Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 17, 16:24)
Šiandien man iškrovos diena- gyvenu tik su vandeniu, bet išmoviau miestan- parsinešiau eglutę  000059.gif kelis kėgė stintų ir tris laimikius iš bibliotekos:
Mary Crow Dog Lakotų moteris
Andrea Busfield Gimę šešėliuose
Marius Abramavičius Punktyrai kelionės paraštėse. Kelionė į Iraną 2009 m. vasarą

Kokiu gėrių parsinešei. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 17, 16:00)
O ką laimėjai, jei ne paslaptis? blush2.gif

Čiurlionio paveikslo reprodukciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 17, 14:53)
Aš tikrai būsiu paskutinė išsiuntųsi savo dovaną, nes tik šią savaitę gausiu ją, siųsiu pirmadienį. Kiek aš laksčiau ieškodama tos knygos  doh.gif  Visus Klaipėdos knygynus apėjau, niekur nėra, vienur norėjo užsakyti iš Vilniaus, bet užsiprašė kainos nežmoniškos. Kur buvau radus pigiau, nebėra irgi. Tai vos ne vos radau kai kur. Sunku, kai nori vienos tikslios knygos  blush2.gif 

Tai visgi ne tu mane ištraukei,buvau beveik įsitikinus. biggrin.gif Nes aš savo sąraše daugiau nei vieną parašiau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 17, 13:26)
Aš tai manau, kad minusas smile.gif Aišku antrą kartą darant, niekad nepadarysi lygiai tokio pačio. Bet tarkim aš knygas kur gaminu- papuošalus, gavau tiek užsakymų, kad nori nenori turi kelis kartus tą pačią gaminti. Vien vakar 8 naujas padariau  rolleyes.gif

Matai, skirtumas tas, kad aš pagal užsakymą nei atvirukų nei skirtukų nesiuvinėju, čia tik mano hobis, kaip ir karpiniai ir tapyba. Aš tik siūnu pagal užsakymus, bet ten tas pats retai kartojasi biggrin.gif

Na va pasigirsiu, už psichologijos egzą gavau 10 clap.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 12 17, 16:34)
Čiurlionio paveikslo reprodukciją smile.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 17, 16:45)
Na va pasigirsiu, už psichologijos egzą gavau 10  clap.gif

Sveikinu abidvi 4u.gif
Atsakyti
Matai, skirtumas tas, kad aš pagal užsakymą nei atvirukų nei skirtukų nesiuvinėju, čia tik mano hobis, kaip ir karpiniai ir tapyba. Aš tik siūnu pagal užsakymus, bet ten tas pats retai kartojasi biggrin.gif

A man jau išsiuvinėjai? Aš nepamiršau biggrin.gif cool.gif Ir sveikinu su rezultatu, dabar galim diskutuot apie psichologiją biggrin.gif

Kaip man įdomu sužinot, ką gavau dovanų bigsmile.gif Kas ištraukė, jau nujaučiu, SS išdavė, bet nieko konkretaus sąraše nerašiau, tinka man viskas, tai įdomu, ką žmogus išsirinko ax.gif

Panos, gal kuri turit parduot pigiau "100 receptų sergatiems diabetu"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 17, 16:15)
A man jau išsiuvinėjai? Aš nepamiršau  biggrin.gif  cool.gif

Žinok aš irgi nepamiršau biggrin.gif bet deja dar ne, nespėju visko aprėpti. Tai tikriausiai pasieks tave tik po Kalėdų.
Atsakyti
Ar skaitėt kuri šitą knygą?Sudomino mane smile.gif
Atsakyti

O, sveikinuuuu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 17, 15:23)
Daite, o tai kokią knygą gavai?

Taigi parašiau:

QUOTE(daite @ 2010 12 17, 15:21)
Tikiuosi maloniai praleisti kurį vakarą su Cheryl Jarvis knyga "Vėrinys" (čia mama man sakė, kad gera).  mirksiukas.gif

Stiklo karoliukai, puikios knygos iš bibliotekos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 12 17, 18:42)
Ar skaitėt kuri šitą knygą?Sudomino mane smile.gif

pati neskaičiau, o ir Fomina nelabai pasitikiu, bet va: http://www.rasyk.lt/...-tyla/3785.html
Atsakyti
laba biggrin.gif
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 16, 23:19)
Na taip, tada nežinai, kokias imt. smile.gif
Aš tai dar vieną apribojimą sugalvojau, kad neprisiimčiau per daug knygų: mano bibliotekos maišelyje telpa ne daugiau kaip penkios-šešios vidutinio storumo knygos.
Et, tie pomėgiai...

aš dažniausiai einu tiesiai iš mokyklos, tai mano rankinė būna gan pilna, o maišelio nesinešioju. Tai irgi žiūriu, kad sutilptų imamos. Nors yra buvę kad netilpo. tai rankoj nešiau lotuliukas.gif blush2.gif

QUOTE(Gegytė @ 2010 12 16, 23:21)
Aj beje, ryt atiduos tuos rašinius, kur čia prieš du mėnesius pasakojau. Susirinko prieš anas atostogas, o gražins tik dabar. Neskuba moterėlė. doh.gif  doh.gif

su mano anglų mokytoja tas pats doh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 10:38)
Labas rytas
Sudominai bigsmile.gif

Va, radau, ką Užkalnis apie Beatos knygą rašo smile.gif  Šįkart visai patiko jo recenzija thumbup.gif
http://uzkalnis.popo...tuviu-gyvenime/
Beje, jo naujoji knyga jau tuoj pasirodys knygunuose bigsmile.gif  thumbup.gif

dar pažiūrėjau jo blog'e, ką jis daugiau apie SM minėjęs. ir užtikau šį straipsnį, kurį Užkalnis irgi komentavo viename iš įrašų biggrin.gif

QUOTE(muminukas @ 2010 12 17, 13:54)
LŪŠNYNŲ MILIJONIERIUS
KELIAUTOJO LAIKU ŽMONA

geros wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti