Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

Sveikos, kaip gyvenat? biggrin.gif

Žinokit kiek knygų prisipirkau per tą laiką thumbup.gif Grįžau namo, pilna siuntinių, spėk tik pakuoti. Tai ta proga ir pasigirsiu:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Ir dar porą knygą papirkau, bet negaliu sakyt, nes viena skirta SS kalėdoms, kita mūsų dovanojimui.

Aš tikrai būsiu paskutinė išsiuntųsi savo dovaną, nes tik šią savaitę gausiu ją, siųsiu pirmadienį. Kiek aš laksčiau ieškodama tos knygos doh.gif Visus Klaipėdos knygynus apėjau, niekur nėra, vienur norėjo užsakyti iš Vilniaus, bet užsiprašė kainos nežmoniškos. Kur buvau radus pigiau, nebėra irgi. Tai vos ne vos radau kai kur. Sunku, kai nori vienos tikslios knygos blush2.gif

Aš šiuo metu skaitau E. M. Remarko "Dangus neturi išrinktųjų". O dabar einu skaityt, ką tiek prirašėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 17, 13:53)
Sveikos, kaip gyvenat?  biggrin.gif

Žinokit kiek knygų prisipirkau per tą laiką  thumbup.gif Grįžau namo, pilna siuntinių, spėk tik pakuoti. Tai ta proga ir pasigirsiu:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Dorifore, sveika pagaliau parsiradusi 4u.gif Pasigedom čia tavęs smile.gif
Gėrių prisipirkai , su kuom ir sveikinu 4u.gif
Va paskutinės knygos ir aš visgi įsinorėjau. O "Purpurinės upės" kada nors iš ko nors skolinsiuosi biggrin.gif
Įdomi šioji knyga, su TOP'ais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 17, 13:53)
Sveikos, kaip gyvenat?  biggrin.gif

Sveika, smagu, kad parsiradai smile.gif Pavydžiu Bovari ir evangelijos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2010 12 13, 13:04)
Dbar tik nebarkit biggrin.gif  4u.gif Prisiskaicius pagyru knygai "Valymas" nusprendziau ja perskaityt (drauge paskolino) na ir paskaicius  10 psl numeciau blush2.gif ,

Tik marš skaityt, šitokia gera knyga, o mmeta šalin unsure.gif Man ji labai patiko, pateks spėju į dešimtuką geriausių. O viršelis tai pasaka wub.gif man vienas gražiausių apskritai LT išleistų knygų wub.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 13, 18:56)
Na o šiaip tiek tavo atvirutė tiek skirtukas yra vienetiniai ir išskirtiniai gaminiai, niekada nedarau to pačio antrą kartą, čia jau mano minusas ar pliusas net nežinau.

Aš tai manau, kad minusas smile.gif Aišku antrą kartą darant, niekad nepadarysi lygiai tokio pačio. Bet tarkim aš knygas kur gaminu- papuošalus, gavau tiek užsakymų, kad nori nenori turi kelis kartus tą pačią gaminti. Vien vakar 8 naujas padariau rolleyes.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 12 13, 19:37)
Beje, tavo nuojauta  thumbup.gif  cool.gif

Ir Dorifonei kai kas atkeliaus su apsiaustu biggrin.gif

Aham, Ingėnas tikrai turi stiprią nuojautą, dar man per až anksčiau rašė, kad Fati ją ištraukė biggrin.gif
Lauksiu to apsiausto, nes dar negavau drinks_cheers.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 12 13, 19:47)
Ar daug yra skaiciusiu Meistras ir Margarita Bulgakovo? g.gif kazkaip pamasciau, kad turbut reiktu perskaityt sita knyga.. ar lb sunki?

jei atvirai, galiu duoti kokį 90proc, kad tau nepatiks ir ne tavo skonio knyga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 17, 12:54)
LŪŠNYNŲ MILIJONIERIUS
PRISIMINIMŲ DĖŽUTĖ
SIMONAS IR ĄŽUOLAI
ANA, HANA IR JOHANA
JUODASIS ANGLAS
KELIAUTOJO LAIKU ŽMONA

3 ir paskutinė geros knygos,o vat 2 ir 4 nesupratau aš jų,net nebaigiau schmoll.gif
Pasigirsiu ir aš,pagaliau ir man pasisekė kai ką laimėt,tuo ir džiaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 14, 13:20)
Metų nusivylimas
Vanduo drambliams.
Mirtis iš miško.

Išbraukiu vieną pliusą iš tavo sąrašo biggrin.gif

QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 14, 15:57)
Metų šokiruojanti knyga
Agota Kristof. Storas sąsiuvinis.
Metų nusivylimas
Richard Bach. Tiltas per amžinybę.

Aš manau, kad Kristof knyga tarp šokiruojančių bus pirmoj vietoj ax.gif bent jau kiek perskaičiau Jūsų topus.
Dėl nusivylimo pritariu, skaičiau senokai, bet ir dabar nupurto pagalvojus apie knygą ax.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 12 14, 17:26)
Metu nusivylimas
Viskas nusviesta

Rimtai? Kažkaip nebuvau užfiksavus, kad tau nepatiko ši knyga g.gif Nustebinai, o filmą matei?
Atsakyti
Labas,
pagaliau ir mane kažkiek Kalėdinė nuotaika užkabino biggrin.gif
Vainiką ant lauko durų padariau cool.gif

O skaityt visai laiko nėra doh.gif
Atsakyti
Laba diena,

Man neskaitadieniai, tik Brahm "Averk savo širdies duris" kartais paskaitau: labai taiklūs apsakymukai, budizmo išminties perlai ir kitos istorijos. thumbup.gif

Užtad šiandien pagaliau nuėjau į savo artimiausią paštą ir kaip žinodama gavau jau kalėdinę dovaną! thumbup.gif Labai greitai atėjo. Ant paties siuntinio nebuvo užrašyta nuo ko siųsta, tai iš neryškaus pašto antspaudo "Vilnius" spėjau, kad tai Pajauta. Nuojauta neapgavo: gavau knygą, kurią maniau gausiant (prisiminus savo variantus), dailų katininį skirtuką ir atvirutę. wub.gif wub.gif wub.gif LABAI LABAI LABAI AČIŪ. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Visgi malonu gauti dovanas.
Tikiuosi maloniai praleisti kurį vakarą su Cheryl Jarvis knyga "Vėrinys" (čia mama man sakė, kad gera). mirksiukas.gif

Beje, aistulia, tik šiandien tepasiėmiau Tau skolintąją knygą. doh.gif Slapuke, ko nesakei, kad šokoladą už padėką įdėsi, būčiau jau anksčiau pasiėmusi. P.S. Šokoladui viskas gerai, greit sueis į pilvą. biggrin.gif
Atsakyti
Daite, o tai kokią knygą gavai?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 17, 12:54)
LŪŠNYNŲ MILIJONIERIUS
KELIAUTOJO LAIKU ŽMONA

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 13:16)
"Ana, Hana..." ir "Keliautojo laiku žmona" taip ir nepabaigiau unsure.gif  Bet gal tau pasirodys visai kitaip, nes apie jas nuomonės prieštaringos.

Labuka bigsmile.gif Lūšnynų milijonierius manęs laukia, o štai Keliautojo laiku žmona yra labiausiai mane nustebinusi knyga, nes iš pradžių nepatiko, o paskui labai labai wub.gif

Šiandien man iškrovos diena- gyvenu tik su vandeniu, bet išmoviau miestan- parsinešiau eglutę 000059.gif kelis kėgė stintų ir tris laimikius iš bibliotekos:
Mary Crow Dog Lakotų moteris
Andrea Busfield Gimę šešėliuose
Marius Abramavičius Punktyrai kelionės paraštėse. Kelionė į Iraną 2009 m. vasarą

p.s beje, pažiūrėjau, kad biblėj yra Suados knyga, 1958m. leidimo, reiks užsirezervuot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 12 17, 14:43)

Pasigirsiu ir aš,pagaliau ir man pasisekė kai ką laimėt,tuo ir džiaugiuosi biggrin.gif

O ką laimėjai, jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
šiandien bibliotekoje buvo apie Iraną knyga, bet dar nebuvo į apskaitą įtraukta, tingėjau laukti. pasiimsiu kitą kartą/
Atsakyti