Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 13, 13:44)
Norėjau pasiklausti kas esat skaitę Thor Vilhjalmsson "Pilkųjų samanų švytėjimas"? Pamenu, kad tikrai kažkas skaitė ir net komentarą rašė  g.gif

Aš turiu namuose, tiksliau, tėčio ta knyga. Vasarą sode bandžiau skaityt, kažkas nepatiko, ištempta, ištęsta.. Bet bandysiu aš ją dar kada skaityti iš naujo.

QUOTE(Gegytė @ 2010 12 13, 16:02)
Ne nu baikit kalbėt apie Valymą, nes labai jau jos noriu...

o aš visa skaudanti ir dvokianti parėjau namo, nes visgi susitrenkusi nesilpnai esu savaitgalį... bet nieko rimto, tikiuosi.  o dvokiu, nes chemijoj bandymus darėm... bet bent jau smagiau gyventi.

Aš gal irgi visai noriu kada pabandyt "Valymą" skaityt rolleyes.gif
Mano pussesrė sakė savaitgalio vakarą eidama namo kokius 8 kartus krito lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 13 gruodžio 2010 - 18:44
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 13, 19:39)
Beje, noriu priminti, merginos, kai turėsit daugiau laiko, pradėkim po truputį dėliotis šių metų savo TOP'us. Pamenat, diskutavom, kad būtų įdomu metams pasibaigus juos pastudijuoti.

pas mane biski tokia beda yra.. pas mane daug maz visos knygos man palieka daugmaz vienoda ispudi.. ta prasme patinka labai, ir dauguma wau.. biggrin.gif as kai neisranki knygom, tai jei jau perku ir skaitau, tai zinau, kad MAN bus wau dazniausia.. tai lb sunku sudeliot i topa lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 13, 17:31)
Tai va, šaunu,  bus į mano kolekciją  thumbup.gif  Apie skirtuką ir atvirutę ir pagalvojau, gal būsi pati dariusi mirksiukas.gif , nes minėjai anksčiau, kad kažką darai. Jei tavo rankų darbas, turiu pasakyti, išties  labai gražu wub.gif  Tiesiog  meistriškai padaryta, tokius skirtukus drąsiai galima būtų pardavinėti smile.gif
O "Ežio eleganciją tai visai norėčiau pasiskolinti blush2.gif
P.S. ir tas laiškelis pradžiugino rolleyes.gif  Šiais kompiuterizuotais, telefonuotais laikais rašytų laiškų jau nebelabai ir beganu. O tai yra asmeniška  ir miela:)

Na o šiaip tiek tavo atvirutė tiek skirtukas yra vienetiniai ir išskirtiniai gaminiai, niekada nedarau to pačio antrą kartą, čia jau mano minusas ar pliusas net nežinau.
O dėl laiškelių aš vis dar senobinė ir rašau laiškus ranka rolleyes.gif

o 'ežio elegancija' keliauja į meeto maišą biggrin.gif
Atsakyti
oas kadangi perskaitytu knygu nesirasau, tai nebeatgaminsiu, ka ir kuriais metais skaiciau doh.gif

tiesa, nuo siol pradejau rasytis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 13 gruodžio 2010 - 18:59
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 13, 17:39)
Beje, noriu priminti, merginos, kai turėsit daugiau laiko, pradėkim po truputį dėliotis šių metų savo TOP'us. Pamenat, diskutavom, kad būtų įdomu metams pasibaigus juos pastudijuoti.

pamenam biggrin.gif, na bet iki sausio dar laiko yra biggrin.gif

QUOTE(katilina @ 2010 12 13, 17:40)
"Geri metai" ne pagal šią knygą pastatytas.

oi tu brač gi tikrai doh.gif aš dar pamenu norėjau ją skaityti, bet po filmo visi norai praėjo unsure.gif

QUOTE(Masako @ 2010 12 13, 17:56)
oas kadangi perskaitytu knygu nesirasau, tai nebeatgaminsiu, ka ir kuriais metais skaiciau doh.gif

Na ten daug ir nereikia, vis tiek prisimeni, ką šiemet skaitei, kas patiko, kas nuvylė, kokia buvo atradimas, kuri labai nustebino ir panašei mirksiukas.gif

S.O.S. Nežinau ką daryti. Parašė man vienas toks bendramokslis ir prašo, kad atsiųsčiau jam savo ataskaitą su kurią vargau žiauriai, kad jis tipo nespėja ir panaudos kaip pavyzdį. Bet aš jo nei pažįstų gerai, o plius niekaip nesuprantu iš kur mano paštą gavo. Ir nežinau ką daryti: siųsti ar ne? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 13, 18:54)
pas mane biski tokia beda yra.. pas mane daug maz visos knygos man palieka daugmaz vienoda ispudi.. ta prasme patinka labai, ir dauguma wau..  biggrin.gif as kai neisranki knygom, tai jei jau perku ir skaitau, tai zinau, kad MAN bus wau dazniausia.. tai lb sunku sudeliot i topa lotuliukas.gif  doh.gif

Na bet dešimt pačių pačiausių gal visgi daugmaž atrinktum mirksiukas.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 13, 18:56)
*Na o šiaip tiek tavo atvirutė tiek skirtukas yra vienetiniai ir išskirtiniai gaminiai, niekada nedarau to pačio antrą kartą, čia jau mano minusas ar pliusas net nežinau.
O dėl laiškelių aš vis dar senobinė ir rašau laiškus ranka  rolleyes.gif

**o 'ežio elegancija' keliauja į meeto maišą biggrin.gif

* Dar smagiau bigsmile.gif thumbup.gif Aišku, tai pliusas mirksiukas.gif
** Ačiū 4u.gif

QUOTE(Masako @ 2010 12 13, 18:56)

tiesa, nuo siol pradejau rasytis biggrin.gif

Siūlau registruoti viską sąžiningai su knyga, ir jokių papildomų sąrašų nereiks mirksiukas.gif Nerealiai patogu thumbup.gif Iki suknyga beje aš niekada gyvenime nevedžiau jokių perskaitytų knygų sąrašų.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 13, 20:04)
S.O.S. Nežinau ką daryti. Parašė man vienas toks bendramokslis ir prašo, kad atsiųsčiau jam savo ataskaitą su kurią vargau žiauriai, kad jis tipo nespėja ir panaudos kaip pavyzdį. Bet aš jo nei pažįstų gerai, o plius niekaip nesuprantu iš kur mano paštą gavo. Ir nežinau ką daryti: siųsti ar ne?  doh.gif

Nu as nesiusciau.. tuo labiau jei nebendrauji.. buvo ir pas mus tokiu lopiuku, kurie ieskodavo lengviausio kelio.. nemegstu tokiu.. kitas reikalas, kai to papraso zmogus, su kuriuo artimai bendrauji grupeje smile.gif
Atsakyti
Fatimaallaa, ka as zinau. Man supratimu, jis nenusipelne, kad siustum cool.gif Bet suprantu, kad abejones kankina doh.gif
ale koks gudras - uzuodzia, kur auksas slepiasi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 13, 19:04)
*pamenam biggrin.gif, na bet iki sausio dar laiko yra biggrin.gif

**S.O.S. Nežinau ką daryti. Parašė man vienas toks bendramokslis ir prašo, kad atsiųsčiau jam savo ataskaitą su kurią vargau žiauriai, kad jis tipo nespėja ir panaudos kaip pavyzdį. Bet aš jo nei pažįstų gerai, o plius niekaip nesuprantu iš kur mano paštą gavo. Ir nežinau ką daryti: siųsti ar ne?  doh.gif

*Taip, išties to laiko dar yra mirksiukas.gif Gal dar kas nors per tarpušvenčius netyčia ypatingai gerą knygą perskaitys smile.gif
Bet aš jau anksčiau kažkokius rėmus plius minus bandžiau sau susidėlioti. O paskui patikslinsiu.
Tiesiog primenu smile.gif

** Aš tavo vietoje tai turbūt nesiųsčiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 12 13, 19:07)
Nu as nesiusciau.. tuo labiau jei nebendrauji.. buvo ir pas mus tokiu lopiuku, kurie ieskodavo lengviausio kelio.. nemegstu tokiu.. kitas reikalas, kai to papraso zmogus, su kuriuo artimai bendrauji grupeje smile.gif

drinks_cheers.gif Yra tokia žmonių grupė, kurie linkę naudotis kitais.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 13, 18:07)

QUOTE(Masako @ 2010 12 13, 18:08)
Fatimaallaa, ka as zinau. Man supratimu, jis nenusipelne, kad siustum cool.gif Bet suprantu, kad abejones kankina doh.gif
ale koks gudras - uzuodzia, kur auksas slepiasi cool.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 13, 18:10)
*Taip, išties to laiko dar yra mirksiukas.gif  Gal dar kas nors per tarpušvenčius netyčia ypatingai gerą knygą perskaitys smile.gif
Bet aš jau anksčiau kažkokius rėmus plius minus bandžiau sau susidėlioti. O paskui patikslinsiu.
Tiesiog primenu smile.gif

** Aš tavo vietoje tai turbūt nesiųsčiau blush2.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  Yra tokia žmonių grupė, kurie linkę naudotis kitais.

šiaip aš kažkiek nutuoki iš kur jie galėjo sužinoti, katedroje gandai greitai sklinda, nes pamenu kai nunešiau darbą (kankinausi porą savaičių prie jos, verčiausi straipsnius iš anglų ir rusų kalbų) tai katedros administratorė dar pavartė ir sako oho kiek visko tu čia prirankiojai.
O dar antras dalykas bijau labai siųsti, nes jei nuplagijuos darbą, po to jau nelabai kas ir aiškinsis kas nuo ko, tiesiog neužskaitys ir tiek arba parašys minimumą. unsure.gif
Atsakyti
Fatimaallaa, nesiusk schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 13, 19:16)
O dar antras dalykas bijau labai siųsti, nes jei nuplagijuos darbą, po to jau nelabai kas ir aiškinsis kas nuo ko, tiesiog neužskaitys ir tiek arba parašys minimumą.  unsure.gif [/color]

Tai va, apie ką kalba ir eina unsure.gif
Tikrai nesiųsk.
Atsakyti