Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(marakeš @ 2010 12 18, 10:04)
Metų geriausios
S. Oksanen "Valymas"
T. Morison "Sula"

O man "Sula" beveik prie nusivylimų. Prisiskaičiau, kaip kitos į padanges ją kelia, tai tikėjausi kažkokio šedevrų šedevro. Aišku, ir bloga knyga ji nėra, bet taip smarkiai tikrai negirčiau.
QUOTE(caralaite @ 2010 12 18, 12:11)
Hanns - Josef Ortheil "Lagūnos šviesoje"
Stefan Zweig "Marija Stiuart"
Catherine Sanderson "Mažoji anglė Paryžiuje"
Algirdas Knystautas "Kelionių virusas"
Arnon Grunberg "Fantomo skausmas"

O aš šitas kitais metais skaitysiu.
QUOTE(Biancca @ 2010 12 18, 18:46)
Metų nuograužos:
Alessandro Baricco „City“
Jean-Paul Sartre „Šleikštulys“

O kodėl "City" nepatiko? Aš iš jos nemažai tikiuosi. g.gif
Atsakyti
Siaubas, kelias valandas elektra dingusi buvo, taip bijojau, kad iki ryt neatsiras laugh.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 18, 17:25)
Aistuliaa nepamiršk, kad naujus namus kuri biggrin.gif pati užsiprašei biggrin.gif

Taaaip smile.gif sukursiu vakare smile.gif

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 18, 20:07)
aš išvis siūliau negeltoninti, bet panelės sako, kad tai, kas ne į temą, turi būt pageltoninta, tai ir klausau  pioneer.gif  lotuliukas.gif

Man kažkaip netrukdo tos kalbos ne į temą, gali ir raudonai būti biggrin.gif
Tik patinka, kad knygų pavadinimus arba viena kitos nick'us ryškinam wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 18 gruodžio 2010 - 20:30
laba biggrin.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 12 18, 20:48)
Na, ir vakar pradėjau L. J. Smith „Pabudimą“Vampyrės dienoraščių serijos.

labai lauksiu atsiliepimo bigsmile.gif o tu serialą žiūri?
Atsakyti
Isabel Abedi
„Izola“

user posted image

Izoloje galima rasti daugybę supintų istorijų. Švelniai ir lėtai besimezgančią meilę; net kelias šeimos dramas, kurių viena kulminacijos tašką pasiekia būtent saloje; skirtingus jaunimo charakterius, iš kurių galima susidaryti gana aiškų vaizdą apie jų gyvenimą ir kodėl jie pasiryžo tokiam išbandymui. Visa tai jau ir šiaip sudaro gana įdomų junginį, bet netikėtas įvykis prideda intrigos ir įtampos.

Izolos saloje dvylika jaunuolių stebimi dvidešimt keturias valandą per parą. Šie jauni žmonės be jokio scenarijaus kuria savo filmą. Vienintelė taisyklė, apie kurią jie sužinojo tik atvykę į salą, yra ta, kad jie turi žaisti tam tikrą psichologinį žaidimą. Viskas klojasi puikiai, kol neįvyksta šis tas baisaus ir viskas pasikeičia.

Dvyliktukas sudarytas iš labai skirtingų asmenybių, neturinčių nieko bendro. Kiekvienas iš jų pasirenka kuo nori būti ir vaidina savo rolę. Autorę didžiausią dėmesį skiria Verai; ši mergina ir pasakoja visą istoriją. Skaitytojui leidžiama iš arti susipažinti su Veros baimėmis, jausmais, išgyvenimais…

Atsakyti
Agne, pačiai ar patiko? smile.gif
Atsakyti
Patiko jai, patiko... smile.gif
Atsakyti
Bandau jungtis smile.gif
Matau, kad skaitot daugiau, tai kažin ar pavysiu, bet knygas myliu ne mažiau nei jūs biggrin.gif
Rimi akcijų proga slankiojau po lentynas ir išsirinkau Valgyk, Melskis, Mylėk. Filmas nuvylė (švelniai pasakyta), todėl tikiuosi, kad bent knyga verta liaupsių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 12 18, 20:36)
laba biggrin.gif
labai lauksiu atsiliepimo  bigsmile.gif o tu serialą žiūri?

Dar ne, iš principo norėjau pirma perskaityt bent vieną knygą biggrin.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 18, 20:42)
Agne, pačiai ar patiko?  smile.gif

Taip, vertinau trimis iš trijų mirksiukas.gif Nors „Bado žaidynės“ manyčiau labiau užkabino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 12 18, 20:53)
Bandau jungtis  smile.gif
Matau, kad skaitot daugiau, tai kažin ar pavysiu, bet knygas myliu ne mažiau  nei jūs  biggrin.gif
Rimi akcijų proga slankiojau po lentynas ir išsirinkau Valgyk, Melskis, Mylėk. Filmas nuvylė (švelniai pasakyta), todėl tikiuosi, kad bent knyga verta liaupsių  rolleyes.gif

4u.gif sveika, man filmas šiek tiek labiau patiko nei pati knyga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 12 18, 21:53)
Matau, kad skaitot daugiau, tai kažin ar pavysiu, bet knygas myliu ne mažiau  nei jūs  biggrin.gif
Rimi akcijų proga slankiojau po lentynas ir išsirinkau Valgyk, Melskis, Mylėk. Filmas nuvylė (švelniai pasakyta), todėl tikiuosi, kad bent knyga verta liaupsių  rolleyes.gif

sveika bigsmile.gif kuo mūsų daugiau, tuo fainiau mirksiukas.gif

apie knygą tai buvo įvairių komentarų : vienoms patiko, kitoms ne. įdomu, kaip pasirodys tau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 12 18, 21:57)
Dar ne, iš principo norėjau pirma perskaityt bent vieną knygą  biggrin.gif

aš kol kas pirmą sezoną peržiūrėjau, tai man labai patinka wub.gif iš pradžių sakiau, kad knygos neskaitysiu, bet kažkaip nesusilaikiau ir užsirezervavau (tik dar neatėjo), nors girdėjau nekokių komentarų unsure.gif tai bus įdomu tavąją nuomonę sužinot mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, knygės 4u.gif

jau buvau dingusi iš šios temukės, bet daug ką skaičiau, tikrai jūsų nepamiršau ir tuo labiau - nenustojau skaityti wub.gif blush2.gif tik stengiuosi mažiau laiko praleisti prie kompo, o daugiau skaityti, kai tik turiu laisvo laiko rolleyes.gif

šiuo metu jau gyvenu šventinėm nuotaikom wub.gif

paskutiniu metu kažkaip nieko labai įdomaus neskaitau, niekas nekabina taip, kad norėčiau skaityti ir skaityti blush2.gif

Atsakyti
Nauja temelė

4u.gif

QUOTE(Cinside @ 2010 12 18, 21:53)

Junkis junkis wink.gif
Filmas man labiau patiko, knyga kaip tik sakyčiau labiau nuvylė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 18 gruodžio 2010 - 21:06