Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 11:33)
O tų Blondinų ne vienas. Kiti su  numerėliais  tongue.gif
Taip ir vadinasi tiesiog "blondinas"? Nesu jo SM užmačiusi (ne tas pačias temas, matyt, skaitome tongue.gif ).

Jau ji n kartu ismete is SM, tai jis vel uzsiregistruoja kokiu Blondinu189 biggrin.gif Keista, kad cia neateina nervu pagadint, taip tai jis beveik visose temose jau yra pasireiskes.
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 17, 10:35)
Jau ji n kartu ismete is SM, tai jis vel uzsiregistruoja kokiu Blondinu189 biggrin.gif  Keista, kad cia neateina nervu pagadint, taip tai jis beveik visose temose jau yra pasireiskes.

tongue.gif Matyt, tyliai mus seka biggrin.gif , jei tikrai ten Užkalnis smile.gif
Rimtai tokio niko nesu savo kelyje užfiksavusi. Tai išeitų, tikrai mes su juo skirtingose temose lankomės.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 11:37)
tongue.gif  Matyt, tyliai mus seka biggrin.gif , jei tikrai ten Užkalnis smile.gif
Rimtai tokio niko nesu savo kelyje užfiksavusi. Tai išeitų, tikrai mes su juo skirtingose temose lankomės.

Matyt. Is pagarbos knygoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 11:37)
tongue.gif  Matyt, tyliai mus seka biggrin.gif , jei tikrai ten Užkalnis smile.gif

O man teko su juo susidurti. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, kad čia jums su tuo Gustavu ir jo receptais darosi laugh.gif

tą Blondiną kažkur kažkur esu užmačius SM, kad išsidirbinėjo, bet nepamenu net kokiose temose g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 17 gruodžio 2010 - 10:48
pora kartu uztaikiau ta blondina kazkokiose temose, kaip tik labai taikliai traukianti kazka per danti biggrin.gif

Kaip sudomino Fatimaallaa su tuo dienorasciu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 17 gruodžio 2010 - 11:56
Ingėnai, nueik į tėčio puslapį, ten tikrai bus eilinis blondinas biggrin.gif Ai, man jis nervų negaldina, susikibti neteko, paskaityti smagu, dažnai ir pritariu, tik pati tokiu tonu nepasakyčiau.

Buvau bibliotekoje, pasirinkau čia girtų, bet mano dar neskaitytų senienų:
LŪŠNYNŲ MILIJONIERIUS
PRISIMINIMŲ DĖŽUTĖ
SIMONAS IR ĄŽUOLAI
ANA, HANA IR JOHANA
JUODASIS ANGLAS
KELIAUTOJO LAIKU ŽMONA
Atsakyti
Sveikos, gavau dovanėlę! Knygą „Mergaitė“ ir labai mielą skirtuką smile.gif Ačiū didelis Aguonytei, labai nudžiuginai ir praskaidrinai sumautą dieną.

Tai vat, iš rašinio gavau 6,5,2 biggrin.gif nekomentuosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 17 gruodžio 2010 - 13:19
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 17, 14:00)
Sveikos, gavau dovanėlę! Knygą „Mergaitė“ ir labai mielą skirtuką smile.gif Ačiū didelis Aguonytei, labai nudžiuginai ir praskaidrinai sumautą dieną.
Tai vat, ir rašinio gavau 6,5,2 biggrin.gif nekomentuosiu.

Oi, laikykis 4u.gif nematyk to trecio skaiciaus biggrin.gif

Gera dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 17, 13:08)
Oi, laikykis 4u.gif  nematyk to trecio skaiciaus biggrin.gif

Gera dovana thumbup.gif

man trečias skaičius mažiausiai skausmingas kaip tik biggrin.gif pati kalta ir žiopla. aš dėl pirmo nesutinku. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 17, 12:54)
Ingėnai, nueik į tėčio puslapį, ten tikrai bus eilinis blondinas  biggrin.gif Ai, man jis nervų negaldina, susikibti neteko, paskaityti smagu, dažnai ir pritariu, tik pati tokiu tonu nepasakyčiau.
Buvau bibliotekoje, pasirinkau čia girtų, bet mano dar neskaitytų senienų:
LŪŠNYNŲ MILIJONIERIUS
PRISIMINIMŲ DĖŽUTĖ
SIMONAS IR ĄŽUOLAI
ANA, HANA IR JOHANA
JUODASIS ANGLAS
KELIAUTOJO LAIKU ŽMONA

Nueisiu tongue.gif Niekad ten nesilankau, nes aš tikrai ne tėtis lotuliukas.gif
Iš paimtų knygų pirmoji suuuper wub.gif Netgi iki tiek, kad ją pardavusi vėl perku (tiksliau išsikeičiau). Nes man jos reikia smile.gif
"Ana, Hana..." ir "Keliautojo laiku žmona" taip ir nepabaigiau unsure.gif Bet gal tau pasirodys visai kitaip, nes apie jas nuomonės prieštaringos.

QUOTE(Gegytė @ 2010 12 17, 13:00)
*Sveikos, gavau dovanėlę! Knygą „Mergaitė“ ir labai mielą skirtuką smile.gif Ačiū didelis Aguonytei, labai nudžiuginai ir praskaidrinai sumautą dieną.
**Tai vat, ir rašinio gavau 6,5,2 biggrin.gif nekomentuosiu.

* Gavai labai šaunią dovanėlę 4u.gif Šitos irgi neatsisakyčiau savo knygų lentynose (o ir skaičiau ją skolintą, jei būtų buvusi mano, gal būčiau net ir nepardavusi).
** verysad.gif Kitą kartą gal bus geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 17, 13:54)
SIMONAS IR ĄŽUOLAI
ANA, HANA IR JOHANA

nuostabios. ypac pirmoji wub.gif
Atsakyti