Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(Dorifore @ 2010 12 17, 21:14)
katilina, nebepamenu, tu dalyvavai mūsų kalėdiniam dovanų ketimęsi?

Ne, o ką? Tuo metu kažkodėl nebuvo noro, bet dabar tai truputį gailiuosi, kai jūs taip visos savo dovanom džiaugiatės. Beje, Dori, smagu, kad sugrįžai. Tavo pirkiniai puikūs, ypač pavydžiu dėl "Oskaro ir Liusindos". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 17, 20:23)
Nu ir prisipirkai tu visokiu gėrių bigsmile.gif
Sveika sugryzus 4u.gif Galvojau kur dingai, maniau nueis mano knyga ir voliosis pašte biggrin.gif

"Lusnynu milijonieriaus" ir as dar neskaicius. Dabar kai tik Ingenas dejuoja , kad noretu ja turet ir gailisi, kad pardave, tai man sazine grauzia, nes jos knygute pas mane wub.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Mano siuntiniai niekad nesivolioja pašte, turiu nuostabią paštininkę, kuri viską atneša į namus. Jei manęs nėra, tėvai sudeda į krūvą visus siuntinius, o aš grįžusi pakuoju, pakuoju ir mėgaujuosi wub.gif Mama sakė, šiandien atėjo vienas siuntinys ir laiškas, bet nežinau dar nuo ko.

Rimtai? Aš tai būčiau užsigraužus negyvai, Ingėnas tiek dėjuoja, jaučiu būčiau jau atidavus atgal ją lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2010 12 17, 20:24)
Ne, o ką? Tuo metu kažkodėl nebuvo noro, bet dabar tai truputį gailiuosi, kai jūs taip visos savo dovanom džiaugiatės. Beje, Dori, smagu, kad sugrįžai. Tavo pirkiniai puikūs, ypač pavydžiu dėl "Oskaro ir Liusindos".  smile.gif

Kažkaip atrodė, kad dalyvauji, pagalvojau, ko tu dar nesidžiaugi dovanom ax.gif Tikrai smagu, kažko laukti, gauti, ypač knygą wub.gif Nieko, kitąmet jau prisijungsi mirksiukas.gif
"Oskaras ir Liusinda" jau seniai norėjau, vis girdžiu pagyras, visokiuose topuose yra, tarp garsiausių knygų, tai neiškenčiau, radau už 6lt tik ir nusipirkau, bandysiu žiūrėt, kas ten per gėris. O tu gal skaičiusi ją? Spėju kvailas klausimas biggrin.gif

O sugrįžau, nes žiūriu Ingėnas jau skundžias, kad pirmoj vietoj vis tarp plepių, be konkurencijos. Sakau reik pagelbėt žmogui lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai blem atrodo, kad ir virtualiai, bet spėji pasiilgti žmonių, saviakių, bendravimo apie knygas ir t.t. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 17 gruodžio 2010 - 20:32
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 17, 21:27)
Mano siuntiniai niekad nesivolioja pašte, turiu nuostabią paštininkę, kuri viską atneša į namus. Jei manęs nėra, tėvai sudeda į krūvą visus siuntinius, o aš grįžusi pakuoju, pakuoju ir mėgaujuosi  wub.gif  Mama sakė, šiandien atėjo vienas siuntinys ir laiškas, bet nežinau dar nuo ko.

Rimtai? Aš tai būčiau užsigraužus negyvai, Ingėnas tiek dėjuoja, jaučiu būčiau jau atidavus atgal ją  lotuliukas.gif

Nu rimtai unsure.gif Kiekviena jos dejone man kaip peiliu per širdį, manot ne biggrin.gif

Paštininke super jei taip thumbup.gif

Beje, galvojau parasyt rytoj kai pasiimsiu, bet gal vienam zmogui rupi, kaip jo dovanele nukeliavo, tai va- viskas gerai, jau gavau lapeli is pašto wub.gif
Papildyta:
Ai, Dori, klausei del "Viskas nusviesta", buvau ja pasiemus is bibliotekos, perskaiciau gal 20psl, nu tokia painiava wacko.gif Bet visgi itariu kad ji gera knyga, bet turint laiko, kantrybes, ne tada kai nori perskaityt kitu knygu visa krūvą.. Žodziu, gerai, kad nepirkau savo, nes jei noresiu vel kada gryzti prie jos, ji bent mano bibliotekoj buna visada ir ne viena. rolleyes.gif
Atsakyti
Papūga, bet kad ji kainuoja gal 4lt su centais, turėtum savo bibliotekoj ir vargo nebūtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 17, 21:46)
Papūga, bet kad ji kainuoja gal 4lt su centais, turėtum savo bibliotekoj ir vargo nebūtų  ax.gif

Ko tu mane taip negraziai vadini? unsure.gif

Nepirksiu, kam man tokia stora knyga laikyt, neaisku dar ar ir isvis patiks. Beje, ji pasmus 9lt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 12 17, 18:53)

wub.gif ilgai lauktas ir beveik sulauktas bigsmile.gif kiek pamenu šio filmo premjera bus sausio mėnesį
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Žiūriu jūs jau visus TOP'us surašėt doh.gif Na bandau ir aš, tik gaila, kad šiais metais knygų kaip niekad mažai skaityta blush2.gif

Metų atradimas

Lisa See. Nepaprasta Peonės meilė bei Baltoji gėlelė ir stebuklingoji vėduoklė. Šių knygų dėka ėmiau žavėtis japonų kultūra. wub.gif

Metų geriausios

Tos pačios L.See knygos
E.M.Remarkas. Vakarų fronte nieko naujo
P.Gregory. Karalienės sesuo, Karalienės palikimas
B.Aubert. [I]Mirtis iš miško

M.Albom. Penki žmonės, laukiantys tavęs rojuje
K.Marton. Rivertono dvaro paslaptis
M.Mazzantini. Nejudėk
J.Picoult. Kitas gyvenimas
R.Bradbury. Pienių vynas
D.Setterfield. Tryliktoji pasaka

Metų labiausiai šokiruojanti

A.Kristof. Storas sąsiuvinis

Metų nuograuža

(dabar tai turbūt reikėtų man slėptis, nes beveik visoms skaičiusioms ši knyga patiko blush2.gif

Metai Provanse

Metų nusivylimai

Šilko kelio karalienė

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 17, 21:53)
wub.gif ilgai lauktas ir beveik sulauktas  bigsmile.gif kiek pamenu šio filmo premjera bus sausio mėnesį

Kaip faina, kai esi skaites knyga, ziuri ir visos scenos aisku kas ir kaip wub.gif
Labai gerai parinktas senas Dzeikobas, panasus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 17, 19:40)
Ai, Dori, klausei del "Viskas nusviesta", buvau ja pasiemus is bibliotekos, perskaiciau gal 20psl, nu tokia painiava wacko.gif Bet visgi itariu kad ji gera knyga, bet  turint laiko, kantrybes, ne tada kai nori perskaityt kitu knygu visa krūvą.. Žodziu, gerai, kad nepirkau savo, nes jei noresiu vel kada gryzti prie jos, ji bent mano bibliotekoj buna visada ir ne viena. rolleyes.gif

Su šią knyga tikrai reikia kantrybės. Pradžia painoka, bet po to viskas paaiškėja. Man ji labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 17, 21:31)
"Oskaras ir Liusinda" jau seniai norėjau, vis girdžiu pagyras, visokiuose topuose yra, tarp garsiausių knygų, tai neiškenčiau, radau už 6lt tik ir nusipirkau, bandysiu žiūrėt, kas ten per gėris. O tu gal skaičiusi ją? Spėju kvailas klausimas  biggrin.gif

Kodėl kvailas klausimas? Juk nesu perskaičiusi visų knygų. smile.gif Neskaičiau aš jos, bet labai noriu perskaityti. Kažkada buvau pradėjusi žiūrėti pagal ją pastatytą filmą, tik gaila, kad neišėjo pabaigti. Bet kiek mačiau, man patiko. Abu (Oskaras, Liusinda) pasirodė gana mieli keistuoliai (o skaityti apie tokius labai mėgstu).

Na o aš pabaigiau Anna Davis "Batelių karalienė". Tai knyga, kurios jau senokai norėjau, bet knygynuose nebebuvo, nors būčiau nemažai už ją sumokėjusi. Laimei, kad radau labai atpigintą, nes man ji nepatiko. Veiksmas vyksta tarpukario Paryžiuj, kur ištekėjusi už turtuolio apsigyvena jauna ir graži anglė Ženevjeva, be proto mylinti ir kolekcionuojanti batus. Ji užmezga romaną su garsiausiu Paryžiaus batsiuviu, siuvančiu nuostabiausius batelius, įsimyli jį, blaškosi tarp meilužio ir nemylimo vyro, stengiasi pritapti prie bohemos, bet niekur neranda laimės. Knyga man pasirodė labai netikroviška, nė vienas personažas nesukėlė simpatijų ar susižavėjimo. Aprašomas bohemiškas Paryžius nesukėlė jokių emocijų, nors esu skaičiusi panašių knygų, kai jausdavausi esanti pačiame įvykių centre, ir vos galva nuo tų pojūčių nesisukdavo. Nors pati jaučiu silpnybę batams, jų (gražiausių iš gražiausių) aprašymams likau visai abejinga. Žodžiu, tai dar viena knyga, nepateisinusi mano didelių lūkesčių.
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 17, 21:23)
Va va, kas neskaitet ar kam nepatiko, nekišat nosies prie nuorodos lotuliukas.gif
Bet rimtai, vaizdai kaip is pasakos smile.gif , jauciu sunku buvo filmuot cirka su gyvunais

Filma visai noreciau paziuret. blush2.gif
Papildyta:
Gal kuri parduodat Beatos knygas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 17, 11:31)
Gali buti biggrin.gif , nes po Blondinu slepiasi tikrai protingas zmogus. Tik sugalvojo taip issidirbinet savo malonumui. rolleyes.gif

sveikos drinks_cheers.gif
omg blink.gif konkretus man aparpolis.. tai kaip cia iseina.. nusipirkau blondino knyga..? ir dar prasiau jam linkejimus perduot blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu joooooooooo.. atvirai pasakius tai jis kazka tokio turi.. kas traukia.. bet cia jau iskrypimas trb lotuliukas.gif
Atsakyti