PRADEJAU DOMETIS VIRBALAIS MEGZTOM SERVETĖLĖS. JOS TIESIOG MANE PAKERĖJO. TIK NELABAI SEKASI, NES NESENIAI PRADĖJAU... NORĖČIAU KUO DAUGIAU APIE JAS SUŽINOTI, KIEK IEŠKOJAU ŠIAME FORUME, VIETĄ UŽĖMĘ VAŠĘLINĖS . KAS PRIE MANĘS JUNGIASI ?
QUOTE(nelita @ 2010 12 12, 19:07)
PRADEJAU DOMETIS VIRBALAIS MEGZTOM SERVETĖLĖS. JOS TIESIOG MANE PAKERĖJO. TIK NELABAI SEKASI, NES NESENIAI PRADĖJAU... NORĖČIAU KUO DAUGIAU APIE JAS SUŽINOTI, KIEK IEŠKOJAU ŠIAME FORUME, VIETĄ UŽĖMĘ VAŠĘLINĖS . KAS PRIE MANĘS JUNGIASI ?
Yra tema ir virbalais mezgamu.
o man atrodo, kad tokia tema buvo, bet jau uždaryta, tai kaip ir viskas tvarkoj
ačiū merginos
[quote=rimusia,2010 12 16, 21:51]
Aciu,kad atydariai tema ,stai mano servetele 30x30
labai daili
Aciu,kad atydariai tema ,stai mano servetele 30x30
labai daili
QUOTE(rimusia @ 2010 12 16, 21:51)
labai gražu. kaip mezgei? 5 paskui ant valo ? noriu schemutės
Gal kas nors galėtų padėti suprasti šią schemą? Man tokie visai neįprasti ženklai. Ir nesuprantu ką tie skaičiai reiškia. Tikriausiai kur pvz. 3x tai reiškia, kad kažkas kartojama tris kartus, o ką reiškia skaičiai šiaip tarp ženklų?
Skaičiai 3x reiškia, kiek kartų reikia pakartoti skliausteliuose esantį motyvą, o tiesiog skaičiai tuščiame langelyje reiškia gerųjų akių skaičių. Trikampiukai reiškia suėmimą į kurią nors pusę, priklausomai nuo paties trikampiuko palinkimo, statusis trikampis- 3 akys į vieną, taškelis - užmetimas,kitų deja nežinau.
QUOTE(cordi @ 2011 01 14, 12:41)
užmetimas,kitų deja nežinau.
Kur toks rombiukas yra,aš ir mezgiau suimdama 3akis į vieną
keista schema, vos supratau