QUOTE(Vessta @ 2010 12 18, 23:42)
zinai gali drasiai kelias imt, nes ,,Kregzdes vieno vakaro skaitinys: raides dideles, skyrius prasideda ir pasibaigiau nuo puses puslapio. To skaitymo nu tiek mazai...o ir pati knyga plona.
Matai, aš jau iš Fatimalios pati nebepamenu, kiek knygų sekančiam mytui prisiprašiusi
Bet tikrai kokios 2-3, ne mažiau. Ir Pajauta, jei ateis į mytą, žadėjo paskolinti vieną ar dvi knygas (paskui susiderinsim). Taigi knygų, kurias skolinsiuosi, krūvelė šįkart jau nemaža susidarė
Žodžiu, skolintis yra labai gerai, bet su protu. Nes paskui pažiūrėjus į pasiskolintų krūvelę silpna darosi, kada visas ir perskaitysiu
O va savas skaitant kažkaip skubos visgi nėra.
Taigi, Vessta, šįkart iš tavęs norėčiau tik "Kregždžių", o kitas paliksiu kitiems kartams
Trumpai apie dar vieną perskaitytą (o čia jau buvo tikrai pusdienio skaitinys, stebėjausi, kad taip greit ją sukrimtau).
Camus Svetimas". Tai buvo pirmoji mano pažintis su šiuo autoriumi. Kaip ir katilina, irgi likau gerokai nustebusi, kaip lengvai tas kūrinys skaitėsi. Šią knygą buvau pasiskolinusi, ir vis pabijodavau imti į rankas, privengiau jos, nes maniau, kad laukia išties sudėtingas skaitinys. Tačiau knyga tikrai mane maloniai nustebino. Ir kuo arčiau galo, tuo labiau gaila buvo, kad knygelė tokia trumpa. Teismo procesas, teisimojo pamąstymai, jo elgesys, visuomenės požiūris į nusikaltimą mane išties suintrigavo. Susidomėjau šio rašytojo kūryba, skaitysiu turbūt jo kūrinius ir toliau