Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(Aguonytė @ 2010 12 18, 20:57)
4u.gif sveika, man filmas šiek tiek labiau patiko nei pati knyga  mirksiukas.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 18, 21:06)
[
Filmas man labiau patiko, knyga kaip tik sakyčiau labiau nuvylė smile.gif

man atvirkščiai - tradiciškai knyga geresnė smile.gif
Atsakyti
Skaitanti, gal Midlseksas Tavęs ir nenuvils smile.gif. Nors man kur kas įspūdingesni hermafrodito vaiko išgyvenimai buvo aprašyti Bankso "Širšių fabrike".

Muminuk, petite anglaise blogą radau ieškodama įdomių blogų apie Paryžių. O ta mergiotė jau tada buvo garsenybė, atleista iš darbo už blogą ir išleidusi knygą smile.gif. Taip ir užkibau.

Matau visiems (visoms biggrin.gif ) palieka įspūdį "Aklumas". Aš turbūt šiemet nebespėsiu perskaityti Saramago, bet nusipirkti šitą knygą nutariau būtent paskaičius SM knygines temas smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 12 18, 20:53)
Bandau jungtis  smile.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Man knyga visai patiko. Beje, ją skaičiau, kai dar tikrai nebuvo ji ant bangos biggrin.gif Tik vėliau sužinojau, kad pagal knygą statomas ir filmas, apsidžiaugiau, kad būtent Julia Roberts vaidins pagrindinę rolę. Visgi filmo dar nesu mačiusi (nors labai laukiau) blush2.gif Tiesiog pastaruoju metu mano gyvenime knygos nebepalieka vietos filmams blush2.gif

QUOTE(_Only_ @ 2010 12 18, 21:01)
Sveikutės, knygės  4u.gif

Sveika parėjusi 4u.gif
Tavo parašas labai gražus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 18 gruodžio 2010 - 21:25
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 18, 21:24)
Sveika parėjusi 4u.gif
Tavo parašas labai gražus wub.gif

Dėkui 4u.gif

ir Aistuliaai dėkui už naują temą wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 18, 21:19)
man atvirkščiai - tradiciškai knyga geresnė  smile.gif

man dažnai ir knyga daug labiau patinka , tačiau būtent šioje knygoje gal mano vaizduotė nėra tokia turtinga.. ir mažai pavyko įsivaizduoti toje knygoje ypatingai pirmose dviejose dalyse.. tų šalių grožį ir viską ką ji bando perteikti gan sausai skaitėsi, trečioje dalyje kažkaip visko man daugiausia buvo , dėl to manau trečioji dalis knygos labiausiai sužavėjo, o štai filme jau buvo perteikti visų trijų šalių vaizdai ir buvo gan įdomiau stebėti tą visą aplinką.. ir vis vykstantį veiksmą.. na čia tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 12 18, 21:26)
man dažnai ir knyga daug labiau patinka , tačiau būtent šioje knygoje gal mano vaizduotė nėra tokia turtinga.. ir mažai pavyko įsivaizduoti toje knygoje ypatingai pirmose dviejose dalyse.. tų šalių grožį  ir viską ką ji bando perteikti gan sausai skaitėsi, trečioje dalyje kažkaip visko man daugiausia buvo , dėl to manau trečioji dalis knygos labiausiai sužavėjo, o štai filme jau buvo perteikti visų trijų šalių vaizdai ir buvo gan įdomiau stebėti tą visą aplinką.. ir vis vykstantį veiksmą.. na čia tik mano nuomonė  smile.gif

O man kaip tik pirmoji dalis - Italija - buvo pati ryškiausia. Knygoje. Filmas dar nematytas.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 18, 22:30)
O man kaip tik pirmoji dalis - Italija - buvo pati ryškiausia. Knygoje. Filmas dar nematytas.

Man filme ryški buvo Italija, knygoj kažkaip pritrūko kažko... Filme Indija nepatiko, knygoje - patiko. O trečioji dalis filme įdomi buvo, knygoj jau ne tokia laugh.gif
Atsakyti
O aš nei knygos (turiu ją, bet pas uošvienę dabar), nei filmo dar nemačiau, bet prisiskaičius jūsų atsiliepimų nelabai jau ir norisi knygą skaityti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 18, 21:24)
Sveika prisijungusi 4u.gif 
Man knyga visai patiko. Beje, ją skaičiau, kai dar tikrai nebuvo ji ant bangos biggrin.gif  Tik vėliau sužinojau, kad pagal knygą statomas ir filmas, apsidžiaugiau, kad būtent Julia Roberts vaidins pagrindinę rolę. Visgi  filmo dar nesu mačiusi (nors labai laukiau) blush2.gif  Tiesiog pastaruoju metu mano gyvenime knygos nebepalieka vietos filmams

O man būtent Julia ten ir nesižiūrėjo labiausiai schmoll.gif Kažkaip netiko tam vaidmeniui, tokia abejinga filme atrodė unsure.gif Toks įspūdis, lyg per prievartą vaidino schmoll.gif
Gal sakau, knygą skaitant, visai kitaip įsivaizduot pavyks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 18 gruodžio 2010 - 21:57
QUOTE(_Only_ @ 2010 12 18, 22:37)
O aš nei knygos (turiu ją, bet pas uošvienę dabar), nei filmo dar nemačiau, bet prisiskaičius jūsų atsiliepimų nelabai jau ir norisi knygą skaityti  blush2.gif

O man dar nepraėjo noras nei dėl knygos, nei dėl filmo. smile.gif

Perskaičiau Ian McEwan "Česilo pakrantėje". Tai antra šio rašytojo knyga (dar skaičiau "Amsterdamą"), bet kol kas savęs prie jo gerbėjų nepriskirčiau. Nors skaityti buvo įdomu, bet man kažko trūksta, kad pabaigus knygą, dar ilgai apie ją galvočiau. Istorija labai paprasta, vyksta ji vieną vakarą, pirmąjį po vestuvių, ir tuo pačiu dar įpaišomi ankstesni įvykiai- kaip jaunieji susipažino, pradėjo draugauti, ką abu jautė ir pan. Svarbiausiu įvykiu, jei taip galima sakyti, tampa jų pirmoji naktis, kurios vienas labai laukia, o kitas, atvirkščiai, norėtų, kad jos iš viso nebūtų. Negaliu pasakyti, kuo tai baigiasi, bet man liko keli neaiškūs dalykai.
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 12 18, 21:55)
O man būtent Julia ten ir nesižiūrėjo labiausiai  schmoll.gif Kažkaip netiko tam vaidmeniui, tokia abejinga filme atrodė  unsure.gif Toks įspūdis, lyg per prievartą vaidino  schmoll.gif
Gal sakau, knygą skaitant, visai kitaip įsivaizduot pavyks  biggrin.gif

Gal pažiūrėjus filmą nuomonė dar ir pasikeis. Bet šiaip aš Julia įsivaizduoju kaip netuščią, chrarizmatišką, dvasingą žmogų, aktorę. O knygoje sukurtas tipažas man irgi pasirodė būtent toks.
Atsakyti
As irgi Eat pray love skaiciau, kai dar nebuvo sito bumo. Knyga patiko, be jokiu lukesciu ejau i filma ir smagiai praleidau laika - ne sedevras, nieko ypatingo, bet visai smagiai "susiziurejo". Jokiu nusivylimu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 18 gruodžio 2010 - 22:29