Sunervino. Šiandien specialiai buvau Vilniuj ūkio banke pasiimti savo pirktų knygų siuntinio, tai nedavė, paso jiems neužtenka, būtina buvo turėti tą popiergalį su knygų užsakymu Na tiek to, tada reiks laukti, kol patys atveš tas knygas. Bet kai atveš, manęs juk gali nebūti namie (ir čia vadinasi pristatymas nemokamai? kai reikia pačiai ieškotis knygų, kokiame banke, kokiu adresu jos yra) Na, ir ne aš pati važiavau dėl tų knygų, gal todėl ir nedavė, nžn
QUOTE(eliss @ 2010 12 17, 16:42)
Na dar neskaičiau, bet turiu
Neištvėriau, nusipirkau dar vieną knygą
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 17, 18:29)
Super
O tu ją skaičiusi?
Labai įsinorėjau perskaityti šią knygą, kuo toliau, tuo labiau noriu:
http://www.mpeleckis...ybe-ir-politika
Reiks turbūt įrašyti į būsimus kitų metų knyginius pirkinius.
Beje, ją varčiau, tai labai patraukliai parašyta pasirodė.
Ingėnai, neskaičiau, tik filmą mačiau. Neplanavau skaityti, bet čia rašėt, kad knyga skiriasi, tai nusprendžiau sužinoti pati.
O kas tau ten patrauklaus buvo? Aš kiek varčiau, tai gana toks nedidelis šriftas, mažai dialogų, žodžiu skaitymo daug
O kas tau ten patrauklaus buvo? Aš kiek varčiau, tai gana toks nedidelis šriftas, mažai dialogų, žodžiu skaitymo daug
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 17, 18:34)
Ingėnai, neskaičiau, tik filmą mačiau. Neplanavau skaityti, bet čia rašėt, kad knyga skiriasi, tai nusprendžiau sužinoti pati.
Na aš ne apie šriftą, apie patį turinį
Vistiek permetus akimis susidaro įspūdis, ar priimtinas rašymo stilius konkrečiam skaitytojui. Asmeniškai man pasirodė, kad limpa. O ir pats siužetas gerokai suintrigavo.
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 17, 19:29)
Neištvėriau, nusipirkau dar vieną knygą
labai geras pirkinys
Katilina, suknyga.lt matau, kad esi perskaičiusi Harris "Runų ženklai". Ir kaip tau ji?
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 17, 19:29)
Sveikinu.
mergicos, gal kas turi supratima, kiek sveria Evans Takoskyra? debiliskas klausimas, bet neturiu kaip pasvert
idomu, ar daugiau negu 500 g? apskritai neatrodo labai sunki
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 17:32)
Labai įsinorėjau perskaityti šią knygą, kuo toliau, tuo labiau noriu:
Tikrai labai verta d4mesio
QUOTE(Masako @ 2010 12 17, 18:11)
mergicos, gal kas turi supratima, kiek sveria Evans Takoskyra? debiliskas klausimas, bet neturiu kaip pasvert
Kaip tau pasvėriau ji sveria 645 g
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 17, 20:18)
labai tau aciu, Fati lieku skolinga