Labas rytas vakar jau neprisijungiau forume, tai informuoju, kad išsiunčiau ir aš dovanėlę, tikiuosi paštas gerai dirbs ir nukeliaus iki Kalėdų
pasigirsiu - va kur eisiu per Kalėdas
gegyte, tavo lietuvių mokytojai netvarkoj su galva
Tibe, smagu, kad kalėdinės nuotaikos jau lanko, mane jos kažkodėl aplenkia..
Šiandien su mama ir sese einam į vaikišką spektaklį, gal po jo nuotaik atsiras
daite, susivėlinai kaip, svarbu gavai nieko, šokolado galiojim terminas ilgas, suvalgysi gegyt, skolą grąžinau daitei - "Valgyk, melskis ir mylėk".
Fati, sveikinu su egzamino 10tuku
Koks baisus tas viršelis Lūšnynų milionieriaus
Neberandu tos žinutės, bet pamenu buvo klausimas ar nieks neparduoda Beatos knygų.
Kažkas parduoda jas sena.vtv.lt. Nėra smarkiai pigiau, bet vis šiek tiek.
http://sena.vtv.lt/p...efault/s/beatos
QUOTE(caralaite @ 2010 12 18, 11:30)
Neberandu tos žinutės, bet pamenu buvo klausimas ar nieks neparduoda Beatos knygų.
pirmąją beatą už 35 galiu gaut
Sveikos, mielos skaitytojos, kad jau atėjau pas jus, tai atsisėsiu prie stalo lyg būčiau pakviesta ir pavardinsiu savo metų skaitymo atradimus / praradimus
Rimčiausias perskaitytas kūrinys (kartu ir - labiausiai šokiruojantis):
Thomas Mann "Mirtis Venecijoje"
Metų atradimai (sudomino šitie rašytojai, skaičiau po pirmą jų knygą, žadu paskaityti daugiau):
Hanns - Josef Ortheil "Lagūnos šviesoje"
Karin Alvtegen "Kaltė"
Milorad Pavic "Antrasis kūnas"
Metų geriausios:
Kristina Sabaliauskaitė "Silva Rerum"
Stefan Zweig "Marija Stiuart"
Danny Scheinmann "Gyvenimas trumpas, meilė ilga"
Kitos, kurias mielai prisimenu:
Anchee Min "Empress Orchid" ("Imperatorė orchidėja")
Tom Holland "Rubikonas"
Catherine Sanderson "Mažoji anglė Paryžiuje"
Anthony Bourdain "Virtuvė slaptai"
Sarah Dunant "Veneros gimimas"
Philippe Besson "Trapios dienos"
Algirdas Knystautas "Kelionių virusas"
Andrius Užkalnis "Anglija: apie tuos žmones ir jų šalį"
William Somerset Maugham "Teatras"
Alice Sebold "The Lovely Bones" ("Numylėtieji kaulai")
Orhan Pamuk "Stambulas"
Metų nusivylimai (pirmos dvi nuvylė palyginus su kitomis tų rašytojų knygomis, kurias labai myliu, šias neįtikėtinai ilgai kankinau):
Gabriel Garcia Marquez "Gyvenk taip, kad turėtum ką papasakoti"
Umberto Eco "Baudolinas"
Jean-Christophe Grange "Purpurinės upės" (neįtikėtinai stipri pradžia ir tokia nyki pabaiga, kad pasigaili skaitęs)
Kitos, kurių mieliau būčiau neskaičius:
Jeffrey Eugenides "Midlseksas"
Arnon Grunberg "Fantomo skausmas"
Nuograužų šįkart nepalikau, užbaigiau visas pradėtas.
Iki metų pabaigos žadu dar kelias priveikti, pvz. Rapolo Rakalo svaičiojimus apie tai "Ko trokšta merginos?", labai kelia nuotaiką
Rimčiausias perskaitytas kūrinys (kartu ir - labiausiai šokiruojantis):
Thomas Mann "Mirtis Venecijoje"
Metų atradimai (sudomino šitie rašytojai, skaičiau po pirmą jų knygą, žadu paskaityti daugiau):
Hanns - Josef Ortheil "Lagūnos šviesoje"
Karin Alvtegen "Kaltė"
Milorad Pavic "Antrasis kūnas"
Metų geriausios:
Kristina Sabaliauskaitė "Silva Rerum"
Danny Scheinmann "Gyvenimas trumpas, meilė ilga"
Kitos, kurias mielai prisimenu:
Anchee Min "Empress Orchid" ("Imperatorė orchidėja")
Tom Holland "Rubikonas"
Catherine Sanderson "Mažoji anglė Paryžiuje"
Anthony Bourdain "Virtuvė slaptai"
Sarah Dunant "Veneros gimimas"
Philippe Besson "Trapios dienos"
Algirdas Knystautas "Kelionių virusas"
Andrius Užkalnis "Anglija: apie tuos žmones ir jų šalį"
William Somerset Maugham "Teatras"
Alice Sebold "The Lovely Bones" ("Numylėtieji kaulai")
Orhan Pamuk "Stambulas"
Metų nusivylimai (pirmos dvi nuvylė palyginus su kitomis tų rašytojų knygomis, kurias labai myliu, šias neįtikėtinai ilgai kankinau):
Gabriel Garcia Marquez "Gyvenk taip, kad turėtum ką papasakoti"
Umberto Eco "Baudolinas"
Jean-Christophe Grange "Purpurinės upės" (neįtikėtinai stipri pradžia ir tokia nyki pabaiga, kad pasigaili skaitęs)
Kitos, kurių mieliau būčiau neskaičius:
Jeffrey Eugenides "Midlseksas"
Arnon Grunberg "Fantomo skausmas"
Iki metų pabaigos žadu dar kelias priveikti, pvz. Rapolo Rakalo svaičiojimus apie tai "Ko trokšta merginos?", labai kelia nuotaiką
QUOTE(marakeš @ 2010 12 18, 10:04)
Kazuo Ishiguro "Neleisk man išeiti". Už nuostabiai perteiktą melancholiją
viena isimintiniausiu ir saviausiu knygu, skaitytu per pastaruosius kelis metus
QUOTE(caralaite @ 2010 12 18, 12:11)
Sveikos, mielos skaitytojos, kad jau atėjau pas jus, tai atsisėsiu prie stalo lyg būčiau pakviesta ir pavardinsiu savo metų skaitymo atradimus / praradimus
Sveika prisijungus
QUOTE(Masako @ 2010 12 18, 12:14)
labai laukiu ekranizacijos
QUOTE(Masako @ 2010 12 17, 23:50)
*aha, as irgi mielai ja sau turesiu
**tai gerai
Papildyta:
Pameistri parduoda, adzani gi vis iesko. kaip jai pranest? gal rezervuot uz ja ?
**tai gerai
Papildyta:
Pameistri parduoda, adzani gi vis iesko. kaip jai pranest? gal rezervuot uz ja ?
Jau pati rezervavaus. O dėl Beatų ačiū,bet aš ieškau pigiau,už tokias kainas nusipirkčiau per akcijas.
Labas rytelis.
Metų geriausios
T. Morison "Sula"
Ar esi skaičiusi tos pačios autorės "Mylima"? Aš skaičiau, man labai patiko, tad galvoju, turėtų ir "Sula" patikti.
Sveika prisijungusi. Labai įdomi ataskaita.
QUOTE(marakeš @ 2010 12 18, 10:04)
Metų geriausios
T. Morison "Sula"
Ar esi skaičiusi tos pačios autorės "Mylima"? Aš skaičiau, man labai patiko, tad galvoju, turėtų ir "Sula" patikti.
QUOTE(caralaite @ 2010 12 18, 12:11)
Sveika prisijungusi. Labai įdomi ataskaita.
Labas rytas
Patinka melancholija knygose? O kaip su Pamuk'u? Turbūt nieko melancholiškesnio nesu skaičiusi, nei Pamuko knygos. Net man, mėgstančiai tą melancholiją, jos ten buvo gerokai perdaug Bet jei tau patinka, tai rekomenduočiau jo naujausią "Nekaltybės muziejus".
Man kur kas labiau patiko ir viršelis, ir pavadinimas "Lūšnynų milijonieriaus" (tiesiog kitas leidimas su kitu pavadinimu). Berods būtent man patinkantis pas mane ir atsiras.
Sveika prisijungusi
O tu šaunuolė, kad be nuograužų metus užbaigi
Aš tai sau nusprendžiau, kad geriau jau palikinėsiu nuograužas, bet negaišiu laiko sakityti knygas, kurios man neitin patinka Ir šiemet nuograužų buvo išties nemažai, visų net neatsiminčiau turbūt.
Jeigu jau taip giriat abidvi, reiks ir man galbūt šia knyga pasidomėti.
Galvojau pradėti pažintį su šiuo rašytoju nuo jo "Dienos likučiai"(mačiau ją bibliotekoje). Ar geriau visgi imtis "Neleisk man išeiti"?
QUOTE(marakeš @ 2010 12 18, 09:04)
pabandysiu ir aš susidėlioti metų topą. nors ką tik čia įsiroviau
Metų atradimas
Metų atradimas
Patinka melancholija knygose? O kaip su Pamuk'u? Turbūt nieko melancholiškesnio nesu skaičiusi, nei Pamuko knygos. Net man, mėgstančiai tą melancholiją, jos ten buvo gerokai perdaug Bet jei tau patinka, tai rekomenduočiau jo naujausią "Nekaltybės muziejus".
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 18, 10:04)
Koks baisus tas viršelis Lūšnynų milionieriaus
Man kur kas labiau patiko ir viršelis, ir pavadinimas "Lūšnynų milijonieriaus" (tiesiog kitas leidimas su kitu pavadinimu). Berods būtent man patinkantis pas mane ir atsiras.
QUOTE(caralaite @ 2010 12 18, 11:11)
Sveika prisijungusi
O tu šaunuolė, kad be nuograužų metus užbaigi
Aš tai sau nusprendžiau, kad geriau jau palikinėsiu nuograužas, bet negaišiu laiko sakityti knygas, kurios man neitin patinka Ir šiemet nuograužų buvo išties nemažai, visų net neatsiminčiau turbūt.
QUOTE(Masako @ 2010 12 18, 11:14)
Jeigu jau taip giriat abidvi, reiks ir man galbūt šia knyga pasidomėti.
Galvojau pradėti pažintį su šiuo rašytoju nuo jo "Dienos likučiai"(mačiau ją bibliotekoje). Ar geriau visgi imtis "Neleisk man išeiti"?
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 17, 16:45)
Na va pasigirsiu, už psichologijos egzą gavau 10
sveikinu , o aš pas savo dėstytoją fifką tik 8 gavau, nors tikrai gerai mokėjau- baisiai skūpa jinai baisiausia, kad tikriausiai blogiausia mano sutikta dėstytoja pervisą mokymosi karjerą
QUOTE(*IsaDora* @ 2010 12 17, 20:57)
Lisa See. Nepaprasta Peonės meilė
QUOTE(caralaite @ 2010 12 18, 11:11)
kaip įdomiai o aš galiu jas įvardint kaip metų graužtukai neįveikiau- o Zweigo net kelių metų graužtukas, kol galų išsimainiau į kitą knygą
Laba diena, baigėsi mano iškrovos diena, pusryčiauju su kavyte
beje, užsiregistravau suknyga.lt bet nesuprantu, kaip įkelti 2010 skaitytos knygos...yra tik pakeisti pavadinimą, o toliau nėra nieko
Aš turiu tokiu viršeliu:
QUOTE(Biancca @ 2010 12 18, 12:55)
Labas rytelis.
neskaičiau. kažkaip buvau pamiršus, kad yra dar "Mylima". reikės į kitų metų planus įsitraukti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 18, 12:57)
Labas rytas
Pamukas dar laukia savo eilės lentynoje. Tik įtariu, kad jo melancholijos "objektas" kitoks nei pas Ishiguro.
o "Dienos likučių" neskaičiau, nesumedžiojau niekaip
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 18, 11:58)
[beje, užsiregistravau suknyga.lt bet nesuprantu, kaip įkelti 2010 skaitytos knygos...yra tik pakeisti pavadinimą, o toliau nėra nieko
Tu apie lentynas klausi, kaip naują atidaryti?
Eini ant lentynų , spusteli, tuomet atsiranda žyma sukurti naują lentyną. Pakeisi jos pavadinimą į norimą. O vėliau po vieną sukilosi savo skaitytas 2010 m. knygas.