Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 18, 18:04)
Papūgėle kaip faina bigsmile.gif Labai smagu už tave, kad dovana tiek daug gerų emocijų sukėlė 4u.gif Ir, kažkas neseniai dovanų taip pat gavo šią knygą biggrin.gif Ar tik ne Ingėnas g.gif biggrin.gif Nebepamenu biggrin.gif

Ačiū 4u.gif

Taip, Ingėnas irgi ją gavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 18, 15:50)
prašom 4u.gif dar krūvelė liko, bet čia pagrindinės 4u.gif kelios ne grožinės, bet vaizdo negadina ax.gif

Stiko Karoliukai, thumbup.gif tavo lentynos wub.gif Geru knygu turi bigsmile.gif
Papildyta:
Matau turi Hare Krisna valgiu knyga. Pamenu pries kelis metus pasmus vaiksciojo po butus krisnaistai ir siule pirkti tas knygas, sakau kiek kainuoja- "kiek negaila mus paremti" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 18, 18:01)
Ir dar labai gražų angeliuką dovanų wub.gif  Ačiū labai ,adzani, už mielą dovaną ir gražius žodzius 4u.gif  wub.gif  oro_buckis.gif [/i][/b][/color]

Nėra už ką. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 18, 18:02)
o dėl GYVENIMO LOŠIMAS pakeitė į LŪŠNYNŲ MILIJONIERIUS dėl filmo? unsure.gif man pirmas pavadinimas labiau vykęs ax.gif

taip, dėl filmo smile.gif kai filmas pasirodė, "Gyvenimo lošimą" pardavinėjo žymiai pigiau, o kiek vėliau perleido nauju pavadinimu.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 12 18, 16:45)
mmmm,turi "Užverstą dienoraštį" bigsmile.gif šios labai noriu smile.gif jau skaitei ją,kaip tau patiko?

QUOTE(laTulipe @ 2010 12 18, 16:47)
beje, Stiklo karoliukai, labai fainos lentynos  bigsmile.gif nors daug ko neteko skaityt  blush2.gif

biggrin.gif ir man neteko skaityti, nes visos nufotografuotos neskaitytos tongue.gif lotuliukas.gif išskyrus Gėlių kraują, kuri pakliuvo netikėtai- reikėjo į kitą lentyną padėt ax.gif
QUOTE(Papugele @ 2010 12 18, 17:30)
Matau turi Hare Krisna valgiu knyga. Pamenu pries kelis metus pasmus vaiksciojo po butus krisnaistai ir siule pirkti tas knygas, sakau kiek kainuoja- "kiek negaila mus paremti" biggrin.gif

papigiaj biggrin.gif pirkau forume, mat vėl grįžtu prie mėsos nevalgymo, tad reikia įvairinti meniu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 18 gruodžio 2010 - 17:37
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 18, 18:36)
biggrin.gif ir man neteko skaityti, nes visos  nufotografuotos neskaitytos tongue.gif  lotuliukas.gif išskyrus Gėlių kraują, kuri pakliuvo netikėtai- reikėjo į kitą lentyną padėt ax.gif

O kodėl skaitytų neidėjai? unsure.gif Būtų labai įdomu pamatyt. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2010 12 18, 12:34)
"Marija Stiuart" man buvo visų pirma moters drama.

Visgi ją noriu kada nors ją perskaityti, nes rūpi ši asmenybėsmile.gif

QUOTE(muminukas @ 2010 12 18, 13:13)
oi, nors viena atsirado skaičiusi MAŽOJI ANGLĖ PARYŽIUJE  bigsmile.gif

Aš ją irgi turiu, kada nors bandysiu skaityti smile.gif

QUOTE(adžani @ 2010 12 18, 13:21)
Na ka nuejo knyge i rimi,o kiek knygu pridede ta fatimalla sake,ta Ingenas,ir as tos ir tos noriu.... doh.gif

O aš šiandien buvau Panoramos RIMI, bet likau apšąlusi, kad visai nieko gero ten nėra blink.gif Tiksliau, gal anksčiau ir buvo, gal tiesiog nebeliko g.gif Nes pas mumi kažkas baisaus, labai daug pirkėjų, pilnas prekybcentris. Užėjau į Pegasą, va ten tai pasirinkimas thumbup.gif Norėčiau ir to, ir ano doh.gif Jau mačiau Užkalnio naująją knygą, kainuoja apie 33 Lt. Ir Bado žaidynių antrą dalį (nepamenu, kaip ji ten vadinasi g.gif )O dukrai nupirkau akcijinę "Voro vestuvės". Sau nieko nepirkau.
Tiesa, labai nustebau radusi šviežiai perleistas Landsbergio "Angelų pasakas". Tik gaila, kad kartu su CD, tai ir kaina atitinkama, virš 40 Lt doh.gif Ir man nematytas naujas leidimas "Auksinio raktelio" (leidėjas Trys nykštukai).
Žodžiu, duotų man pinigų, pusę Pegaso matyt išneščiau tongue.gif

QUOTE(Tibė @ 2010 12 18, 14:40)
gal tavo vyras mano tėtis? laugh.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 18, 14:50)
prašom 4u.gif dar krūvelė liko, bet čia pagrindinės 4u.gif kelios ne grožinės, bet vaizdo negadina ax.gif

Fainos tavo lentynos. Norėčiau iš jų "Užsimerk, atsimerk" (bent perskaityti).

QUOTE(sphinx @ 2010 12 18, 15:12)
Mano giminėj tai kaip tik moterys gal ddaugiau g.gif

Mano giminėj daug skaitančių, ir iš tėtės pusės (tiksliau, pats tėtis), ir ypač iš mamos. Pagalvojus, tai iš mamos pusės turbūt visa giminė labai skaitantys - ir močiutė, kol dar galėjo skaityti, ir dėdė, ir teta, va mano mama jau truputį mažiau, bet dabar, kai pensijoje, irgi skaito. Žodžiu, tą pomėgį aš matyt tikrai paveldėjau smile.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 12 18, 17:01)
[color=purple][b][i]Aš su puikiom naujienom, atkeliavo pas mane adzani dovanėlė:

Džiaugiuosi už tave, nes jau žinojau, kad būtent tos knygos tu labiausiai ir norėjai bigsmile.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 18, 18:39)
O aš šiandien buvau Panoramos RIMI, bet likau apšąlusi, kad visai nieko gero ten nėra blink.gif Tiksliau, gal anksčiau ir buvo, gal tiesiog nebeliko g.gif  Nes pas mumi kažkas baisaus, labai daug pirkėjų, pilnas prekybcentris. Užėjau į Pegasą, va ten tai pasirinkimas thumbup.gif  Norėčiau ir to, ir ano doh.gif  Jau mačiau Užkalnio naująją knygą, kainuoja apie 33 Lt. Ir Bado žaidynių antrą dalį (nepamenu, kaip ji ten vadinasi g.gif )O dukrai nupirkau akcijinę "Voro vestuvės".  Sau nieko nepirkau.
Tiesa, labai nustebau radusi šviežiai perleistas Landsbergio "Angelų pasakas". Tik gaila, kad kartu su CD, tai ir kaina atitinkama, virš 40 Lt doh.gif  Ir man nematytas naujas leidimas "Auksinio raktelio" (leidėjas Trys nykštukai).
Žodžiu, duotų man pinigų, pusę Pegaso matyt išneščiau tongue.gif
lotuliukas.gif

Visos knygos kurių norėjau buvo. blush2.gif Ir Beata ir pameistrys ir Starkaus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 18, 17:44)
Visos knygos kurių norėjau buvo.  blush2.gif Ir Beata ir pameistrys ir Starkaus.  doh.gif

Va Beatos knygų tai mačiau prikrauta. Pameistrio nemačiau. Starkaus irgi nepastebėjau.
Atsakyti
Pribrendo ir man reikalas pateikti metinę ataskaitą, galvoju. hihihi.gif

Įsimintiniausia metų knyga:
Jose Saramago „Aklumas“

Įdomiausios metų knygos:
Khaled Hosseini „Bėgantis paskui aitvarą“
Michelle Moran „Nefertitė“
Umbertas Eko „Rožės vardas“
Roman Gary „Moters šviesa“
Gabriel Garcia Marquez „ Apie meilę ir kitus demonus“
Joanne Harris „Gervuogių vynas“
Haruki Murakami „Prisukamo paukščio kronikos“
Agota Kristof „Storas sąsiuvinis“
Kobas Abė „Moteris smėlynuose“
Debra Dean „Leningrado madonos“

Metų atradimai:
Gabriel Garcia Marquez
John Irving
Patrick Suskind „Kvepalai. Vieno žudiko istorija“

Geriausias metų istorinis romanas:
Mika Waltari „Sinuhė egiptietis“

Sunkiausia metų knyga:
William Faulkner „Triukšmas ir įniršis“

Metų eseistikos rinktinė:
Giedra Radvilavičiūtė „Šiąnakt aš miegosiu prie sienos“

Metų poezijos rinktinė:
Onė Baliukonė „Akmuva“

Metų nuograužos:
Alessandro Baricco „City“
Jean-Paul Sartre „Šleikštulys“

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 18, 18:39)
mačiau Užkalnio naująją knygą, kainuoja apie 33 Lt. Ir Bado žaidynių antrą dalį (nepamenu, kaip ji ten vadinasi g.gif )O dukrai nupirkau akcijinę "Voro vestuvės".  Sau nieko nepirkau.
Tiesa, labai nustebau radusi šviežiai perleistas Landsbergio "Angelų pasakas". Tik gaila, kad kartu su CD, tai ir kaina atitinkama, virš 40 Lt doh.gif  Ir man nematytas naujas leidimas "Auksinio raktelio" (leidėjas Trys nykštukai).

Mano 'Auksinis raktelis" buten toks, grazus ir mielas ir kito man nereik smile.gif
user posted image

"Angelu pasakas' dabar daznai reklamuoja, nes uz kazkieno prenumerata jas dovanos g.gif

Papildyta:
QUOTE(Biancca @ 2010 12 18, 18:46)
Pribrendo ir man reikalas pateikti metinę ataskaitą, galvoju. hihihi.gif

Įsimintiniausia metų knyga:
Jose Saramago „Aklumas“
Jean-Paul Sartre „Šleikštulys“

"Aklumas' thumbup.gif , istrigo tikrai sita knyga.
Ingenai, kada tu ja skaitysi?

"Sleikstulys' tai jau as gal ne nepradeciau biggrin.gif Nieko gero nesako jau pavadinimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 18, 17:38)
O kodėl skaitytų neidėjai? unsure.gif Būtų labai įdomu pamatyt.  bigsmile.gif

pakolkas susimečiau į suknyga.lt jas ax.gif nes nevisas turiu namie- skaičiusi gi daug daugiau, bet pasilieku tik pačias pačiausias 4u.gif
beje, ką tame puslapyje reiškia Užrašai? g.gif
Gegyte, negavau tavo pakvietimo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 18 gruodžio 2010 - 17:57