O man ir raudona labai grazi tiek sirdeliu, super, tiesiog skirta valentino dienai labai jau ji man valentiniska
čia dar yra
Papildyta:
iš tos pačios nuorodos, tik čia kažkaip geriau paveiksliukas matosi
schema
Papildyta:
aprašymas
Papildyta:
aprašymas
Papildyta:
apmegztas kraštas
instrukcija
Papildyta:
aprasymas
Jei idomu, tai galima ilisti i "projects", ten paprastai būna daugiau visokių nuotraukų ir variacijų...
Papildyta:
cia
Papildyta:
o va sita kokia idomi... tik schema jau sitos mokama
Papildyta:
iš tos pačios nuorodos, tik čia kažkaip geriau paveiksliukas matosi
schema
Papildyta:
aprašymas
Papildyta:
aprašymas
Papildyta:
apmegztas kraštas
instrukcija
Papildyta:
aprasymas
Jei idomu, tai galima ilisti i "projects", ten paprastai būna daugiau visokių nuotraukų ir variacijų...
Papildyta:
cia
Papildyta:
o va sita kokia idomi... tik schema jau sitos mokama
Nu jau kaip gražu tas apmegztas kraštas Et kaip gaila kad su anglų kalba nedraugauju .Jau tikrai pulčiau megzti.Ačiū MAMICY už tooooooooooooooookius grožius nors sielai ir akiai.
MAMICY sakyk gal ta raudona pirmoji yra tavo megzta? Gal ją bandei magzti?Galvoju gal servėtelinei suknelei ji tiktų , ar labai sudėtingas raštas?Gal rusaitės ją mezgė, nes su anglų tai nė bum bum.O ir schemos nėra, tik žodiniai paaiškinimai.
pamačius tokius grožius, vos širdies smūgio negavau
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 02 09, 11:27)
MAMICY sakyk gal ta raudona pirmoji yra tavo megzta? Gal ją bandei magzti?Galvoju gal servėtelinei suknelei ji tiktų , ar labai sudėtingas raštas?Gal rusaitės ją mezgė, nes su anglų tai nė bum bum.O ir schemos nėra, tik žodiniai paaiškinimai.
aha būtų įdomu ir man
QUOTE(nelita @ 2011 02 10, 11:07)
aha būtų įdomu ir man
aš nemezgiau... tik nuorodas sukėliau ir pirmajai tai pasirodo pirmoms 36 eilėms lygtais reik dar perkamos schemos... tai reiktų tikrai pas rusaites paieškoti.
QUOTE(Lusasita @ 2011 02 10, 12:12)
šios servetėlės schema čia
http://1.bp.blogspot...sedug_chart.jpg
aciu
Net negalvojau, kad "maniškė" bus tokia populiari
_Smilga_, taip čia Lira
Pas mane schemos iš "gabaliukų", todėl išsisaugosiu taviškį variantą
_Smilga_, taip čia Lira
Pas mane schemos iš "gabaliukų", todėl išsisaugosiu taviškį variantą