Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(sphinx @ 2010 12 18, 15:12)

Mano giminėj tai kaip tik moterys gal ddaugiau g.gif O močiutė tai laaabai daug knygų perskaičius rolleyes.gif

mano močiutė poeziją skaito smile.gif o mama daug skaito.
Atsakyti

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 18, 14:50)
prašom 4u.gif dar krūvelė liko, bet čia pagrindinės 4u.gif kelios ne grožinės, bet vaizdo negadina ax.gif
bigsmile.gif Geras bigsmile.gif Labai daug matytų, turėtų, turimų, skaitytų arba ketinamų skaityti knygų biggrin.gif Nu neblogai, neblogai apsirūpinus biggrin.gif Ir tai kas uždėta ant knygų man taip pat labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
Stiklo karoliukai idomiu knygu turi.Labai patiko tavo lentynos. thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytelis (man dar rytas)
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 18, 10:04)

gegyte, tavo lietuvių mokytojai netvarkoj su galva  fool.gif

Ačiū.

Stiklo karoliukai, labai smagios lentynos wink.gif ir į draugus pakviečiau suknyga.lt

Atsakyti
Sveika prisijungus, caralaite smile.gif

laTulipe, jei baigus pasakysi, kad neįdomi, nes neskaitysiu laugh.gif

Atsakyti

Aistuliaa nepamiršk, kad naujus namus kuri biggrin.gif pati užsiprašei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 18, 17:19)
laTulipe, jei baigus pasakysi, kad neįdomi, nes neskaitysiu laugh.gif

laugh.gif mėginsiu per šį savaitgalį prieveikt ją biggrin.gif tai reiškia, kad ryt turėtum atsiliepimą rasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 18, 14:50)
prašom 4u.gif dar krūvelė liko, bet čia pagrindinės 4u.gif kelios ne grožinės, bet vaizdo negadina ax.gif

mmmm,turi "Užverstą dienoraštį" bigsmile.gif šios labai noriu smile.gif jau skaitei ją,kaip tau patiko?
Atsakyti
beje, Stiklo karoliukai, labai fainos lentynos bigsmile.gif nors daug ko neteko skaityt blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Aš su puikiom naujienom, atkeliavo pas mane adzani dovanėlė thumbup.gif 4u.gif bigsmile.gif Esu labai laiminga, nes gavau tą, ko labiausia norėjau thumbup.gif (yra liudininkų lotuliukas.gif )- knygą
user posted image

Ir dar labai gražų angeliuką dovanų wub.gif Ačiū labai ,adzani, už mielą dovaną ir gražius žodzius 4u.gif wub.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papugele: 18 gruodžio 2010 - 17:12
o dėl GYVENIMO LOŠIMAS pakeitė į LŪŠNYNŲ MILIJONIERIUS dėl filmo? unsure.gif man pirmas pavadinimas labiau vykęs ax.gif

Papugele, liuks bigsmile.gif
Atsakyti

Papūgėle kaip faina bigsmile.gif Labai smagu už tave, kad dovana tiek daug gerų emocijų sukėlė 4u.gif Ir, kažkas neseniai dovanų taip pat gavo šią knygą biggrin.gif Ar tik ne Ingėnas g.gif biggrin.gif Nebepamenu biggrin.gif
Atsakyti