Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS

as dariau su grietine ir kondensuotu pienu ir puse citrinos lasinau, tai musm toks su rugstele gavosi
Atsakyti
man nerealiausias medutis gavosi pagal Michelle's receptą.
t-o-b-u-l-a-s ir tikrai labai paprastas.
receptą lietuviškai čia kažkas irgi berods buvo idėjęs. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 29 gruodžio 2010 - 17:18
QUOTE(hazelnut @ 2010 12 29, 17:17)
man nerealiausias medutis gavosi pagal Michelle's receptą.
t-o-b-u-l-a-s ir tikrai labai paprastas.
receptą lietuviškai čia kažkas irgi berods buvo idėjęs. rolleyes.gif

Turbut sitas isversta receptas yra http://aj-receptai.b...aus-tortas.html
Labai skaniai atrodo thumbup.gif wub.gif , kai tik bus upo reikes padaryti smile.gif g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikaela: 29 gruodžio 2010 - 19:28
Sveikos, na as ir pasidalinsiu savo meducio receptu.Visada kepiau tik pagal ta recepta
http://www.patiekalu...tortas-medutis/
ir visada tik su grietine, be jokiu grietineliu, standikliu ir t.t. Mano nuomone toks turi buti tikras medutis.Bet seip esu su sito meducio laktais labai daug paeksperementavusi, ta prasme pertepimus dariusi sokoladinius, karamelinius, su riesutais ir t.t. aisku tai jau nebe medutis,bet kai nori paivairint skoni tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikaela @ 2010 12 29, 19:11)
Turbut sitas isversta receptas yra http://aj-receptai.b...aus-tortas.html
Labai skaniai atrodo thumbup.gif  wub.gif , kai tik bus upo reikes padaryti smile.gif  g.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif
taip šitas.
tortą tikrai giriu. gyrė ir visi ragavusieji. greit neliko smile.gif
Atsakyti
Jau kelis kartus kepiau Cipciuko meduti ir gavosi labai skanus, tad si karta nusprendziau pabandyti Kirbes meduti. Deja, nesigavo doh.gif Kepant biskvita vidurys neiskilo, liko toks susmeges. Manau, kad per maza temperatura buvo, nors kepiau 170, kaip ir parasyta. Po 40min.vidurys vis dar buvo kose, tad padidinau iki 190, tad isore per daug apkepe. Vakare bandysiu pjaustyti, gal dar ne viskas prarasta. ax.gif
Kokioje temperaturoje jus kepate Kirbes meduti, kiek laiko?
Atsakyti
Taigis meraites ikeliu parodyt savo pirmaji blyna blush2.gif Kirbes meduti 4u.gif
Esu kepus rafaelo, bet be puosybos, o cia pirmasis rimtesnis bandymas blush2.gif Viena sokoladine detale ne i tema, tad eisiu pasidarysiu viena nauja ir pakeisiu blush2.gif O siaip dar sleivas ir kreivas blush2.gif Dzibukai, grietinele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2010 12 30, 15:46)
Taigis meraites ikeliu parodyt savo pirmaji blyna blush2.gif  Kirbes meduti  4u.gif

sakyčiau labai vykes pirmasis torčiukas...... thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas visems.santa2.gif
Su Naujaisis metais visus newyear.gif
Va norim pasigirt ir mes kas gavosi,visems kas ragavo labai patiko.Gavosi labai skanus ir neriebus.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MILAAMA: 01 sausio 2011 - 11:45
Kirbe, Jusu medutis labai skanus thumbup.gif ir tikrai paprastai padaromas 4u.gif Tik va is manes biskvito pjaustytoja prasta blush2.gif tad pjuvis nelabai grazus blush2.gif O sakykit, jei biskvita kepciau kaip rafaelo, atskirai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2011 01 01, 21:35)
Kirbe, Jusu medutis labai skanus thumbup.gif  ir tikrai paprastai padaromas 4u.gif  Tik va is manes biskvito pjaustytoja prasta  blush2.gif  tad pjuvis nelabai grazus blush2.gif  O sakykit, jei biskvita kepciau kaip rafaelo, atskirai? g.gif

žinokit galima kepti atskirais kakšteliais....tešla ištepat ant kepimo popieriaus ir kepat......arba per 2 kartusa kaip rafaela...bet aš nemegstu ir neturiu kada taip žaisti,tai aš kepu viska iš klarto ir meduty ir rafaelo biskvita per karta kepu...man patogiau veliau susipjaustyti.......
Atsakyti
Kirbe, tamstai medalis 4u.gif 4u.gif sutepau vėl jūsiškį medutį (o medučių aš nemėgstu) - kvapas žudo, meduolio skonis nerealus thumbup.gif
Atsakyti