Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(Masako @ 2010 12 17, 18:25)
labai tau aciu, Fati wub.gif  4u.gif  bigsmile.gif lieku skolinga mirksiukas.gif

nėra už ką biggrin.gif
Atsakyti
dar neapsisprendžiu, kurią knygą skaityti. noriu tokios, kurią per savaitgalį užbaigčiau g.gif o pradėtų neskaitysiu, nes reik iš kitos bibliotekos paimtą knygą būtinai perskaityt dėl visa ko, jei ateitų rezervuota knyga (nes nebegalėčiau jos pasiimti doh.gif ) tai va.

kam įdomu, sudėjau į mūsų blogą jūsų metų sąrašus. kai dar kuri paskelbs tokį sąrašą, tiesiog redaguosiu įrašą ir pridėsiu mirksiukas.gif sm knygių 2010 m. sąrašai
Atsakyti
"Vandens drambliams" treileris bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 12 17, 20:53)

vo geras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 12 17, 19:53)

būtinai žiūrėsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 12 17, 19:53)

koks grožis wub.gif net Patisonas patinka biggrin.gif
Atsakyti

pagaliau bigsmile.gif na, jei nebūčiau knygos skaičiusi, kažkodėl nemanau, kad treileris būtų užkabinęs blush2.gif bet kai skaičiau ir patiko, tai tikrai labai laukiamas filmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 19:54)
Katilina, suknyga.lt matau, kad esi perskaičiusi Harris "Runų ženklai". Ir kaip tau ji?

Kad ir kaip mėgstu Harris, man ši knyga mažiausiai iš jos skaitytų patiko, t.y. beveik visai nepatiko. Panašiai kaip ir su Hariu Poteriu, nesugebėjau skaitydama įsijausti, veikėjai (ypač dievai) pasirodė visai neįdomūs, nuolatiniai runų mėtymai (pastoviai vardijamos įvairios naudojamos runos) skaitėsi gana nuobodžiai. Siužetas visai patiko, bet to neužteko. Tik čia mano nuomonė, tikrai nenoriu ko nors nuo tos knygos atbaidyti, skaičiau net ir labai teigiamų atsiliepimų. Man pačiai buvo gaila, kad knyga ne itin patiko, nes iš Harris interviu ir kitų straipsnių atrodo, kad ji labai mėgavosi šios knygos rašymu ir žada jos tęsinį (kurį aš, aišku, irgi skaitysiu, nes noriu perskaityti visas jos knygas).
Atsakyti
katilina, nebepamenu, tu dalyvavai mūsų kalėdiniam dovanų ketimęsi?
Atsakyti

Kokie vaizdai wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 17, 20:15)
Kokie vaizdai wub.gif  wub.gif

Aham, kas dar neskaitėt, marš skaityt dabar biggrin.gif o adžani filmą žiūrėti draudžiama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 17, 19:29)
Neištvėriau, nusipirkau dar vieną knygą  biggrin.gif
user posted image

Nu ir prisipirkai tu visokiu gėrių bigsmile.gif
Sveika sugryzus 4u.gif Galvojau kur dingai, maniau nueis mano knyga ir voliosis pašte biggrin.gif

"Lusnynu milijonieriaus" ir as dar neskaicius. Dabar kai tik Ingenas dejuoja , kad noretu ja turet ir gailisi, kad pardave, tai man sazine grauzia, nes jos knygute pas mane wub.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 17, 21:17)
Aham, kas dar neskaitėt, marš skaityt dabar  biggrin.gif  o adžani filmą žiūrėti draudžiama  biggrin.gif

Va va, kas neskaitet ar kam nepatiko, nekišat nosies prie nuorodos lotuliukas.gif

Bet rimtai, vaizdai kaip is pasakos smile.gif , jauciu sunku buvo filmuot cirka su gyvunais
Atsakyti