Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

SS siuntinuka jau gavau smile.gif Labai dekinka Tau už knygutę 4u.gif 4u.gif
Gal kuri skaitėt Nora Roberts. Kalounų moterys.- butu labai idomu isgirst atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 13 gruodžio 2010 - 09:00

Labas rytas mirksiukas.gif

QUOTE(katilina @ 2010 12 12, 22:05)
Juk tie visi įvykiai ir žmonės yra tarpusavyje susiję, bent jau pabaigoj turėtų paaiškėti, kaip. Bet šiaip tai man "Grobuonis" mažiausiai patiko iš šitos serijos apie Skarpetą (skaičiau penkias knygas, o dvi iš jų ypač įtraukė), tai gali būti, kad kita knyga ir tau patiks labiau (o gal irgi nepatiks, negali žinoti, gal jos visai ne tavo skonio  smile.gif ).
Tai va, kad liko keli puslapiai, o dar neaišku kas ir kaip ten susiję, nemėgstu kai visa atomazga sumalama į paskutinius kelis puslapius. Bet, kaip sakiau, problema dar ir tame, kad visai ne to tikėjausi, ką gavau, kiek kitokią istoriją ir jos pateikimą tikėjaus rasti paskaičiusi aprašymą ant knygos nugarėlės. Kita jos turima knyga "Žiauru ir neįprasta". Kaip tau ji? Skaitei?

QUOTE(Masako @ 2010 12 12, 22:56)
**Ir vis tik man, kaip ir SS, labiausiai patikusi sios autores knyga - Kaulu sodas, jau vien del siuzeto ypatumu mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(zebrina @ 2010 12 13, 08:42)
SS siuntinuka jau gavau smile.gif Labai dekinka Tau už knygutę 4u.gif 4u.gif
Liuks bigsmile.gif Įdomaus skaitymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 13 gruodžio 2010 - 08:49
Ačiū už temą, atsižymiu su A.Dodė "Laiškai iš mano malūno". Beje, priminkit, kokia čia buvo šauni ir šilta knyga apie Provansą, jo žmones, maistą, kuri daugeliui patiko? Itariu, manoji dabar skaitoma jei ne nušluostytų nosį anai, tai bent pasigalynėti drąsiai galėtų. cool.gif
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 12, 21:40)
Aš skaitau Patricia Cornwell "Grobuonis". Knygą jau tuoj baigsiu, bet iki šiol nesuprantu ką skaitau doh.gif

Va va, aš tą knygą neseniai perskaičiau, nu man visiškas kliedesys, jokio vientisumo, rišlumo, padriki sakiniai. Nesuprantu, ar čia vertimas kaltas, ar autorė nemoka sklandžiai dėstyti siužeto. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 13 gruodžio 2010 - 09:00

QUOTE(linamog @ 2010 12 13, 08:58)
*Beje, priminkit, kokia čia buvo šauni ir šilta knyga apie Provansą, jo žmones, maistą, kuri daugeliui patiko?
**Va va, aš tą knygą neseniai perskaičiau, nu man visiškas kliedesys, jokio vientisumo, rišlumo, padriki sakiniai. Nesuprantu, ar čia vertimas kaltas, ar autorė nemoka sklandžiai dėstyti siužeto. g.gif
*Berods šita: user posted image

** drinks_cheers.gif Va, tu dar aiškiau išsireiškei kas man užkliuvo.
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 13, 10:07)
*Berods šita: user posted image

Bet filmas, koks nerealiai geras "Geri metai" pagal sia knyga, tai negaliu atsiziureti thumbup.gif . Tikrai pranoksta knyga, na cia mano nuomone blush2.gif

linamog A.Dodė "Laiškai iš mano malūno" , o cia is bibliotekos? Kazkaip akis niekada nera uzkliuvusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerinha @ 2010 12 13, 09:52)
linamog  A.Dodė "Laiškai iš mano malūno" , o cia is bibliotekos? Kazkaip akis niekada nera uzkliuvusi  g.gif

Nea, cia "du viename" dovana man, nezinau tiksliai - Dorifores ar SS. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 13 gruodžio 2010 - 09:57
QUOTE(Nerinha @ 2010 12 13, 08:52)
Bet filmas, koks nerealiai geras "Geri metai" pagal sia knyga, tai negaliu atsiziureti  thumbup.gif . Tikrai pranoksta knyga, na cia mano nuomone  blush2.gif

Na čia matyt vis tik skonio reikalas, nes man asmeniškai filmas visiškai nepatiko. Tikra nuobodybė. O knyga patiko, tiesa, jau po kurio laiko pradėjo atsibosti nesibaigiantis apsirijimas ir maisto gamyba. Nors šiaip vaizdų aprašymai tikrai šilti.
Atsakyti
Labas rytas.
Kadangi esu sumaišius dieną su naktim, vakar negalėjau užmigti ir skaičiau iki 5 ryto. Pabaigiau G. Radvilavičiūtės "Šiąnakt aš miegosiu prie sienos". Neturiu laiko ilgai kažką rašyt, pradžioje knyga labai patiko, bet į pabaigą ėmiau nelabai ką suprasti doh.gif skaičiau kad tik baigčiau..

gegyt, kas su tais griuvinėjimais visiems unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(linamog @ 2010 12 13, 09:56)
Nea, cia "du viename" dovana man, nezinau tiksliai - Dorifores ar SS. ax.gif
Knyga nuo Dori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 13 gruodžio 2010 - 11:28
niu, aš tebeskaitau gerdama kavą Karolinos Kalėdas, o su vaiku žaisdama jo kambary - Milošo Isos slėnį.
o vakar mb įpiršau Nusikaltimą ir bausmę biggrin.gif prašė ko nors istorinio arba apie keliones, bet Užkalnis dabar Maskvoj, Karalienių irgi neskaitytų, tai ką gavo, tą skaito biggrin.gif
Atsakyti
Norėjau pasiklausti kas esat skaitę Thor Vilhjalmsson "Pilkųjų samanų švytėjimas"? Pamenu, kad tikrai kažkas skaitė ir net komentarą rašė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 13, 10:58)
Na čia matyt vis tik skonio reikalas, nes man asmeniškai filmas visiškai nepatiko. Tikra nuobodybė.

drinks_cheers.gif
manes irgi filmas nesuzavejo, nors pagal ideja turetu patikt... Knygos nesu skaicius smile.gif
Atsakyti