Įkraunama...

Kas geriau?

Sveiki, kaip manot ką vaikučiui geriau duoti ar sveikai užaugintą močiutės kiaulę ar vištą, ar pirkta turguje ar parduotuvėje veršieną, jautieną, kalakutieną ir pan?
4u.gif labai norėčiau ir argumentu kodėl taip manot smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Jei yra galimybe, tai geriau ne is PC
Atsakyti
Aisku rinkciausi namine mesyte, juk dabar nezinosi kokiais ten hormonais tie gyvuliai uzauginti g.gif
Atsakyti
Žinoma tik naminę ,niekas nežino kaip ten tie gyvuliai buvo užauginti,kaip šeriami ir tt.
Atsakyti
Aišku,kad veršiena būtų geriau,bet perki žmogus ir nežinai ką?duodu aš ir kiaulienos liesą gabalėlį.
Atsakyti
Manau Mix'as geriausiai būtų. Sumalti abi į faršą thumbup.gif Aš pabandžiau, labai skanūs maltinukai buvo ir sriubytė frikadelių pasakiška. Naujas skonis mirksiukas.gif
Tik man viena vaikų gydytoja patarė mažiukams vaikiukams duoti tik kartą per savaitę veršieną, nes ten labai daug kžk gličios medžiagos ( kuri padeda veršiukams augti) o vaikučiams kai jos per daug kaupiasi sanariuose ir atsiranda nereikalingos ataugos. Ta gliti medžiaga ne chemija, ji natūrali pas gyvūna ax.gif
Atsakyti
Aš rinkčiausi ir tą, ir tą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Somewhere over the rainbow @ 2011 01 06, 19:15)

Somewhere over the rainbow, 06 Sau 2011 - 19:15, parašė:

Somewhere over the rainbow, 06 Sau 2011 - 19:15, parašė:

as taip ir darau.. ko neaugina kaime ta perku.. reikia maziui visko.. siaip stengiuosi pirkti pas ukininkus.. bet aisku perku ir ka perku nezinau... bet matydavo,kad maziukui perku.. patys patardavo ka imti... ir ta ir ta rinkciaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2011 01 07, 01:05)

vitalyte25, 07 Sau 2011 - 01:05, parašė:

vitalyte25, 07 Sau 2011 - 01:05, parašė:

as taip ir darau.. ko neaugina kaime ta perku.. reikia maziui visko.. siaip stengiuosi pirkti pas ukininkus.. bet aisku perku ir ka perku nezinau... bet matydavo,kad maziukui perku.. patys patardavo ka imti... ir ta ir ta rinkciaus  mirksiukas.gif

as taip ir darau.. ko neaugina kaime ta perku.. reikia maziui visko.. siaip stengiuosi pirkti pas ukininkus.. bet aisku perku ir ka perku nezinau... bet matydavo,kad maziukui perku.. patys patardavo ka imti... ir ta ir ta rinkciaus  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ko kaime neaugina ta perkam
Atsakyti
duociau kaimiska kiauliena ax.gif
Atsakyti
naminė kiauliena geriau. 4u.gif
Atsakyti
kiek zinau jautis zoleedis,jo neprifarsiruosi kaip kiaules visokiais brudais,uz tai ir brangi mesa.as duociau visko po truputi ,reikia maisto ivairoves.
Atsakyti