Keistas klausimas, naminė kiauliena ar pirktinė veršiena, jautiena? Naminė kiauliena labai riebi, o veršiena ar jautiena, tai raudona mėsa, o tai reiškia kraują gerinanti mėsa, ko gero rinkčiausi antrą variantą neatmesdama ir pirmo, tik pasirinkdama liesą mėsą Nes jei liesa mėsa, tai tuo geriau organizmas pasisavina rugštis ir baltymus, tas pats, kaip su varške, kuo riebesnė, tuo sunkiau organizmas pasisavina baltymus.
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2011 12 13, 22:19)
Juk galima iš ūkininkų nusipirkti įvairesnės mėsos.
Na žinoma priklauso nuo amžiaus, bet aš rūkytos mėsos neduočiau

kokios maistinės vertės turi rūkytas lašinys???
Taip sutinku su jumis, rūkytas lašinys abejotinai, kokią gerą vertę gali turėti