Laba,
Man užėjo meilė lietuvių literatūros klasikams. Dabar skaitau
Ievos Simonaitytės Pikčiurnienė. Na, tema tokia šiek tiek politizuota, sakyčiau (labai panaši į mūsų šių dienų - ponai skriaudžia vargšus), bet koks pasakojimo grožis, kokie personažai...
QUOTE(linamog @ 2010 12 13, 08:58)
Ačiū už temą, atsižymiu su A.Dodė "Laiškai iš mano malūno".
Ups, dabar papasakosi kaip tau ta knyga patiko, nagus nusigraušiu.
Vasara nunešiau tą knygą, kartu su "Siluetų" kolekciją į biblioteką, į lentyną "Dovanojame"....
Kažkaip ji man pasirodė neskaitoma....
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 13, 12:44)
Norėjau pasiklausti kas esat skaitę
Thor Vilhjalmsson "Pilkųjų samanų švytėjimas"? Pamenu, kad tikrai kažkas skaitė ir net komentarą rašė
Aš skaičiau. Dar kažkas skaitė, nes atsimenu, kaip tik šis forumas ir paskatino tą knygą iš bibliotekos parsinešti.
Labai patiko knygos aprašymas, o pati knyga - ne.
Tačiau nenoriu jos taip jau nubrokyti, gal skaičiau netinkamu metu. Gal ją reikėtų skaityti rudenį, kai ilgi vakarai, gal žiemą... Nes man prailgo pats pasakojimas, nebemačiau jame nieko gražaus, nieko poetiško, nieko tokio, kas parašyta buvo anotacijoje.
QUOTE(Creed @ 2010 12 13, 13:04)
Sveikos
Dbar tik nebarkit
Prisiskaicius pagyru knygai
"Valymas" nusprendziau ja perskaityt (drauge paskolino) na ir paskaicius 10 psl numeciau
Nu va.. O aš paskutiniu metu skaičiau kelias knygas, kur veiksmas prasidėjo tik po kokių 60-80 psl.
Ilgokas įvadas, irgi buvau bepritrūkstanti kantrybės....
Šiaip tai gal ne tavo ta knyga ir tiek, gal perskaitysi vėliau. Aš irgi taip atsargiai imu labai populiarias knygas, dažnai jos man nepatinka. Arba perskaitau jau po viso populiarumo bumo. Et, nesuk galvos.