Sveikos
Dbar tik nebarkit Prisiskaicius pagyru knygai "Valymas" nusprendziau ja perskaityt (drauge paskolino) na ir paskaicius 10 psl numeciau ,nu nesiskaito ir viskas,kazkuo primena "Stikline pieno",kurios irgi neiveikiau,o dar sios ir virselis baisus Ko gero as tokioms knygoms niekad nesuaugsiu Griztu atgal prie savo mylimu detektyvu ir trileriu
Man Valymo virselis kaip tik labai patinka
Labas
Tikrai nemesk po 10 psl., skaityk toliau. Jau rašiau, kad pati pradžia ir man nelabai tepatiko. Irgi pasirodė panašu į "Stiklinę pieno". Bet paskui
Kai daugiau paskaitysi, suprasi, kodėl toks viršelis.
QUOTE(Creed @ 2010 12 13, 13:04)
Sveikos
Dbar tik nebarkit Prisiskaicius pagyru knygai "Valymas" nusprendziau ja perskaityt (drauge paskolino) na ir paskaicius 10 psl numeciau ,nu nesiskaito ir viskas,kazkuo primena "Stikline pieno",kurios irgi neiveikiau,o dar sios ir virselis baisus Ko gero as tokioms knygoms niekad nesuaugsiu Griztu atgal prie savo mylimu detektyvu ir trileriu
Tikrai nemesk po 10 psl., skaityk toliau. Jau rašiau, kad pati pradžia ir man nelabai tepatiko. Irgi pasirodė panašu į "Stiklinę pieno". Bet paskui
ir man "Valymo" viršelis labai gražus Su "Stikline pieno" yra panašumų, bet Zara bent jau nėra tokia vištelė
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 13, 14:14)
Labas
Na gal ir skaitysiu,kai visai nebeturesiu ka skaityt,nes dabar jokio noro nera save kankint Nes pvz "Stikline pieno" net 200 psl perskaiciau ir vistiek iki galo neistempiau
QUOTE(Creed @ 2010 12 13, 13:41)
Na gal ir skaitysiu,kai visai nebeturesiu ka skaityt,nes dabar jokio noro nera save kankint Nes pvz "Stikline pieno" net 200 psl perskaiciau ir vistiek iki galo neistempiau
"Valymas" nepalyginamai geresnė už "Stiklinę pieno"(bent jau mano subjektyvia nuomone). O tas panašumas tai dėl paliestos prekybos žmonėmis temos. Bet ši tema knygoje "Valymas" tikrai ne pagrindinė.
Aišku, jei labai nepatinka, kam save kankinti. Bet, rodos, tikrai paskubėjai numesti. Kas tie 10 psl. Jei būtum 50-100 psl. perskaičiusi, ir sakiusi "vis dar nepatinka", tai būtų kitas reikalas.
QUOTE(linamog @ 2010 12 13, 10:56)
Aciu uz pasirodyma
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 13, 10:58)
Na čia matyt vis tik skonio reikalas, nes man asmeniškai filmas visiškai nepatiko. Tikra nuobodybė. O knyga patiko, tiesa, jau po kurio laiko pradėjo atsibosti nesibaigiantis apsirijimas ir maisto gamyba. Nors šiaip vaizdų aprašymai tikrai šilti.
QUOTE(Masako @ 2010 12 13, 14:04)
manes irgi filmas nesuzavejo, nors pagal ideja turetu patikt... Knygos nesu skaicius
na is tikruju nuomoniu skirtumas yra . taigi prisipazinsiu viskas kas snobiska ir kitiems nuobodu man labai patinka. Net nezinau kaip cia issireiksti
man ,,Stikline pieno" visai patiko, tai turbut ir ,,Valymas" patiktu
Fati, gal kada per koki meeta paskolinsi paskaityt?
Fati, gal kada per koki meeta paskolinsi paskaityt?
Ne nu baikit kalbėt apie Valymą, nes labai jau jos noriu...
o aš visa skaudanti ir dvokianti parėjau namo, nes visgi susitrenkusi nesilpnai esu savaitgalį... bet nieko rimto, tikiuosi. o dvokiu, nes chemijoj bandymus darėm... bet bent jau smagiau gyventi.
oke, mergičkos, einu bandyt pribaigt antrą dalį Altorių šešėly...
o aš visa skaudanti ir dvokianti parėjau namo, nes visgi susitrenkusi nesilpnai esu savaitgalį... bet nieko rimto, tikiuosi. o dvokiu, nes chemijoj bandymus darėm... bet bent jau smagiau gyventi.
oke, mergičkos, einu bandyt pribaigt antrą dalį Altorių šešėly...
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 13, 14:49)
"Valymas" nepalyginamai geresnė už "Stiklinę pieno"(bent jau mano subjektyvia nuomone). O tas panašumas tai dėl paliestos prekybos žmonėmis temos. Bet ši tema knygoje "Valymas" tikrai ne pagrindinė.
Aišku, jei labai nepatinka, kam save kankinti. Bet, rodos, tikrai paskubėjai numesti. Kas tie 10 psl. Jei būtum 50-100 psl. perskaičiusi, ir sakiusi "vis dar nepatinka", tai būtų kitas reikalas.
Na visgi dar jos draugei neatiduosiu,suteiksiu sau ir knygai antra sansa
Gal kuri galėtumėte patarti kurią knygą Sean Covey būtų geriau nupirkti 15-mečiui.
"7 efektyvių paauglių įpročiai" ar "6 svarbiausi sprendimai kuriuos tau teks priimti".
"7 efektyvių paauglių įpročiai" ar "6 svarbiausi sprendimai kuriuos tau teks priimti".
QUOTE(Masako @ 2010 12 13, 14:07)
Man Valymo virselis kaip tik labai patinka
Ir man.