTE(likta @ 2011 01 04, 11:23)
Nuoroda tik torto pjūvio, o recepto?
po nuotrauka uzmaciau receptuka rusu kalba
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 04, 01:01)
ketvirta karta gaminau meduti pagal cipciuka ,iki siol viskas pavykdavo idealiai, o si karta dariau si torta dovamu draugams ir jie prasitare pusia zodzio kad gavosi labai jau riebus.... nieko nesuprantu viska dariau taip kaip visada ir draugai jau buvo ragave pagal si recepta mano tortuka ir jiems patiko tada. kas galejo itakoti kad si karta tortas gavosi riebus? grietinele tos pacios firmos kaip ir anksciau...
Gal grietinėlę perdaug išplakei - iki sviesto? Tada ir įspūdis, kad jis labai riebus...