Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(muminukas @ 2010 12 18, 14:13)
oi, nors viena atsirado skaičiusi MAŽOJI ANGLĖ PARYŽIUJE  bigsmile.gif caralaite, gal paskui jos blogą skaitinėjai? matei, kad dar vieną Buožgalviuką turi?

Aš nuo jos blogo pradėjau smile.gif. Sąžiningai perskaičiau kokius 1,5 metų įvykių nuo pradžios, paskui man pabodo ir nuspirkau knygą biggrin.gif. Labai neblogai mergina rašo.
Tik gaila, knygoj nesimato viso "realybės šou" - kaip bloge ji bando išlaikyt ribą tarp privatumo ir tuo pačiu įtikt (patikt) skaitytojams, papasakot tai, kas tikrai intymu.
Antro vaiko dar "nepriėjau", bet manau prieisiu, tai sužinosiu ir kieno tas vaikas biggrin.gif.
Atsakyti
Labas,

QUOTE(caralaite @ 2010 12 18, 11:11)
Kitos, kurių mieliau būčiau neskaičius:
Jeffrey Eugenides "Midlseksas"

aaa... kaip tik parsinešiau "Midlseksą", kiek daug iš jos tikiuosi...

Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2010 12 18, 13:21)

Antro vaiko dar "nepriėjau", bet manau prieisiu, tai sužinosiu ir kieno tas vaikas biggrin.gif.

O kaip užtikai tą blogą? blink.gif

Pradėjau Lūšnnynų milijonierių, mb prašė paskui jam duoti blink.gif
Atsakyti
Laba caralaitei ir kitoms biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(muminukas @ 2010 12 18, 13:32)
O kaip užtikai tą blogą?  blink.gif
Pradėjau Lūšnnynų milijonierių, mb prašė paskui jam duoti  blink.gif

Žinai, pamačiau tą veiduką ir pagalvojau kokia mano veido išraiška būtų, jei MB paprašytų duot jam knygą paskaityt - turbūt nuo kėdės nuvirsčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš gavau lapuką iš pašto yahoo.gif
tik kad paštas už 5 min. užsidaro,tai tik pirmadienį pasiimsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 12 18, 14:55)
Aš gavau lapuką iš pašto yahoo.gif
tik kad paštas už 5 min. užsidaro,tai tik pirmadienį pasiimsiu  verysad.gif

Na va. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 12 18, 13:44)

Žinai, pamačiau tą veiduką ir pagalvojau kokia mano veido išraiška būtų, jei MB paprašytų duot jam knygą paskaityt - turbūt nuo kėdės nuvirsčiau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif jis dabar Dostojevskį kankina, bet tikriausiai ilgai netrauks. bet kai paprašė knygos, mano reakcija ir buvo - o kam tau? o kodėl?

beje, aš šiandien išsiunčiau pirmą per sena.lt parduotą knygutę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 18, 14:36)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif jis dabar Dostojevskį kankina, bet tikriausiai ilgai netrauks. bet kai paprašė knygos, mano reakcija ir buvo - o kam tau? o kodėl?

Maniškis tai išvis knygų neskaito. Jokių schmoll.gif Jis knygom domisi tik kaip produktu: koks įrišimas, kiek spaudos lankų ir pan. biggrin.gif Tad knygomis domimės abu, tik dėl skirtingų priežasčių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 12 18, 14:39)
Maniškis tai išvis knygų neskaito. Jokių schmoll.gif Jis knygom domisi tik kaip produktu: koks įrišimas, kiek spaudos lankų ir pan. biggrin.gif Tad knygomis domimės abu, tik dėl skirtingų priežasčių lotuliukas.gif

gal tavo vyras mano tėtis? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 12 18, 14:39)

maniškis skaito visokias angliškas grynai dėl kalbos, pati istorija jam nesvarbi. o paskutinį kartą dėl savo malonumo skaitė 2007 po misijos, kai reabilitacija buvo, o dar prieš tai atsimenu, kad per medaus mėnesį kareivį Šveiką skaitė biggrin.gif

bet mano giminės vyrai labai daug skaitydavo - senelis, dėdės.
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 18, 13:21)
Labai noreciau tavo lentynas pamatyti. bigsmile.gif

prašom 4u.gif dar krūvelė liko, bet čia pagrindinės 4u.gif kelios ne grožinės, bet vaizdo negadina ax.gif
p.s kuri suknyga.lt yra Aušra? ir ką reiškia įvertinimas? biggrin.gif 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 18 gruodžio 2010 - 14:54
QUOTE(Tibė @ 2010 12 18, 14:40)
gal tavo vyras mano tėtis? laugh.gif

Tai kad kažin, amžius, jaučiu, netinka biggrin.gif

QUOTE(muminukas @ 2010 12 18, 14:42)
maniškis skaito visokias angliškas grynai dėl kalbos, pati istorija jam nesvarbi. o paskutinį kartą dėl savo malonumo skaitė 2007 po misijos, kai reabilitacija buvo, o dar prieš tai atsimenu, kad per medaus mėnesį kareivį Šveiką skaitė  biggrin.gif

bet mano giminės vyrai labai daug skaitydavo - senelis, dėdės.

Mano giminėj tai kaip tik moterys gal ddaugiau g.gif O močiutė tai laaabai daug knygų perskaičius rolleyes.gif
Atsakyti