Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 12 31, 16:11)
sakyčiau labai vykes pirmasis torčiukas...... thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Kirbe, o butina deti prieskoniu i tesla? manes kazkaip jie nevilioja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2011 01 02, 21:28)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Kirbe, o butina deti prieskoniu i tesla? manes kazkaip jie nevilioja  blush2.gif


na tai nedekit.......
Atsakyti
Prasipjovėm. Nerealus thumbup.gif tik kadangi grietinę pirko vyras, paėmė jogurtinės (nu akcija, vansi), tai skystokas pertepimas gavosi, bet visa kita - liuks drinks_cheers.gif
Atsakyti
ar as prastai pastebejau, bet tarp Kirbes tikrojo recepto ir koreaguoto radau skirtuma tik cukraus kiekyje g.gif cia ir slypi "koregura" ? g.gif blush2.gif

o ta mase jei gerai suprantu tai reik ne kaip pas Cipciuka ant garu, o tiesiai puoda ant ugnies statyt, taip ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2011 01 03, 11:54)
ar as prastai pastebejau, bet tarp Kirbes tikrojo recepto ir koreaguoto radau skirtuma tik cukraus kiekyje  g.gif  cia ir slypi "koregura" ?  g.gif  blush2.gif

o ta mase jei gerai suprantu tai reik ne kaip pas Cipciuka ant garu, o tiesiai puoda ant ugnies statyt, taip  ax.gif  smile.gif


taip ..mase tiesiai ant ugnies statom ir laikiam kol užvirs......nepamirštam pamaišyti....

pakoreguotam recepte yra parašyta kiek miltu deti,nes pirmam receptuke buvau parašius,kad nuo akies dedu.....taip kad ten tik toks ir pakoregavimas......
Atsakyti
ketvirta karta gaminau meduti pagal cipciuka ,iki siol viskas pavykdavo idealiai, o si karta dariau si torta dovamu draugams ir jie prasitare pusia zodzio kad gavosi labai jau riebus.... nieko nesuprantu viska dariau taip kaip visada ir draugai jau buvo ragave pagal si recepta mano tortuka ir jiems patiko tada. kas galejo itakoti kad si karta tortas gavosi riebus? grietinele tos pacios firmos kaip ir anksciau...
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 04, 01:01)
ketvirta karta gaminau meduti pagal cipciuka ,iki siol viskas pavykdavo idealiai, o si karta dariau si torta dovamu draugams ir jie prasitare pusia zodzio kad gavosi labai jau riebus.... nieko nesuprantu viska dariau taip kaip visada ir draugai jau buvo ragave pagal si recepta mano tortuka ir jiems patiko tada. kas galejo itakoti kad si karta tortas gavosi riebus? grietinele tos pacios firmos kaip ir anksciau...

man si karta irgi buvo per riebus, nes lakstai buvo ploni, o grietineles sloksnis gavosi storesnis, mana mano del to buvo riebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 04, 02:01)
ketvirta karta gaminau meduti pagal cipciuka ,iki siol viskas pavykdavo idealiai, o si karta dariau si torta dovamu draugams ir jie prasitare pusia zodzio kad gavosi labai jau riebus.... nieko nesuprantu viska dariau taip kaip visada ir draugai jau buvo ragave pagal si recepta mano tortuka ir jiems patiko tada. kas galejo itakoti kad si karta tortas gavosi riebus? grietinele tos pacios firmos kaip ir anksciau...

Siulau Jums isbandyti va pagal si receptuka,tykrai jau 4 kartus dariau.Visus kartus isejo labai skanus,neriebus torciukas.Be jokiu cinamonu ar gvazdikeliu thumbup.gif
http://radikal.ru/F/...b7666c.jpg.html
Atsakyti
QUOTE(MILAAMA @ 2011 01 04, 09:57)
Siulau Jums isbandyti va pagal si receptuka,tykrai jau 4 kartus dariau.Visus kartus isejo labai skanus,neriebus torciukas.Be jokiu cinamonu ar gvazdikeliu thumbup.gif
http://radikal.ru/F/...b7666c.jpg.html

Nuoroda tik torto pjūvio, o recepto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 04 sausio 2011 - 11:25
QUOTE(likta @ 2011 01 04, 11:23)
Nuoroda tik torto pjūvio, o recepto?

po nuotrauka uzmaciau receptuka rusu kalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 04, 01:01)
ketvirta karta gaminau meduti pagal cipciuka ,iki siol viskas pavykdavo idealiai, o si karta dariau si torta dovamu draugams ir jie prasitare pusia zodzio kad gavosi labai jau riebus.... nieko nesuprantu viska dariau taip kaip visada ir draugai jau buvo ragave pagal si recepta mano tortuka ir jiems patiko tada. kas galejo itakoti kad si karta tortas gavosi riebus? grietinele tos pacios firmos kaip ir anksciau...


Gal grietinėlę perdaug išplakei - iki sviesto? Tada ir įspūdis, kad jis labai riebus...
Atsakyti