Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 18, 12:04)
Tu apie lentynas klausi, kaip naują atidaryti?
Eini ant lentynų , spusteli, tuomet atsiranda žyma sukurti naują lentyną. Pakeisi jos pavadinimą į norimą. O vėliau po vieną sukilosi savo skaitytas 2010 m. knygas.

pavadinimą pakeičiau, bet o kaip pridėti knygas mastau.gif
beje, mačiau ir tavo profilį, bet nemoku pakviesti bendrauti...na reik dar pasiskaitinėt, kas ir kaip ten...galvojau blogą rašyt,. bet suknyga.lt gal paprasčiau, nes laiko aš nedaug turiu, o norisi kažkur fiksuoti savo knygų pomėgį 4u.gif
aš esu Stikliukas mirksiukas.gif ten yra narių paieška? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 18 gruodžio 2010 - 12:07
QUOTE(marakeš @ 2010 12 18, 12:15)
labai laukiu ekranizacijos  ax.gif

ooo, nezinojau. Lauksiu ir as bigsmile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 18, 12:57)
Jeigu jau taip giriat abidvi, reiks ir man galbūt šia knyga pasidomėti.

Neleisk man iseiti i rankas pateko pries kokius gal 4-5 metus g.gif po ilgoooooos neskaitymo pertraukos blush2.gif
Ir man ji buvo taip vietoj ir laiku su savo ta mistika, melancholija..Apskritai tokia sava rodesi...Idomu, kaip butu, jei dabar skaityciau?
Bet ji tokia savotiska, teko girdet ir neigiamu komentaru... g.gif
Gali buti, kad tiesiog ji man pakliuvo tinkamu laiku... smile.gif

Ingenai, tu gausi ta, kur Stiklo karoliukai idejo, man tai irgi sis virselis zyyymiai fainesnis thumbup.gif
O apie knygos bukle nepasnekejom - labai gera, kaip nauja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 18 gruodžio 2010 - 12:11
QUOTE(marakeš @ 2010 12 18, 12:03)
o "Dienos likučių" neskaičiau, nesumedžiojau niekaip sad.gif

Mickevičiaus bibliotekoje tikrai ne kartą mačiau.

Iš tiesų melnacholiškų knygų tai yra labai daug. Mano pačios viena pusė yra linkusi į melancholiją, tai tokios knygos man limpa smile.gif Jei neperspausta. Na pvz. Pamuko rašymo stilius man tikrai patiktų. Bet va būtent padaugintą melancholijos kiekį jo kūriniuose aš nurašau kaip minusą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 12 18, 13:07)
ooo, nezinojau. Lauksiu ir as bigsmile.gif

http://www.youtube.c...h?v=kymQcM4ej3w
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 18, 12:07)
pavadinimą pakeičiau, bet o kaip pridėti knygas mastau.gif
beje, mačiau ir tavo profilį, bet nemoku pakviesti bendrauti...na reik dar pasiskaitinėt, kas ir kaip ten...galvojau blogą rašyt,. bet suknyga.lt gal paprasčiau, nes laiko aš nedaug turiu, o norisi kažkur fiksuoti savo knygų pomėgį 4u.gif
aš esu Stikliukas mirksiukas.gif ten yra narių paieška? g.gif

Visų pirma tu tas knygas jau turi būti prieš tai pasižymėjusi, kaip perskaitytas. Na gali iš pradžių knygą žymėti kaip skaitytą , o paskui kelti į kažkurią iš lentynų.
Pakviečiau tave, beliks tau tik priimti kvietimą mirksiukas.gif
Narių paieška, pasirodo veikia, bet turbūt tik per bendrą paieškos langą.
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 12 18, 13:11)

eik tu sau wub.gif wub.gif
Jauciu, kad po filmo vel ieskosiu knygos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 18 gruodžio 2010 - 12:16
QUOTE(Masako @ 2010 12 18, 12:07)
*Neleisk man iseiti i rankas pateko pries kokius gal 4-5 metus g.gif po ilgoooooos neskaitymo pertraukos blush2.gif
Ir man ji buvo taip vietoj ir laiku su savo ta mistika, melancholija..Apskritai tokia sava rodesi...Idomu, kaip butu, jei dabar skaityciau?
Bet ji tokia savotiska, teko girdet ir neigiamu komentaru... g.gif
Gali buti, kad tiesiog ji man pakliuvo tinkamu laiku... smile.gif

**Ingenai, tu gausi ta, kur Stiklo karoliukai idejo, man tai irgi sis virselis zyyymiai fainesnis thumbup.gif
O apie knygos bukle nepasnekejom - labai gera, kaip nauja mirksiukas.gif

*O mane juk mistika veža bigsmile.gif , kad ir nelabai jos ten, nors kaip prieskonis būtų rolleyes.gif
**Dėl "Gyvenimo lošimo", tai ir galvojau, kad būtent ta knyga, tik jau gerai neprisiminiau smile.gif Kad puiki būklė, tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 18, 12:12)
Visų pirma tu tas knygas jau turi būti prieš tai pasižymėjusi, kaip perskaitytas. Na gali iš pradžių knygą žymėti kaip skaitytą , o paskui kelti į kažkurią iš lentynų.
Pakviečiau tave, beliks tau tik priimti kvietimą mirksiukas.gif
Narių paieška, pasirodo veikia, bet turbūt tik per bendrą paieškos langą.

dėkui, jau draugaujam, su Fati taip pat 4u.gif

tvarkausi savo knygų lentyną, nes susimaišę ten viskas su visomis medicininėmis knygomis ax.gif paskui gal nufotkinsiu, kiek turiu neskaitytų ax.gif

beje, ten asmeninės žinutės nariui negalima rašyti, kaip suprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 18 gruodžio 2010 - 12:33
Ačiū visoms už šiltą sutikimą smile.gif.

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 18, 12:58)
kaip įdomiai bigsmile.gif o aš galiu jas įvardint kaip metų graužtukai doh.gif neįveikiau- o Zweigo net kelių metų graužtukas, kol galų išsimainiau į kitą knygą doh.gif

"Marija Stiuart" man buvo visų pirma moters drama. Anksčiau nieko apie ją nebuvau skaičius, todė sudomino jau pati istorija - ne visi karaliai gi baigė nukirstom galvom biggrin.gif. Labai sukrėtė (net nesuprantu kodėl, jie gi irgi - tik žmonės) supratimas, kad buvimas karaliene neapsaugo nuo žlugdančių aistrų, protas negelbsti ten, kur įvelti jausmai. Matyt, vis dar turiu iliuzijų kad postai prideda išminties ar susivaldymo, naivi esu biggrin.gif.
O paskui buvau Edinburge, jos mieste, taip knygos įspūdis dar sustiprėjo.
Atsakyti
oi, nors viena atsirado skaičiusi MAŽOJI ANGLĖ PARYŽIUJE bigsmile.gif caralaite, gal paskui jos blogą skaitinėjai? matei, kad dar vieną Buožgalviuką turi?
Papildyta:
Stiklo karoliukai, pakviečiau draugauti ax.gif
Papildyta:
dar truputį apie Silva rerum II
Papildyta:
o čia dar apie Silva rerum leidybą
Atsakyti
laba bigsmile.gif
skaitau Grisham ,,Kalėdų nebus''. perskaičiau gal trečdalį. nelabai ji man schmoll.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 22:53)
Šaunuolė tu mūsų 4u.gif

blush2.gif

QUOTE(Gegytė @ 2010 12 17, 23:07)
LaTulipe, dėkui, tai turėjo būti mano darbas smile.gif

smile.gif

QUOTE(caralaite @ 2010 12 18, 12:11)
Sveikos, mielos skaitytojos, kad jau atėjau pas jus, tai atsisėsiu prie stalo lyg būčiau pakviesta ir pavardinsiu savo metų skaitymo atradimus / praradimus  smile.gif

sveika

QUOTE(marakeš @ 2010 12 18, 13:11)

blink.gif kaip noriu pamatyt bigsmile.gif (ir aišku, knygą paskaityt ) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 18, 13:32)
dėkui, jau draugaujam, su Fati taip pat 4u.gif

tvarkausi savo knygų lentyną, nes susimaišę ten viskas su visomis medicininėmis knygomis ax.gif paskui gal nufotkinsiu, kiek turiu neskaitytų ax.gif

beje, ten asmeninės žinutės nariui negalima rašyti, kaip suprantu g.gif

Labai noreciau tavo lentynas pamatyti. bigsmile.gif
Na ka nuejo knyge i rimi,o kiek knygu pridede ta fatimalla sake,ta Ingenas,ir as tos ir tos noriu.... doh.gif Tikriausiai pameistri griebsiu. bigsmile.gif Ai tiesa mamos prasymu nupirkau teciui dovanu knyga. wub.gif kuria rekomendavo amber aciu. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 18 gruodžio 2010 - 13:22