Atėjau pasigirti - šiandien pašte jau pasiėmiau kalėdinę dovaną
Va šita, mano jau seniai norima :
Fatimaallaa, noriu padėkoti Tau už tokią puiką knygą Taip pat už skirtuką (ar tik ne rankų darbo?), labai dailus , ir už pačios darytą atviruką su sveikinimu (palinkėjimas man labai patiko ) , taip pat už laiškutį. Smagu buvo viską išpakuoti
Tarp kitko iš mano nuorodytų norų sąrašo ši knyga ir buvo pati geidžiamiausia Galbūt sudarydana sąrašą to pati neįsisamoninau, bet dabar galvoju, kad , matyt, būtent taip ir yra
Beje, aš jau turėjau nuojautą, kad būtent tu mane ir ištraukei Tokia mintis man kylo jau per mytą
Žodžiu, labai Tau ačiū , esu išties laiminga ir labai patenkinta
Ir šiemet tai pirmoji mano kalėdinė dovana
QUOTE(Mona187 @ 2010 12 12, 20:36)
Pameistrys ar įdomus? Mačiau, buvo šiandien Maximoj dar viena likus knyga, bet gal vėliau daugiau jų užveš, turėsiu kada ją skaityti. O šiaip jau rytoj tikrai eisiu į darbą
Papildyta:
Lauksiu akcijos knygoms nes taip tai brangoka
Papildyta:
Lauksiu akcijos knygoms nes taip tai brangoka
QUOTE(Masako @ 2010 12 12, 22:56)
**Tai va, baigiau Gerritsen Pameistri Nu zinokit, man tai jinai geresne uz Chirurga. kazkaip maziau tu klisiu, daug idomiai pateiktos medicinines info, vaizdu ir info is patologu, teismo medicinos ekspertu darbo, net apie senoves kankinimo budus ir irankius. Gerritsen meistriskai kuria intriga, idomiai ir risliai pateikia visa eiga. Mano nuomone, kaip tokio tipo kurinys tai super parasytas
Ir vis tik man, kaip ir SS, labiausiai patikusi sios autores knyga - Kaulu sodas, jau vien del siuzeto ypatumu
Ir vis tik man, kaip ir SS, labiausiai patikusi sios autores knyga - Kaulu sodas, jau vien del siuzeto ypatumu
Visgi kaip sau Pameistrio nepirksiu, nes pamačiau, kad kaip tik šią knygą gavo biblioteka, kurioje dirbu. Tai iš ten ir paimsiu. Ši knyga bus didžiulio norimų knygų sąrašo eilėje, nebespėju skaityt
QUOTE(zebrina @ 2010 12 13, 08:42)
Gal kuri skaitėt Nora Roberts. Kalounų moterys.- butu labai idomu isgirst atsiliepimus
Šiaip atskirai skaičiau vieną iš Kalounų Moterys I dalis knygą Vyras Amandai, tai patiko, įsapūdį gerą paliko. O dėl antros dalies tai aš jos dar neskaičiau, bet žadu skaityti, kai tik gausiu iš leidyklos. Nes šiandien ryt galioja labai geros kainos šioms knygoms - http://svajoniuknygo...ex.php?cid=4105 + dar vieną kitokią užsisakiau, tai manau iki Kūčių sulaukti
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 13, 15:25)
Aš skaičiau. Dar kažkas skaitė, nes atsimenu, kaip tik šis forumas ir paskatino tą knygą iš bibliotekos parsinešti.
Labai patiko knygos aprašymas, o pati knyga - ne.
Tačiau nenoriu jos taip jau nubrokyti, gal skaičiau netinkamu metu. Gal ją reikėtų skaityti rudenį, kai ilgi vakarai, gal žiemą... Nes man prailgo pats pasakojimas, nebemačiau jame nieko gražaus, nieko poetiško, nieko tokio, kas parašyta buvo anotacijoje.
Labai patiko knygos aprašymas, o pati knyga - ne.
Tačiau nenoriu jos taip jau nubrokyti, gal skaičiau netinkamu metu. Gal ją reikėtų skaityti rudenį, kai ilgi vakarai, gal žiemą... Nes man prailgo pats pasakojimas, nebemačiau jame nieko gražaus, nieko poetiško, nieko tokio, kas parašyta buvo anotacijoje.
Labai dėkui už atsiliepimą, nes tikrai pamenu, kad kažkas rašė jį.
Vis tik mane ne tik sužavėjo aprašymas, bet kad knygoje yra nemažai Islandijos Tai mano mylima ir svajonių šalis, kaip vyrui sakiau mano svajonė yra išsikraustyti tenais, o kaip jis man atsakė, kad tik pas mane ir būna tokios svajonės
Vis tik kai kitą kartą turėsiu galimybę ją pasiimti, paimsiu
QUOTE(eliss @ 2010 12 13, 15:41)
Ar jau kuri gavo "Sala po vandenynu"?Atsibodo laukt
Kol kas tyla
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 13, 16:50)
Fatimaallaa, noriu padėkoti Tau už tokią puiką knygą Taip pat už skirtuką (ar tik ne rankų darbo?)
Na dėkoti nereikia, nes tai Kalėdinė dovana, svarbu, kad laimės suteikė. O tiek skirtukas, tiek atvirutė mano pačios daryti.
Aš iš karto norėjau tau dovanoti "Gyvenimo lošimas' arba 'Ežio elegancija'. Bet po to prisiminiau, kad tu kažkada minėjai jog kolekcionuoji kelionių knygas, o dar plius ir pačiai labai patiko, tai nutariau pakeisti savo planus ir nupirkti kitą knygą
Taip kad jei norėsi dar perskaityti 'Ežio eleganciją' galėsiu paskolinti
Ingėnai labai smagu už tave, kad taip pradžiugino kalėdinė dovana
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 13, 18:50)
Atėjau pasigirti - šiandien pašte jau pasiėmiau kalėdinę dovaną
kokia sauni dovana dar ranku darbo dalykeliai
tai noresi is manes Gyvenimo losimo?
Gal skaitėt kuri Kerstin Thorvall "Signės istorija" trilogiją,kažkaip sudomino
QUOTE(eliss @ 2010 12 13, 19:22)
Gal skaitėt kuri Kerstin Thorvall "Signės istorija" trilogiją,kažkaip sudomino
skaiciau, man tai ziauriai patiko
Mano stiliaus: moteriska ir senobine
Sveikos Ingenai, smagu, kad gavai tai ko norejai superine kaledine dovana.. o as siandien irgi labai laiminga.. parsineciau kelias senai noretas knygas:
Susitike dykumoje (gavau uz 13lt) ir siu metu naujiena Mano vardas Nudzud. Man 10 metu. As issiskyrusi ir dar vyrui nupirkau kaledom knyga Ramiajame vandenyne. Peleliu ir Okinava 1944-1945 Amerikieciu juru pestininko atsiminimai tikiuosi patiks, bus priedas prie dovanos
Susitike dykumoje (gavau uz 13lt) ir siu metu naujiena Mano vardas Nudzud. Man 10 metu. As issiskyrusi ir dar vyrui nupirkau kaledom knyga Ramiajame vandenyne. Peleliu ir Okinava 1944-1945 Amerikieciu juru pestininko atsiminimai tikiuosi patiks, bus priedas prie dovanos
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 13, 18:14)
Na dėkoti nereikia, nes tai Kalėdinė dovana, svarbu, kad laimės suteikė. O tiek skirtukas, tiek atvirutė mano pačios daryti.
Aš iš karto norėjau tau dovanoti "Gyvenimo lošimas' arba 'Ežio elegancija'. Bet po to prisiminiau, kad tu kažkada minėjai jog kolekcionuoji kelionių knygas, o dar plius ir pačiai labai patiko, tai nutariau pakeisti savo planus ir nupirkti kitą knygą
Tai va, šaunu, bus į mano kolekciją Apie skirtuką ir atvirutę ir pagalvojau, gal būsi pati dariusi , nes minėjai anksčiau, kad kažką darai. Jei tavo rankų darbas, turiu pasakyti, išties labai gražu Tiesiog meistriškai padaryta, tokius skirtukus drąsiai galima būtų pardavinėti
O "Ežio eleganciją tai visai norėčiau pasiskolinti
P.S. ir tas laiškelis pradžiugino Šiais kompiuterizuotais, telefonuotais laikais rašytų laiškų jau nebelabai ir beganu. O tai yra asmeniška ir miela:)
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 13, 18:18)
Ingėnai labai smagu už tave, kad taip pradžiugino kalėdinė dovana
Ačiū
Dabar lauksim kitų džiaugsmingų žinučių
QUOTE(Masako @ 2010 12 13, 18:20)
kokia sauni dovana dar ranku darbo dalykeliai
tai noresi is manes Gyvenimo losimo?
Ačiū
Taip, "Gyvenimo lošimo" iš tavęs norėsiu Tai, reiškia , keičiamės (iš mano pusės "Rivertono dvaras", kuris jau pas tave).
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 13, 19:31)
Taip, "Gyvenimo lošimo" iš tavęs norėsiu Tai, reiškia , keičiamės (iš mano pusės "Rivertono dvaras", kuris jau pas tave).
bet dabar butinai turesi mums nufotkinti ta gauta grozi.
QUOTE(amber123 @ 2010 12 13, 18:25)
Sveikos Ingenai, smagu, kad gavai tai ko norejai superine kaledine dovana..
Ačiū
Ir tave su pirkinukais
eliss, turbūt jau supratai (nebuvau tiesiogiai savo niko įvardijusi), kad ta knyga "Geišos gyvenimas" buvo iš manęs
Dabar jau tuoj galėsiu išduoti, kurią knygą, pirktą kaip kalėdinę dovaną, aš pasilikau sau (kaip jau buvau rašiusi)
Beje, noriu priminti, merginos, kai turėsit daugiau laiko, pradėkim po truputį dėliotis šių metų savo TOP'us. Pamenat, diskutavom, kad būtų įdomu metams pasibaigus juos pastudijuoti.
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2010 12 13, 18:32)
OK
Kai pagausiu dienos šviesą (nes su lempų šviesa mano fotikas nedraugauja), būtinai įamžinsiu
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 13, 09:48)
Tai va, kad liko keli puslapiai, o dar neaišku kas ir kaip ten susiję, nemėgstu kai visa atomazga sumalama į paskutinius kelis puslapius. Bet, kaip sakiau, problema dar ir tame, kad visai ne to tikėjausi, ką gavau, kiek kitokią istoriją ir jos pateikimą tikėjaus rasti paskaičiusi aprašymą ant knygos nugarėlės. Kita jos turima knyga "Žiauru ir neįprasta". Kaip tau ji? Skaitei?
"Žiauru ir neįprasta" man patiko. Bet dabar pažiūrėjau, kad dvi man labiausiai patikusias šios serijos knygas skaičiau anglų kalba, tai gali būti, kad prastas vertimas daro savo.
QUOTE(linamog @ 2010 12 13, 09:58)
Ačiū už temą, atsižymiu su A.Dodė "Laiškai iš mano malūno". Beje, priminkit, kokia čia buvo šauni ir šilta knyga apie Provansą, jo žmones, maistą, kuri daugeliui patiko? Itariu, manoji dabar skaitoma jei ne nušluostytų nosį anai, tai bent pasigalynėti drąsiai galėtų.
Gaila, kad "Laiškai iš..." skaičiau labai seniai, tai nelabai ir galiu palyginti su "Metai Provanse". Bet prisimenu, kad man ji didelio įspūdžio nepaliko, o "Provanso" tikrai dar ilgai neužmiršiu (arba gali būti, kad buvau per jauna tinkamai įvertinti tą knygą).
QUOTE(Nerinha @ 2010 12 13, 10:52)
Bet filmas, koks nerealiai geras "Geri metai" pagal sia knyga, tai negaliu atsiziureti . Tikrai pranoksta knyga, na cia mano nuomone
"Geri metai" ne pagal šią knygą pastatytas.