Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(Vessta @ 2010 12 13, 13:10)
Fati, gal kada per koki meeta paskolinsi paskaityt? blush2.gif

Tai galėsi per kitą meetą imti, kaip tik Ingėnas atneš. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 13, 15:51)
Tai galėsi per kitą meetą imti, kaip tik Ingėnas atneš. smile.gif

thumbup.gif aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

QUOTE(sssaule @ 2010 12 13, 15:17)
Gal kuri galėtumėte patarti kurią knygą Sean Covey būtų geriau nupirkti 15-mečiui.
"7 efektyvių paauglių įpročiai"  ar "6 svarbiausi sprendimai kuriuos tau teks priimti".

Pirmąją skaičiau - visišklai šlamštas ir net nebaigiau man rodos g.gif Apskritai, tai nedovanočiau nei vienos schmoll.gif Yra kur kas geresnių ir įdomesnių knygų tokio amžiaus vaikams mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

Man užėjo meilė lietuvių literatūros klasikams. Dabar skaitau Ievos Simonaitytės „Pikčiurnienė“. Na, tema tokia šiek tiek politizuota, sakyčiau (labai panaši į mūsų šių dienų - ponai skriaudžia vargšus), bet koks pasakojimo grožis, kokie personažai...

QUOTE(linamog @ 2010 12 13, 08:58)
Ačiū už temą, atsižymiu su A.Dodė "Laiškai iš mano malūno".

Ups, dabar papasakosi kaip tau ta knyga patiko, nagus nusigraušiu.
Vasara nunešiau tą knygą, kartu su "Siluetų" kolekciją į biblioteką, į lentyną "Dovanojame"....
Kažkaip ji man pasirodė neskaitoma....

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 13, 12:44)
Norėjau pasiklausti kas esat skaitę Thor Vilhjalmsson "Pilkųjų samanų švytėjimas"? Pamenu, kad tikrai kažkas skaitė ir net komentarą rašė  g.gif

Aš skaičiau. Dar kažkas skaitė, nes atsimenu, kaip tik šis forumas ir paskatino tą knygą iš bibliotekos parsinešti.
Labai patiko knygos aprašymas, o pati knyga - ne.
Tačiau nenoriu jos taip jau nubrokyti, gal skaičiau netinkamu metu. Gal ją reikėtų skaityti rudenį, kai ilgi vakarai, gal žiemą... Nes man prailgo pats pasakojimas, nebemačiau jame nieko gražaus, nieko poetiško, nieko tokio, kas parašyta buvo anotacijoje.

QUOTE(Creed @ 2010 12 13, 13:04)
Sveikos 4u.gif

Dbar tik nebarkit biggrin.gif  4u.gif Prisiskaicius pagyru knygai "Valymas" nusprendziau ja perskaityt (drauge paskolino) na ir paskaicius  10 psl numeciau blush2.gif

Nu va.. O aš paskutiniu metu skaičiau kelias knygas, kur veiksmas prasidėjo tik po kokių 60-80 psl. smile.gif Ilgokas įvadas, irgi buvau bepritrūkstanti kantrybės....
Šiaip tai gal ne tavo ta knyga ir tiek, gal perskaitysi vėliau. Aš irgi taip atsargiai imu labai populiarias knygas, dažnai jos man nepatinka. Arba perskaitau jau po viso populiarumo bumo. Et, nesuk galvos. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaitanti: 13 gruodžio 2010 - 16:27
šiandien atėjo į el. paštą, kad atėjo rezervuota knyga blink.gif ir kur buvo protas, kai prisirezervavau krūvą knygų? blush2.gif blink.gif
Atsakyti
O man atėjo laiškas, kad šeštadienį turėjau grąžint knygas doh.gif Ir nebeleidžia toliau rezervuot, o skaityt net nepradėjau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 12 13, 16:29)
šiandien atėjo į el. paštą, kad atėjo rezervuota knyga  blink.gif ir kur buvo protas, kai prisirezervavau krūvą knygų?  blush2.gif  blink.gif

Taigi greitai atostogos, vos savaitėlė beliko.
Pailsėsi nuo mokslų, paskaitysi kaip žmogus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 13, 17:33)
Taigi greitai atostogos, vos savaitėlė beliko.
Pailsėsi nuo mokslų, paskaitysi kaip žmogus.  4u.gif

na taip, per atostogas daug skaitysiu hihihi.gif bet vis tiek daugokai knygų prisikaupė rolleyes.gif na, bet kaip nors biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien vienam knygyne paklausiau "Valymo",tai pakraipė tik pečiais.Grižau su Joanne Harris "Džentelmenai ir žaidėjai".Dar norėjau pirkt lenkų rašytojo "Madame",apie jaunuolio meilę mokytojai,man rodos turėtų būt įdomi g.gif
Ar jau kuri gavo "Sala po vandenynu"?Atsibodo laukt doh.gif
"Laiskai iš malūno" reiks parsinešt iš bibliotekos,galvodavau ,kad nieko įdomaus,vis pavartydavau g.gif smile.gif
Atsakyti
Kiek pamenu, čia niekas neskaito tokių knygų, tai įdėsiu tik nuorodą smile.gif

Beje, tai 50-ta perskaityta knyga nuo sausio 1d. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Mary Higgins Clark
„Nesidairyk atgal“
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 12 13, 17:13)
Kiek pamenu, čia niekas neskaito tokių knygų, tai įdėsiu tik nuorodą  smile.gif

Beje, tai 50-ta perskaityta knyga nuo sausio 1d.  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Mary Higgins Clark
„Nesidairyk atgal“

aš skaitau, tik neperku jų, o ką iš biblės gaunu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2010 12 13, 16:17)
Gal kuri galėtumėte patarti kurią knygą Sean Covey būtų geriau nupirkti 15-mečiui.
"7 efektyvių paauglių įpročiai"  ar "6 svarbiausi sprendimai kuriuos tau teks priimti".

abi knygos savotiskai geros, bet yra vienas toks trukumas, kad jos yra verstines ir kai kurie "pritaikymai" nelabai tnka musu aplinkoje. Is savo 13-amecio nuomones galiu pasakyti, kad jo nesudomino taip stipriai nei viena siu knygu, bet prigules ilgai skaite neseniai isleista ir dovanu gauta knyga "Buk vyras" Berniuku knyga, ji yra l ietuviu autoriu sudaryta ir tikrai nebloga, nes pati ilgai ieskojau tinkamos knygos berniukams thumbup.gif
Atsakyti