QUOTE(Luety @ 2013 11 13, 21:25)
Pirma visada reikia issiaiskinti visus zenklus,nes kiekvienoj kalboj ar zurnale,jie yra skirtingi.Pradet megzt servetele visada reikia vaseliu pasidarant apskritima ir i ji apmegzt nepermegztom kilputem,paliekamom ant vaselio.Tu kilpuciu buna tiek kiek reikalauja rastas pirmoje eileje.Todel geriausia megzt pradzioj tokia servetele,kurios butu zenklai parodyti,butu aprasyta paeiliui,kaip megzt ir parodyta schema.Kada igusit,tada jau tu pagalbininku nebereiks.
Jusu Dolitukeee atveju,nezinau,ka reiskia padidinamasis zenklas,sumazinamasis zenklas.Gal kas ja mezge,gali paaiskint.Ir pagal mane,cia nera schemos nr 1 tos vidurines geles schemos.
aciu uz pastebejima. matomai perketa per du psl schemute tinklapyje.
tai taip iseina kad ir takeli reikia pradeti su penkiais virbalais? paprastai Buna schema A- tai vidurys B- lyg ir krastai. bet kaip juos megzti ( ta prasme vidurys apvalus, tai kazkiek akiu palikti ar uzbaigti ir megzti tuos kampus?) va si dalis man neaiskiausia o C tai aplink apmezgimas dazniausiai (turbut surinkti akis reikia?) nezinau ar aiskiai klausiu.
apvalia servetele tai as moku megzti, bet labai noreciau takelio, visi stalai pas mane pailgi.. tikiuosi ikrimsiu as sita sistema