Sveikutes mezgejeles
gal kuri galetu pasidalinti schemute tokios ar panasios serveteles
nuotraukyte skolinta
gali buti ir paprastesnis rastelis, man reikia, kad butu is keturiu lapu, ir numezgus gautusi ne apvali, o kvadratine
is anksto didelis AČIŪ
mnau cia kazka tokio tikrai rasite http://club.osinka.ru/topic-71865
Aciu bandysiu ieskoti
QUOTE(evelinukass @ 2012 05 17, 12:26)
Sveikutes mezgejeles
Va, čia merginos mezgė šitą servetėlę
http://www.supermama...howtopic=677190
Labas,mergaites,
gal kas turite sios serveteles schemute?Buciau labai dekinga.
Kad nereiktų tuščiai sėdėt prie televizoriaus žiūrint Euroviziją, pradėjau servetėlę, o pabaigti teko nuvagiant laiką nuo daržo ravėjimo Siūlai, kokius turėjau, gal ne visai tinkami-Baltica, susinaudojo 100 gr ir dar 2 eilėms iš trečio matkelio.Schemą radau čia šiam forume, megztų servetėlių schemų pačiam pirmam puslapyje.Tokią sunkiai įžiūrimą, bet susigaudžiau. Pirmoji mano megzta servetėlė gyvenime, bet skarų, megztų virbalais tai 21 Gaila, kad šitam staliukui šiek tiek per didelė.Staliuko skersmuo 90 cm
QUOTE(bangelee @ 2012 06 04, 09:38)
.Schemą radau čia šiam forume, megztų servetėlių schemų pačiam pirmam puslapyje.Tokią sunkiai įžiūrimą, bet susigaudžiau.
jetau jetau kokia graži Puoliau į pirmą psl.,bet ten tik kvadratinės servetėlės schema Ar jūs ne šitoj temoj ją radot
labai grazi
Nuostabi staltiesėlė
Ačiū visoms
du kartus perverčiau visus 24 puslapius, bet neradau tos temos Na, lygtai buvo parašyta megztų servetėlių tik schemos ar pan Tai bandau atbuliniu būdu iš savo kompiuterio persiųst schemas atgal į forumą
Nežinau kiek matysis, schemą specialiai didelę rodau.Man liejos , sunkiai skyriau ženkliukus Bet ir kitam dabar galiu pasakyt, kad juodos varnelės dešinėje-sumezgimai į kairę, o paprastos varnelės kairėj pusėj-sumezgimai į dešinę.apversta varnelė -sumegztos 3.o užmetimai -lankelisTašką 58 eilėj išmezgiau gerąja, bet nežinau ar taip reikėjo
du kartus perverčiau visus 24 puslapius, bet neradau tos temos Na, lygtai buvo parašyta megztų servetėlių tik schemos ar pan Tai bandau atbuliniu būdu iš savo kompiuterio persiųst schemas atgal į forumą
Nežinau kiek matysis, schemą specialiai didelę rodau.Man liejos , sunkiai skyriau ženkliukus Bet ir kitam dabar galiu pasakyt, kad juodos varnelės dešinėje-sumezgimai į kairę, o paprastos varnelės kairėj pusėj-sumezgimai į dešinę.apversta varnelė -sumegztos 3.o užmetimai -lankelisTašką 58 eilėj išmezgiau gerąja, bet nežinau ar taip reikėjo
Sveikos,
Labai reikia Jūsų pagalbos.
Radau anglišką servetėlės mezgimo schemą. Virš pateiktos schemos yra parašyta: ,,Crochet edge: Crochet 2s 1 cs-1s 1cs-1s 1cs - 2s 1cs - (5 X 10cs 5s 10 cs) - 6s with a chain stitch between each, 2s 1 cs - 1s 1 cs - 1s 1 cs - 2s 1cs- 8cs - 14s with 1 cs between each - 8 cs.". Gal kas galite man išversti į lietuvių kalbą kas čia yra parašyta? Ar čia yra parašyta kaip užbaigti megztą servetėlę? Ką reiškia tos raidės ,,s", ,,cs"? Ką reiškia tarp skaičių esantis brūkšnys? Kaip suprasti parašymą ,,between" (,,tarp")?
Labai reikia Jūsų pagalbos.
Radau anglišką servetėlės mezgimo schemą. Virš pateiktos schemos yra parašyta: ,,Crochet edge: Crochet 2s 1 cs-1s 1cs-1s 1cs - 2s 1cs - (5 X 10cs 5s 10 cs) - 6s with a chain stitch between each, 2s 1 cs - 1s 1 cs - 1s 1 cs - 2s 1cs- 8cs - 14s with 1 cs between each - 8 cs.". Gal kas galite man išversti į lietuvių kalbą kas čia yra parašyta? Ar čia yra parašyta kaip užbaigti megztą servetėlę? Ką reiškia tos raidės ,,s", ,,cs"? Ką reiškia tarp skaičių esantis brūkšnys? Kaip suprasti parašymą ,,between" (,,tarp")?