QUOTE(caralaite @ 2010 12 18, 12:34)
"Marija Stiuart" man buvo visų pirma moters drama.
Visgi ją noriu kada nors ją perskaityti, nes rūpi ši asmenybė
QUOTE(muminukas @ 2010 12 18, 13:13)
oi, nors viena atsirado skaičiusi MAŽOJI ANGLĖ PARYŽIUJE
Aš ją irgi turiu, kada nors bandysiu skaityti
QUOTE(adžani @ 2010 12 18, 13:21)
Na ka nuejo knyge i rimi,o kiek knygu pridede ta fatimalla sake,ta Ingenas,ir as tos ir tos noriu....
O aš šiandien buvau Panoramos RIMI, bet likau apšąlusi, kad visai nieko gero ten nėra
Tiksliau, gal anksčiau ir buvo, gal tiesiog nebeliko
Nes pas mumi kažkas baisaus, labai daug pirkėjų, pilnas prekybcentris. Užėjau į Pegasą, va ten tai pasirinkimas
Norėčiau ir to, ir ano
Jau mačiau Užkalnio naująją knygą, kainuoja apie 33 Lt. Ir Bado žaidynių antrą dalį (nepamenu, kaip ji ten vadinasi
)O dukrai nupirkau akcijinę "Voro vestuvės". Sau nieko nepirkau.
Tiesa, labai nustebau radusi šviežiai perleistas Landsbergio "Angelų pasakas". Tik gaila, kad kartu su CD, tai ir kaina atitinkama, virš 40 Lt
Ir man nematytas naujas leidimas "Auksinio raktelio" (leidėjas Trys nykštukai).
Žodžiu, duotų man pinigų, pusę Pegaso matyt išneščiau
QUOTE(Tibė @ 2010 12 18, 14:40)
gal tavo vyras mano tėtis?
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 18, 14:50)
prašom
dar krūvelė liko, bet čia pagrindinės
kelios ne grožinės, bet vaizdo negadina
Fainos tavo lentynos. Norėčiau iš jų "Užsimerk, atsimerk" (bent perskaityti).
QUOTE(sphinx @ 2010 12 18, 15:12)
Mano giminėj tai kaip tik moterys gal ddaugiau
Mano giminėj daug skaitančių, ir iš tėtės pusės (tiksliau, pats tėtis), ir ypač iš mamos. Pagalvojus, tai iš mamos pusės turbūt visa giminė labai skaitantys - ir močiutė, kol dar galėjo skaityti, ir dėdė, ir teta, va mano mama jau truputį mažiau, bet dabar, kai pensijoje, irgi skaito. Žodžiu, tą pomėgį aš matyt tikrai paveldėjau
QUOTE(Papugele @ 2010 12 18, 17:01)
[color=purple][b][i]Aš su puikiom naujienom, atkeliavo pas mane adzani dovanėlė:
Džiaugiuosi už tave, nes jau žinojau, kad būtent tos knygos tu labiausiai ir norėjai