Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(adžani @ 2010 12 17, 22:22)
Gal kuri parduodat Beatos knygas? blush2.gif

Joo, noretum biggrin.gif Paziurejau knygyne, tai abi knygos pardavimo topu spintoj stovi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 12 17, 22:23)
sveikos drinks_cheers.gif
omg blink.gif konkretus man aparpolis.. tai kaip cia iseina.. nusipirkau blondino knyga..? ir dar prasiau jam linkejimus perduot blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu joooooooooo.. atvirai pasakius tai jis kazka tokio turi.. kas traukia.. bet cia jau iskrypimas trb lotuliukas.gif

Nu gal ir nera taip, tik mąstom biggrin.gif beje Dorifore Užkalnio draugė, galetu paklausti jo ar nėra kartais Blondinas is SM lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 17, 22:28)
Nu gal ir nera taip, tik mąstom biggrin.gif  beje Dorifore Užkalnio draugė, galetu paklausti jo ar nėra kartais Blondinas is SM lotuliukas.gif

Dori.. paklausk ka.. 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu cia tai geras butu..
Atsakyti

QUOTE(Tibė @ 2010 12 17, 19:53)
Labai gražu wub.gif Labai noriu pamatyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 12 17, 19:49)
kam įdomu, sudėjau į mūsų blogą jūsų metų sąrašus. kai dar kuri paskelbs tokį sąrašą, tiesiog redaguosiu įrašą ir pridėsiu  mirksiukas.gif sm knygių 2010 m. sąrašai

Šaunuolė tu mūsų 4u.gif

QUOTE(laTulipe @ 2010 12 17, 20:10)
pagaliau  bigsmile.gif na, jei nebūčiau knygos skaičiusi, kažkodėl nemanau, kad treileris būtų užkabinęs  blush2.gif bet kai skaičiau ir patiko, tai tikrai labai laukiamas filmas  thumbup.gif

Norėjau jau iškart sakyti, kad nežiūrėsiu filmo, nes knyga šiaipsau pasirodė. Bet užmčiau akį į treilerį ir ką ... apsigalvojau tongue.gif Pasirodė spalvingas, mielas filmas, kurį, jei pasitaikytų tokia proga, mielai pasižiūrėčiau.

QUOTE(katilina @ 2010 12 17, 20:12)
Kad ir kaip mėgstu Harris, man ši knyga mažiausiai iš jos skaitytų patiko, t.y. beveik visai nepatiko.

Aišku. Mane vat traukia visokios magijos šmagijos, legendos ir pan. dalykėliai, tai visgi galvoju, gali netyčia ji man ir patikti. O šią knygą, jei kas nežinot, Harris rašė specialiai savo dukrai.

QUOTE(Papugele @ 2010 12 17, 20:23)
"Lusnynu milijonieriaus" ir as dar neskaicius. Dabar kai tik Ingenas dejuoja , kad noretu ja turet ir gailisi, kad pardave, tai man sazine grauzia, nes jos knygute pas mane wub.gif  biggrin.gif

Tikrai nesigraužk, aš ją jau beveik turiu tongue.gif thumbup.gif Su Masako išsikeičiau į kitą, belieka tik atsiimti.

QUOTE(Dorifore @ 2010 12 17, 20:31)
O sugrįžau, nes žiūriu Ingėnas jau skundžias, kad pirmoj vietoj vis tarp plepių, be konkurencijos. Sakau reik pagelbėt žmogui  lotuliukas.gif

Va va drinks_cheers.gif O tai aš pasijaučiu kartais (ypač pagal žinučių skaičių), kad pati viena su savimi čia kalbuosi tongue.gif

QUOTE(*IsaDora* @ 2010 12 17, 20:57)
Metų nuograuža
(dabar tai turbūt reikėtų man slėptis, nes beveik visoms skaičiusioms ši knyga patiko  blush2.gif 
Metai Provanse

Pažįstu dar vieną žmogų, merginą, kuriai ši knyga, kaip bebūtų keista, visai nepatiko. Galbūt jos net ir nepabaigė. Sakė, labai ilgai ją kankino. Nors tos skaitytojos knyginis skonis geras, skaitom nemažai tų pačių knygų.
Žodžiu, šiam pasauly visko būna... Na juk man tie visų liaupsinami Drambliai irgi nelabai patiko (bet taip negarbingai į nuograužas ar pan. jos visgi tikrai nerašyčiau).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 22:53)
Pažįstu dar vieną žmogų, merginą, kuriai ši knyga, kaip bebūtų keista, visai nepatiko. Galbūt jos net ir nepabaigė. Sakė, labai ilgai ją kankino. Nors tos skaitytojos knyginis skonis geras, skaitom nemažai tų pačių knygų.

Man tai atrodo, kad čia svarbiausia, kaip supranti humorą. Jei ne taip, kaip autorius, tai tikrai knyga atrodys nuobodi ir neįdomi. Aš irgi labai nustebau, kai kažkas Suknyga.lt parašė, kad knyga buvo visiškai nejuokinga. Tiesiog sunku buvo patikėti, ypač prisiminus, kaip pati juokiausi, ją skaitydama.
Atsakyti
LaTulipe, dėkui, tai turėjo būti mano darbas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 22:53)

Žodžiu, šiam pasauly visko būna... Na juk man tie visų liaupsinami Drambliai irgi nelabai patiko (bet taip negarbingai į nuograužas ar pan. jos visgi tikrai nerašyčiau).

Nemanau, kad jei knyga priskirta prie nuograužų, tai jau nepagarba jai. g.gif Juk nesakau, kad tai bloga knyga, nesąmonė ar pan. Tikrai ne. 4u.gif Tiesiog ji manęs visiškai neužkabino, nesudomino, kad norėčiau skaityt toliau. rolleyes.gif Ir išvis, kas sugalvojo nebaigtas skaityti knygas vadinti nuograužomis? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*IsaDora* @ 2010 12 17, 23:08)
Nemanau, kad jei knyga priskirta prie nuograužų, tai jau nepagarba jai.  g.gif  Juk nesakau, kad tai bloga knyga, nesąmonė ar pan. Tikrai ne.  4u.gif  Tiesiog ji manęs visiškai neužkabino, nesudomino, kad norėčiau skaityt toliau.  rolleyes.gif  Ir išvis, kas sugalvojo nebaigtas skaityti knygas vadinti nuograužomis?  g.gif  :D

Tikrai, geriau būtų kokiom nebaigtukėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*IsaDora* @ 2010 12 17, 22:08)
Nemanau, kad jei knyga priskirta prie nuograužų, tai jau nepagarba jai.  g.gif  Juk nesakau, kad tai bloga knyga, nesąmonė ar pan. Tikrai ne.  4u.gif  Tiesiog ji manęs visiškai neužkabino, nesudomino, kad norėčiau skaityt toliau.  rolleyes.gif  Ir išvis, kas sugalvojo nebaigtas skaityti knygas vadinti nuograužomis?  g.gif  biggrin.gif

Tavo atveju aš supratau tongue.gif , gal nesusikalbėjom mirksiukas.gif
Beje, aš būtent dėl šių priežasčių ir išskyriau dvi nepatikusių/nebaigtų skaityti grupes: tų, kurios , mano galva, ir nebuvo vertos nei skaityti, nei baigti, t.y. buvo išties prastos. Ir tų, kurių neįveikiau tik todėl, kad pasirodė visai ne mano skonio, bet kurios, net neabejoju, yra tikrai superinės knygos. Kitiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 17, 23:10)
Tikrai, geriau būtų kokiom nebaigtukėm biggrin.gif

cia kaip as pirma batono dali vadinu pašikniuku lotuliukas.gif lotuliukas.gif kiekvienas zodis turi savo klycka kaip sknt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 17, 22:12)
cia kaip as pirma batono dali vadinu pašikniuku lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kiekvienas zodis turi savo klycka kaip sknt lotuliukas.gif

Pašikniukas vaikų (ir mamų) žodyne visai ką kita reiškia tongue.gif Išverčiu nežinančioms: tai toks plastmasės gabalas, skirtas čiužinėti žiemą nuo kalnelio savo šikniuką ant jo pasidėjus lotuliukas.gif Net ir darželiuose auklėtojos taip vadina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 23:14)
Pašikniukas vaikų (ir mamų) žodyne visai ką kita reiškia tongue.gif  Išverčiu nežinančioms: tai toks plastmasės gabalas, skirtas čiužinėti žiemą nuo kalnelio savo šikniuką ant jo pasidėjus lotuliukas.gif Net ir darželiuose auklėtojos taip vadina biggrin.gif

Taip drinks_cheers.gif O pasirodo dar be vaikuciu- tai batonas biggrin.gif
Atsakyti