SS siuntinuka jau gavau Labai dekinka Tau už knygutę
Gal kuri skaitėt Nora Roberts. Kalounų moterys.- butu labai idomu isgirst atsiliepimus
Labas rytas
QUOTE(katilina @ 2010 12 12, 22:05)
Juk tie visi įvykiai ir žmonės yra tarpusavyje susiję, bent jau pabaigoj turėtų paaiškėti, kaip. Bet šiaip tai man "Grobuonis" mažiausiai patiko iš šitos serijos apie Skarpetą (skaičiau penkias knygas, o dvi iš jų ypač įtraukė), tai gali būti, kad kita knyga ir tau patiks labiau (o gal irgi nepatiks, negali žinoti, gal jos visai ne tavo skonio ).
Tai va, kad liko keli puslapiai, o dar neaišku kas ir kaip ten susiję, nemėgstu kai visa atomazga sumalama į paskutinius kelis puslapius. Bet, kaip sakiau, problema dar ir tame, kad visai ne to tikėjausi, ką gavau, kiek kitokią istoriją ir jos pateikimą tikėjaus rasti paskaičiusi aprašymą ant knygos nugarėlės. Kita jos turima knyga "Žiauru ir neįprasta". Kaip tau ji? Skaitei?QUOTE(Masako @ 2010 12 12, 22:56)
**Ir vis tik man, kaip ir SS, labiausiai patikusi sios autores knyga - Kaulu sodas, jau vien del siuzeto ypatumu
QUOTE(zebrina @ 2010 12 13, 08:42)
SS siuntinuka jau gavau Labai dekinka Tau už knygutę
Liuks Įdomaus skaitymo
Ačiū už temą, atsižymiu su A.Dodė "Laiškai iš mano malūno". Beje, priminkit, kokia čia buvo šauni ir šilta knyga apie Provansą, jo žmones, maistą, kuri daugeliui patiko? Itariu, manoji dabar skaitoma jei ne nušluostytų nosį anai, tai bent pasigalynėti drąsiai galėtų.
Va va, aš tą knygą neseniai perskaičiau, nu man visiškas kliedesys, jokio vientisumo, rišlumo, padriki sakiniai. Nesuprantu, ar čia vertimas kaltas, ar autorė nemoka sklandžiai dėstyti siužeto.
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 12, 21:40)
Aš skaitau Patricia Cornwell "Grobuonis". Knygą jau tuoj baigsiu, bet iki šiol nesuprantu ką skaitau
Va va, aš tą knygą neseniai perskaičiau, nu man visiškas kliedesys, jokio vientisumo, rišlumo, padriki sakiniai. Nesuprantu, ar čia vertimas kaltas, ar autorė nemoka sklandžiai dėstyti siužeto.
QUOTE(linamog @ 2010 12 13, 08:58)
*Beje, priminkit, kokia čia buvo šauni ir šilta knyga apie Provansą, jo žmones, maistą, kuri daugeliui patiko?
**Va va, aš tą knygą neseniai perskaičiau, nu man visiškas kliedesys, jokio vientisumo, rišlumo, padriki sakiniai. Nesuprantu, ar čia vertimas kaltas, ar autorė nemoka sklandžiai dėstyti siužeto.
*Berods šita: **Va va, aš tą knygą neseniai perskaičiau, nu man visiškas kliedesys, jokio vientisumo, rišlumo, padriki sakiniai. Nesuprantu, ar čia vertimas kaltas, ar autorė nemoka sklandžiai dėstyti siužeto.
** Va, tu dar aiškiau išsireiškei kas man užkliuvo.
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 13, 10:07)
Bet filmas, koks nerealiai geras "Geri metai" pagal sia knyga, tai negaliu atsiziureti . Tikrai pranoksta knyga, na cia mano nuomone
linamog A.Dodė "Laiškai iš mano malūno" , o cia is bibliotekos? Kazkaip akis niekada nera uzkliuvusi
QUOTE(Nerinha @ 2010 12 13, 09:52)
linamog A.Dodė "Laiškai iš mano malūno" , o cia is bibliotekos? Kazkaip akis niekada nera uzkliuvusi
Nea, cia "du viename" dovana man, nezinau tiksliai - Dorifores ar SS.
QUOTE(Nerinha @ 2010 12 13, 08:52)
Bet filmas, koks nerealiai geras "Geri metai" pagal sia knyga, tai negaliu atsiziureti . Tikrai pranoksta knyga, na cia mano nuomone
Na čia matyt vis tik skonio reikalas, nes man asmeniškai filmas visiškai nepatiko. Tikra nuobodybė. O knyga patiko, tiesa, jau po kurio laiko pradėjo atsibosti nesibaigiantis apsirijimas ir maisto gamyba. Nors šiaip vaizdų aprašymai tikrai šilti.
Labas rytas.
Kadangi esu sumaišius dieną su naktim, vakar negalėjau užmigti ir skaičiau iki 5 ryto. Pabaigiau G. Radvilavičiūtės "Šiąnakt aš miegosiu prie sienos". Neturiu laiko ilgai kažką rašyt, pradžioje knyga labai patiko, bet į pabaigą ėmiau nelabai ką suprasti skaičiau kad tik baigčiau..
gegyt, kas su tais griuvinėjimais visiems
Kadangi esu sumaišius dieną su naktim, vakar negalėjau užmigti ir skaičiau iki 5 ryto. Pabaigiau G. Radvilavičiūtės "Šiąnakt aš miegosiu prie sienos". Neturiu laiko ilgai kažką rašyt, pradžioje knyga labai patiko, bet į pabaigą ėmiau nelabai ką suprasti skaičiau kad tik baigčiau..
gegyt, kas su tais griuvinėjimais visiems
QUOTE(linamog @ 2010 12 13, 09:56)
Nea, cia "du viename" dovana man, nezinau tiksliai - Dorifores ar SS.
Knyga nuo Dori.
niu, aš tebeskaitau gerdama kavą Karolinos Kalėdas, o su vaiku žaisdama jo kambary - Milošo Isos slėnį.
o vakar mb įpiršau Nusikaltimą ir bausmę prašė ko nors istorinio arba apie keliones, bet Užkalnis dabar Maskvoj, Karalienių irgi neskaitytų, tai ką gavo, tą skaito
o vakar mb įpiršau Nusikaltimą ir bausmę prašė ko nors istorinio arba apie keliones, bet Užkalnis dabar Maskvoj, Karalienių irgi neskaitytų, tai ką gavo, tą skaito
Norėjau pasiklausti kas esat skaitę Thor Vilhjalmsson "Pilkųjų samanų švytėjimas"? Pamenu, kad tikrai kažkas skaitė ir net komentarą rašė
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 13, 10:58)
Na čia matyt vis tik skonio reikalas, nes man asmeniškai filmas visiškai nepatiko. Tikra nuobodybė.
manes irgi filmas nesuzavejo, nors pagal ideja turetu patikt... Knygos nesu skaicius