Įkraunama...
Įkraunama...

VIRBALAIS MEGZTOS SERVETĖLĖS

QUOTE(Rinesa @ 2011 01 26, 11:57)
Lusasita, turiu panašios aišku variantą (ten viduriukas kitoks). Jei reikia, parašyk atsiųsiu. ax.gif

O gal galėtum į čia įkelti mirksiukas.gif
Atsakyti
Galiu, tik buvo jinai kažkurioj temoj. ax.gif
user posted image
Pavyzdį įkeliu, o schemą per až., nes didelė yra, nenoriu mažinti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rinesa: 31 sausio 2011 - 14:29
QUOTE(Rinesa @ 2011 01 31, 13:49)
Galiu, tik buvo jinai kažkurioj temoj.  ax.gif

Oi,pagal šitą aš jau suknelės sijoninę dalį nusimezgiau ir ardyt teks,nes telpu aš ir dar viena aš doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2011 01 31, 13:49)
Galiu, tik buvo jinai kažkurioj temoj.  ax.gif
user posted image
Pavyzdį įkeliu, o schemą per až., nes didelė yra, nenoriu mažinti.  ax.gif

gal galeciau ir as i az gauti schema?... labai jau tinkamas modeliukas suknelei butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 01 31, 15:10)
gal galeciau ir as i az gauti schema?... labai jau tinkamas modeliukas suknelei butu  4u.gif

Sveikos, aš irgi noriu šios chemutės į AZ nes susigundžiau megzti mocherinę suknelę. bet ale tik ar nebus, kad nepavyks man ji g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 01 31, 15:09)
Oi,pagal šitą aš jau suknelės sijoninę dalį nusimezgiau ir ardyt teks,nes telpu aš ir dar viena aš  doh.gif

Tai.... reikėjo savo klubų apimtį ir akių sk. išsimatuoti prieš pradedant megzt mirksiukas.gif

Pasikartosiu - kas nori schemų - rašyti į AŽ., nepamirštant nurodyti kur atsiųsti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rinesa: 01 vasario 2011 - 12:31
QUOTE(Rinesa @ 2011 02 01, 12:30)
Tai.... reikėjo savo klubų apimtį ir akių sk. išsimatuoti prieš pradedant megzt  mirksiukas.gif

Skaičiavau skaičiavu,bet nusiskaičiavau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba,
kelinta diena žiūriu ir nematau, nerandu paaiškinimų. Bėda visa tame, kad esu mezgus 5 virbalais servetėles, tačiau labai seniai. Dabar turima po ranka schema varo į neviltį, o aprašymas vokiečių kalba.

Norėjau paklausti ar teisingai supratau, kad lyginės eilės mezgamos toliau ratu, tačiau jos ( jei nenurodyta kitaip) yra visos gerosiomis akimis, ar taip?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 03, 15:58)

Norėjau paklausti ar teisingai supratau, kad lyginės eilės mezgamos toliau ratu, tačiau jos ( jei nenurodyta kitaip) yra visos gerosiomis akimis, ar taip?

Taip ,nebent nurodyta kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 02 03, 16:15)
Taip ,nebent nurodyta kitaip  mirksiukas.gif

ačiū Tau labai labai 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

daugau vaizdu ir angliskas aprasymas cia (man atrodo reikia prisiregistruoti, bet i ta www tikrai verta)
Papildyta:
user posted image
cia

Atsakyti
ta balta tai nuostabi, kaip noriu schemos, negaliu wub.gif
Atsakyti