QUOTE(Papugele @ 2010 12 17, 20:23)
Nu ir prisipirkai tu visokiu gėrių
Sveika sugryzus
Galvojau kur dingai, maniau nueis mano knyga ir voliosis pašte
"Lusnynu milijonieriaus" ir as dar neskaicius. Dabar kai tik Ingenas dejuoja , kad noretu ja turet ir gailisi, kad pardave, tai man sazine grauzia, nes jos knygute pas mane
Papildyta:
Mano siuntiniai niekad nesivolioja pašte, turiu nuostabią paštininkę, kuri viską atneša į namus. Jei manęs nėra, tėvai sudeda į krūvą visus siuntinius, o aš grįžusi pakuoju, pakuoju ir mėgaujuosi
Mama sakė, šiandien atėjo vienas siuntinys ir laiškas, bet nežinau dar nuo ko.
Rimtai? Aš tai būčiau užsigraužus negyvai, Ingėnas tiek dėjuoja, jaučiu būčiau jau atidavus atgal ją
Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2010 12 17, 20:24)
Ne, o ką? Tuo metu kažkodėl nebuvo noro, bet dabar tai truputį gailiuosi, kai jūs taip visos savo dovanom džiaugiatės. Beje, Dori, smagu, kad sugrįžai. Tavo pirkiniai puikūs, ypač pavydžiu dėl "Oskaro ir Liusindos".
Kažkaip atrodė, kad dalyvauji, pagalvojau, ko tu dar nesidžiaugi dovanom
Tikrai smagu, kažko laukti, gauti, ypač knygą
Nieko, kitąmet jau prisijungsi
"Oskaras ir Liusinda" jau seniai norėjau, vis girdžiu pagyras, visokiuose topuose yra, tarp garsiausių knygų, tai neiškenčiau, radau už 6lt tik ir nusipirkau, bandysiu žiūrėt, kas ten per gėris. O tu gal skaičiusi ją? Spėju kvailas klausimas
O sugrįžau, nes žiūriu Ingėnas jau skundžias, kad pirmoj vietoj vis tarp plepių, be konkurencijos. Sakau reik pagelbėt žmogui
O jei rimtai, tai blem atrodo, kad ir virtualiai, bet spėji pasiilgti žmonių, saviakių, bendravimo apie knygas ir t.t.