Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(amber123 @ 2010 12 13, 18:54)
pas mane biski tokia beda yra.. pas mane daug maz visos knygos man palieka daugmaz vienoda ispudi.. ta prasme patinka labai, ir dauguma wau..  biggrin.gif

oi tau gerai, kad taip man būtų skaitau skaitau ir taip visos wau.
Dabar tai viena wau ir paskui serija vidutiniokių smile.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 13, 19:04)
S.O.S. Nežinau ką daryti. Parašė man vienas toks bendramokslis ir prašo, kad atsiųsčiau jam savo ataskaitą su kurią vargau žiauriai...

Aišku, norisi būti geriems prieš Kalėdas. Šiaip dalintis negaila su tais, kurie ir tau kažką duoda (savanaudė aš), o čia toks ne į temą.. Bet visada atsiranda tokių gudročių, ir ne tik bendramokslių, bet ir bendradarbių, ir šiaip gyvenime...
Jei nedaug vargau prie darbo - pasidalinčiau. Jei tikrai daug - ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaitanti: 13 gruodžio 2010 - 19:21
Fati, tikrai nesiusk. Kas jis tau toks, kad savo juoda darba taip va paprastai atiduotum? Ne jokiu.
Atsakyti
Dėkui visoms. Nesiųsiu, nes tikrai labai gaila savo juodo darbo. Man draugams nesunku padėti, ne kartą esu davusi ir net pati padėjusi rašyti. O čia ką aš žinau. Mokosi magistrantūroje, turėtų daugiau už mane turėti žinių. Nes ši ataskaita buvo labai gudrus profesoriaus kabliukas. Nueiti į įmones pasidairyti, pasiaiškinti gamybos procesus ir pan, ir parašyt pilną ataskaitą iš kurso pritaikant prie aplankytų įmonių. Literatūros šaltinių 0. Viską ieškotis teko, verstis, taikyti ir šiaip sukti galvą. Darbas labai imlus. Už tat ir ieško lengvų kelių, nes šiaip ataskaitos pateikimo paskutinė diena jau praėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 13 gruodžio 2010 - 19:37
QUOTE(Nerinha @ 2010 12 13, 08:51)
Labai lauksiu atsiliepimo, jau seniai ratais vaikstau apie tas knygas, bet vis kas nors koja pakisa  biggrin.gif

Kad jau kažkas laukia, tai reikia ką nors parašyti, nors šiaip neplanavau to daryti. smile.gif
Albert Camus "Svetimas. Krytis"
Į vieną knygą sudėti du kūriniai kartu su kalbomis, pasakytomis Nobelio premijos gavimo proga. Pirmas mane nustebinęs dalykas- kad abu romanai labai lengvai skaitėsi, ypač kai "Krytis" pavadintas jo sudėtingiausiu kūriniu (aišku, jie abu dar ir labai trumpi). Sudėtinga man pasirodė tik viena- parašyti apie šią knygą atsiliepimą. Kai skaičiau, viduj lyg ir susiformavo kažkokia nuomonė apie romanus, jų prasmę, apie tai, ką Camus norėjo pasakyti, bet išreikšti tai žodžiais man nelabai išeina. Galiu tik pasakyti, kad patiko. Ir abu labai priminė kažkokį anksčiau skaitytą kūrinį (tik dabar neprisimenu, ką).
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 13, 19:39)
Beje, noriu priminti, merginos, kai turėsit daugiau laiko, pradėkim po truputį dėliotis šių metų savo TOP'us. Pamenat, diskutavom, kad būtų įdomu metams pasibaigus juos pastudijuoti.

Kad tam daug laiko nereikia. smile.gif Juk kalbama tik apie metus, ne visą gyvenimą. Aš tai kai nesimiega kartais apmąstau savo geriausias- blogiausias, tai jau kaip ir viskas aišku. Ir labai noriu kitų topus pamatyti. O toms, kas perskaitytų knygų nesirašo- vis tiek turėtumėt prisiminti po kelias knygas, kurios labai patiko/ nepatiko. Užtektų ir tiek.

Fatimaalla, aš tai nesiųsčiau. schmoll.gif

Pradėjau vieną po kitos dvi knygas- "Skaistusis mėlis" ir "Batelių karalienė", bet kol kas nė viena labai nekabina.
Atsakyti
Ingenai, dziaugiuos uz tave, kad labai pradziugino dovana bigsmile.gif (ji is tiesu puiki) wub.gif Ir lauksim pasirodant.

Beje, tavo nuojauta thumbup.gif cool.gif

Rytoj zutbut ir as isiusiu savo zmogiukui dovana( tikiuos greit gaus, nes siusti netoli smile.gif )
Ir Dorifonei kai kas atkeliaus su apsiaustu biggrin.gif

Fati, tavo klausimui be zodziu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Fati, nesiųsk smile.gif Negaliu pakęst žmonių, kurie taip naudojasi kitaip. Kiek kartų manęs prašė anglų rašinius rašyti, bet nerašau. Nori gero pažymio - dirbk pats.
Atsakyti
Ar daug yra skaiciusiu Meistras ir Margarita Bulgakovo? g.gif kazkaip pamasciau, kad turbut reiktu perskaityt sita knyga.. ar lb sunki?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 13, 20:47)
Ar daug yra skaiciusiu Meistras ir Margarita Bulgakovo? g.gif kazkaip pamasciau, kad turbut reiktu perskaityt sita knyga.. ar lb sunki?

Man tai nepatiko, skaičiau, kad būčiau perskaičiusi, ir gana sunkiai. Bet tokių kaip aš, manau, nedaug ir visai suprantu, kuo ji kitus žavi. Vien pažiūrėjus Suknyga.lt- daug kas įtraukę ją į savo mėgstamiausių sąrašus.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 12 13, 20:18)
Fatimaallaa, nesiusk schmoll.gif

drinks_cheers.gif nesiųsk ir nedvejok daugiau

Lauksiu jūsų metų topų, aš kitais metais irgi pateiksiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 13 gruodžio 2010 - 20:13
labas pupkiai,
darbų maždaug ±10000000000,tai tik pasisveikinimui laiko lieka biggrin.gif

Aš šian irgi savo kalėdinę dovaną išsiučiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 13, 19:47)

Aišku, jeigus skaitysi tik todėl, kad reikia, gali ir nepatikti. Nors aš ją kaip tik ir skaičiau, dar tada, kaip mokykloje reikėjo. Liepė, atsimenu rusiškai skaityti, bet man tai per sunku buvo, na ir tingėjau, tai skaičiau lietuviškai, tokią knygą, mėlynu viršeliu, atsimenu.
user posted image
Tai patiko - nerealiai, dar aišku neviską ten supratau, bet pati istorija, pati Margarita, katinas, visi tie veikėjai, ir jų laimingi ir nelaimingi nutikimai labai patiko. Paskui skaičiau Pasaulinės bibliotekos leidimo, kažkaip visai kitaip skaitėsi - turinį juk jau žinojau.
Dabar labai mokausi rusų kalba, tai mano mokytoja patarė paskaityti Bulgakovą originaliai, bet pirmą sakė imti "Šuns širdį", o jau paskui, jei norėsis, "Meistrą ir Margaritą".
Mano ši knyga geriausiųjų dešimtuke, nes tikrai labai stiprų įspūdį padarė ir buvo tikras atradimas savo laiku.
O skaitytis tai neturėtų būti sunku, ypač jei lietuvių kalba.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 13, 19:25)

Saunus pirkiniai thumbup.gif
Ingenai,smagu,kad patiko. bigsmile.gif
Beje,merginos nepamirskim pasigirt kas ka gavot dovanu is knygiu. blush2.gif
Atsakyti