Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 23:14)
Pašikniukas vaikų (ir mamų) žodyne visai ką kita reiškia tongue.gif  Išverčiu nežinančioms: tai toks plastmasės gabalas, skirtas čiužinėti žiemą nuo kalnelio savo šikniuką ant jo pasidėjus lotuliukas.gif Net ir darželiuose auklėtojos taip vadina biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif zinau.. bet as kadangi vaiku neturiu, tai man pasikniukas batono pirma dalis lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
nu, mergos, duodat sivakar - prisizvengiau lotuliukas.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 12 17, 21:51)
Ko tu mane taip negraziai vadini? unsure.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Papugele @ 2010 12 17, 21:57)
Labai gerai parinktas senas Dzeikobas, panasus smile.gif

o man tas "blogietis" labai patiko - tip top koki isivaizduociau bigsmile.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 12 17, 22:28)
beje Dorifore Užkalnio draugė, galetu paklausti jo ar nėra kartais Blondinas is SM lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 12 17, 23:10)
Tikrai, geriau būtų kokiom nebaigtukėm biggrin.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(amber123 @ 2010 12 17, 23:12)
cia kaip as pirma batono dali vadinu pašikniuku lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kiekvienas zodis turi savo klycka kaip sknt lotuliukas.gif

lotuliukas.gif labai nemegstu pasikniuko lotuliukas.gif

Na ka, pabaigiau L. Tolstojaus Ana Karenina rolleyes.gif
Net nzn, nuo ko pradet. Cia visa traktata reiktu rasyt, todel gal net neverta pradet blush2.gif
Labai dziaugiuos, kad perskaiciau sia knyga. Patiko. Manau, net nereik sakyt, kad visoms verta perskaityt smile.gif

Dabar skaitau Rivertono dvaro paslapti, tai net nzn - tikejaus truputi ko kito. Nelabai lengvai "skaitosi". Prailgsta tie vaiku dialogai, ju kasdieninio gyvenimo smulkmenos...bet siaip tikiuosi, kad veiksmas isivaziuos ir darysis vis idomiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 17 gruodžio 2010 - 22:42
QUOTE(Masako @ 2010 12 17, 22:40)
*Na ka, pabaigiau L. Tolstojaus Ana Karenina rolleyes.gif
Net nzn, nuo ko pradet. Cia visa traktata reiktu rasyt, todel gal net neverta pradet blush2.gif
Labai dziaugiuos, kad perskaiciau sia knyga. Patiko. Manau, net nereik sakyt, kad visoms verta perskaityt smile.gif

**Dabar skaitau Rivertono dvaro paslapti, tai net nzn - tikejaus truputi ko kito. Nelabai lengvai "skaitosi". Prailgsta tie vaiku dialogai, ju kasdieninio gyvenimo smulkmenos...bet siaip tikiuosi, kad veiksmas isivaziuos ir darysis vis idomiau biggrin.gif

*O aš norėčiau ją skaityti antrą kartą. Ir mielai turėčiau savo bibliotekėlėje rolleyes.gif

** Turėtum įsivažiuoti. Pati pradžia man irgi pasirodė blankoka, o paskui pasidarys kur kas įdomiau.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 23:48)
*O aš norėčiau ją skaityti antrą kartą. Ir mielai turėčiau savo bibliotekėlėje rolleyes.gif

** Turėtum įsivažiuoti. Pati pradžia man irgi pasirodė blankoka, o paskui pasidarys kur kas įdomiau.

*aha, as irgi mielai ja sau turesiu smile.gif

**tai gerai bigsmile.gif
Papildyta:
Pameistri parduoda, adzani gi vis iesko. kaip jai pranest? gal rezervuot uz ja ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 12 17, 22:50)
Pameistri parduoda, adzani gi vis iesko. kaip jai pranest? gal rezervuot uz ja ? biggrin.gif

O tu pati jo nepardavinėsi?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 23:54)
O tu pati jo nepardavinėsi?

ne, as abi su Chirurgu jau seniai pazadejus esu pazistamai biggrin.gif
Atsakyti
miargai, pasitikslinu, meetinamės kitamet jau, ane? smile.gif Jei žadėsiu neit, grasinkit, muškit, kad ateičiau biggrin.gif blush2.gif blush2.gif Masako seniai mačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 18, 00:27)
miargai, pasitikslinu, meetinamės kitamet jau, ane? smile.gif Jei žadėsiu neit, grasinkit, muškit, kad ateičiau biggrin.gif  blush2.gif  blush2.gif Masako seniai mačiau mirksiukas.gif

as tai nebesitikiu taves pamatyt, Gegyt. tu tokia nepatikima. laugh.gif

gal netycia galetum/ noretum pirmadieni apie 13 val. Europoj prisijungt prie musu su Eve ir melana?lauktume labai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 17 gruodžio 2010 - 23:30
QUOTE(Masako @ 2010 12 17, 23:30)
as tai nebesitikiu taves pamatyt, Gegyt. tu tokia nepatikima. laugh.gif
gal netycia galetum/ noretum pirmadieni apie 13 val. Europoj prisijungt prie musu su Eve ir melana?lauktume labai  bigsmile.gif

O dieve, norėčiau! melana gi tokia pleputė! smile.gif Bet man chemijos... negaliu niekaip...
patikima patikima, tiesiog kartais apsiverčia visi planai, žinai, jaunimas biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 17, 23:27)
miargai, pasitikslinu, meetinamės kitamet jau, ane? smile.gif Jei žadėsiu neit, grasinkit, muškit, kad ateičiau biggrin.gif  blush2.gif  blush2.gif Masako seniai mačiau mirksiukas.gif

butinai meetinsimes tongue.gif mustumem, ale kaip pasiekt... g.gif
Atsakyti
pabandysiu ir aš susidėlioti metų topą. nors ką tik čia įsiroviau biggrin.gif

Metų atradimas

Kazuo Ishiguro "Neleisk man išeiti". Už nuostabiai perteiktą melancholiją

Metų rašytojas

Olga Tokarczuk

Solidžiausias pirkinys

ilgai ilgai ieškota įspūdingo dydžio Normano Davieso "Europa"

Metų geriausios

S. Oksanen "Valymas"
T. Morison "Sula"

Metų nusivylimai

S. Parulskis "Pagyvenusio vyro pagundos"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marakeš: 18 gruodžio 2010 - 09:05
QUOTE(katilina @ 2010 12 17, 21:18)

Na o aš pabaigiau Anna Davis "Batelių karalienė".  Žodžiu, tai dar viena knyga, nepateisinusi mano didelių lūkesčių.

matai kaip g.gif o man knyga patiko smile.gif
Atsakyti