QUOTE(laTulipe @ 2010 12 17, 19:49)
kam įdomu, sudėjau į mūsų blogą jūsų metų sąrašus. kai dar kuri paskelbs tokį sąrašą, tiesiog redaguosiu įrašą ir pridėsiu
sm knygių 2010 m. sąrašai
Šaunuolė tu mūsų
QUOTE(laTulipe @ 2010 12 17, 20:10)
pagaliau
na, jei nebūčiau knygos skaičiusi, kažkodėl nemanau, kad treileris būtų užkabinęs
bet kai skaičiau ir patiko, tai tikrai labai laukiamas filmas
Norėjau jau iškart sakyti, kad nežiūrėsiu filmo, nes knyga šiaipsau pasirodė. Bet užmčiau akį į treilerį ir ką ... apsigalvojau
Pasirodė spalvingas, mielas filmas, kurį, jei pasitaikytų tokia proga, mielai pasižiūrėčiau.
QUOTE(katilina @ 2010 12 17, 20:12)
Kad ir kaip mėgstu Harris, man ši knyga mažiausiai iš jos skaitytų patiko, t.y. beveik visai nepatiko.
Aišku. Mane vat traukia visokios magijos šmagijos, legendos ir pan. dalykėliai, tai visgi galvoju, gali netyčia ji man ir patikti. O šią knygą, jei kas nežinot, Harris rašė specialiai savo dukrai.
QUOTE(Papugele @ 2010 12 17, 20:23)
"Lusnynu milijonieriaus" ir as dar neskaicius. Dabar kai tik Ingenas dejuoja , kad noretu ja turet ir gailisi, kad pardave, tai man sazine grauzia, nes jos knygute pas mane
Tikrai nesigraužk, aš ją jau beveik turiu
Su Masako išsikeičiau į kitą, belieka tik atsiimti.
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 17, 20:31)
O sugrįžau, nes žiūriu Ingėnas jau skundžias, kad pirmoj vietoj vis tarp plepių, be konkurencijos. Sakau reik pagelbėt žmogui
Va va
O tai aš pasijaučiu kartais (ypač pagal žinučių skaičių), kad pati viena su savimi čia kalbuosi
QUOTE(*IsaDora* @ 2010 12 17, 20:57)
Metų nuograuža
(dabar tai turbūt reikėtų man slėptis, nes beveik visoms skaičiusioms ši knyga patiko
Metai Provanse
Pažįstu dar vieną žmogų, merginą, kuriai ši knyga, kaip bebūtų keista, visai nepatiko. Galbūt jos net ir nepabaigė. Sakė, labai ilgai ją kankino. Nors tos skaitytojos knyginis skonis geras, skaitom nemažai tų pačių knygų.
Žodžiu, šiam pasauly visko būna... Na juk man tie visų liaupsinami Drambliai irgi nelabai patiko (bet taip negarbingai į nuograužas ar pan. jos visgi tikrai nerašyčiau).