Labas
dienas
QUOTE(marakeš @ 2010 12 19, 03:43)
manau, kad knyga apie autizmą (gerai, Aspergerio sindromą) negalėjo būti parašyta kitaip. ji struktūruota, naivi, vietom net primityvi, per daug supaprastinanti, bet autizmo "dvasią" perteikia puikiai.
Parašymo stilius matyt labai tinkmas šį sindromą atspindėti. Bet ją perskaičius vau
iš mano pusės tikrai nebuvo. Pati net negaliu nusakyti savo santykio su šia knyga
QUOTE(caralaite @ 2010 12 19, 09:21)
Tačiau knyga nėra graudi. Labai džiaugiuosi ją perskaičius, nes man šis tas paaiškėjo (na čia aš taip galvoju
) apie patį sutrikimą.
Apie šį sutrikimą žinių ir aš įgyjau. Bet, kaip pati numaniau ją perskaičius, ir ką Doriforė patvirtino, visgi knygoje spalvos oi kaip sutrištintos
Nemanau beje, kad ši knyga tinkama dešimtmečiams. Kažin ar jiems galėtų būti įdomu. Manau, ji skirta ne jaunesniems, kaip 14 metų.
QUOTE(muminukas @ 2010 12 19, 09:41)
*sakyčiau, šią knygą jau reikia skaityti būnant bent 25+
savo kailiu esu patyrusi, kad kartais knyga perskaitoma anksčiau, jai dar nepribrendus (mano atveju - Dinos knyga). apie EPL draugei mokiniai sakė, vienuoliktokai ar dvyliktokai, kad nieko gero, be ryšio. o mano paskatinta ji perskaitė - pati jau 30+ ir jai patiko, nes vis tiek su amžiumi įgiji patirties, 30+ jau pasaulį matai kitokį negu 18+, kai tas pasaulis tik atsiveria po kojomis. o
30+ dažnai būna taip, kad jau pats esi pasauliui po kojomis
** nors lyg pati autorė tik Roberts įsivaizdavo, aš įsivaizduoju tik Kate Hudson
* Baik tu
, jau čia tai biškį ne taip parašei
Kaip tik sakoma, kad po 30-ties gyvenimas tik prasideda. Nors aišku, sau galima įsikalbėti ir kitaip
** Graži man ta Kate Hudson, bet tik tiek. Jos sukurtas aktorės įvaizdis man spindi tuštumu, kas šios knygos herojei kažin ar tiktų
(tiesiog daili blondinė ir viskas). Be to, Julia Roberts ir rimtesnes roles kūrė nei Kate Hudson (bent kiek aš žinau). Kad ir ta pati Erina Bronkovič.
QUOTE(ceburashka @ 2010 12 19, 11:36)
Laba diena visoms
Pasiulikyte prasau kokia knyga apie grazia meile,tarp vyro ir moters
nebutinai su laiminga pabaiga...Siuo metu skaitau
Arkliu Uzkalbetojasliko labai nedaug.Labai man si knyga patinka
Ir zinau,kad uzvercius paskutini,knygos,lapa noresiu skaityti ka nors panasaus
Pirma į galvą šovusi - Andrei Makine "Moteris, kuri laukė". Tikrai puiki meilės istorija
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 19, 11:51)
*Tu iš manęs iki šiol prisiprašiai 3-jų
ir dvi storas
**Kaip aš džiaugiuosi kad ir tu įvertinai šio rašytojo kūrybą
* Gali būt
**
Papildyta:
Šiaip dar iš knygų apie meilę yra ir Pamuko "Nekaltybės muziejus". Bet ji, manau, tikrai ne kiekvieno skoniui (labiau įtiks mėgstantiems rimtas knygas).
Papildyta:
Paprasta, bet nebanali ir labai miela apie meilę yra ir Anna Gavalda "Tiesiog drauge". Labai prancūziškas stilius