as dariau su grietine ir kondensuotu pienu ir puse citrinos lasinau, tai musm toks su rugstele gavosi
QUOTE(hazelnut @ 2010 12 29, 17:17)
man nerealiausias medutis gavosi pagal Michelle's receptą.
t-o-b-u-l-a-s ir tikrai labai paprastas.
receptą lietuviškai čia kažkas irgi berods buvo idėjęs.
t-o-b-u-l-a-s ir tikrai labai paprastas.
receptą lietuviškai čia kažkas irgi berods buvo idėjęs.
Turbut sitas isversta receptas yra http://aj-receptai.b...aus-tortas.html
Labai skaniai atrodo , kai tik bus upo reikes padaryti
Sveikos, na as ir pasidalinsiu savo meducio receptu.Visada kepiau tik pagal ta recepta
http://www.patiekalu...tortas-medutis/
ir visada tik su grietine, be jokiu grietineliu, standikliu ir t.t. Mano nuomone toks turi buti tikras medutis.Bet seip esu su sito meducio laktais labai daug paeksperementavusi, ta prasme pertepimus dariusi sokoladinius, karamelinius, su riesutais ir t.t. aisku tai jau nebe medutis,bet kai nori paivairint skoni tai
http://www.patiekalu...tortas-medutis/
ir visada tik su grietine, be jokiu grietineliu, standikliu ir t.t. Mano nuomone toks turi buti tikras medutis.Bet seip esu su sito meducio laktais labai daug paeksperementavusi, ta prasme pertepimus dariusi sokoladinius, karamelinius, su riesutais ir t.t. aisku tai jau nebe medutis,bet kai nori paivairint skoni tai
QUOTE(mikaela @ 2010 12 29, 19:11)
Turbut sitas isversta receptas yra http://aj-receptai.b...aus-tortas.html
Labai skaniai atrodo , kai tik bus upo reikes padaryti
Labai skaniai atrodo , kai tik bus upo reikes padaryti
taip šitas.
tortą tikrai giriu. gyrė ir visi ragavusieji. greit neliko
Jau kelis kartus kepiau Cipciuko meduti ir gavosi labai skanus, tad si karta nusprendziau pabandyti Kirbes meduti. Deja, nesigavo Kepant biskvita vidurys neiskilo, liko toks susmeges. Manau, kad per maza temperatura buvo, nors kepiau 170, kaip ir parasyta. Po 40min.vidurys vis dar buvo kose, tad padidinau iki 190, tad isore per daug apkepe. Vakare bandysiu pjaustyti, gal dar ne viskas prarasta.
Kokioje temperaturoje jus kepate Kirbes meduti, kiek laiko?
Kokioje temperaturoje jus kepate Kirbes meduti, kiek laiko?
Taigis meraites ikeliu parodyt savo pirmaji blyna Kirbes meduti
Esu kepus rafaelo, bet be puosybos, o cia pirmasis rimtesnis bandymas Viena sokoladine detale ne i tema, tad eisiu pasidarysiu viena nauja ir pakeisiu O siaip dar sleivas ir kreivas Dzibukai, grietinele
Esu kepus rafaelo, bet be puosybos, o cia pirmasis rimtesnis bandymas Viena sokoladine detale ne i tema, tad eisiu pasidarysiu viena nauja ir pakeisiu O siaip dar sleivas ir kreivas Dzibukai, grietinele
QUOTE(vivir @ 2010 12 30, 15:46)
Taigis meraites ikeliu parodyt savo pirmaji blyna Kirbes meduti
sakyčiau labai vykes pirmasis torčiukas......
Labas rytas visems.
Su Naujaisis metais visus
Va norim pasigirt ir mes kas gavosi,visems kas ragavo labai patiko.Gavosi labai skanus ir neriebus.
Su Naujaisis metais visus
Va norim pasigirt ir mes kas gavosi,visems kas ragavo labai patiko.Gavosi labai skanus ir neriebus.
Kirbe, Jusu medutis labai skanus ir tikrai paprastai padaromas Tik va is manes biskvito pjaustytoja prasta tad pjuvis nelabai grazus O sakykit, jei biskvita kepciau kaip rafaelo, atskirai?
QUOTE(vivir @ 2011 01 01, 21:35)
Kirbe, Jusu medutis labai skanus ir tikrai paprastai padaromas Tik va is manes biskvito pjaustytoja prasta tad pjuvis nelabai grazus O sakykit, jei biskvita kepciau kaip rafaelo, atskirai?
žinokit galima kepti atskirais kakšteliais....tešla ištepat ant kepimo popieriaus ir kepat......arba per 2 kartusa kaip rafaela...bet aš nemegstu ir neturiu kada taip žaisti,tai aš kepu viska iš klarto ir meduty ir rafaelo biskvita per karta kepu...man patogiau veliau susipjaustyti.......
Kirbe, tamstai medalis sutepau vėl jūsiškį medutį (o medučių aš nemėgstu) - kvapas žudo, meduolio skonis nerealus