Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 10:38)
Va, radau, ką Užkalnis apie Beatos knygą rašo smile.gif  Šįkart visai patiko jo recenzija thumbup.gif
http://uzkalnis.popo...tuviu-gyvenime/
Beje, jo naujoji knyga jau tuoj pasirodys knygunuose bigsmile.gif  thumbup.gif

Ir kam tu man parodei dabar noriu ir Beatos ir Užkalnio knygos. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 17, 10:15)
Ir kam tu man parodei dabar noriu ir Beatos ir Užkalnio knygos.  doh.gif  biggrin.gif

Vat naujausios Beatos knygos tai aš kažkaip nenoriu smile.gif
Pirmoji man patiko, o antroji nelabai tesudomino. Užtai žiauriai noriu Gustavo receptų doh.gif Jeigu negausiu iš Kalėdų Senelio, matyt ji bus pirmasis mano knyginis pirkinys kitais metais.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 11:17)
Vat naujausios Beatos knygos tai aš kažkaip nenoriu smile.gif
Pirmoji man patiko, o antroji nelabai tesudomino. Užtai žiauriai noriu Gustavo receptų doh.gif  Jeigu negausiu iš Kalėdų Senelio, matyt ji bus pirmasis mano knyginis pirkinys kitais metais.

Nori nori, kaip gali nenoret, matai kokia istrauka is Uzkalnio protokolo, kiek ji turi gerbeju lotuliukas.gif : “Beatute mūsų tu saulute, pirmiausia noriu pasakyti, kokia tu faina ir kaip mes tave myyyyylim, o dabar noriu paklausti. Nusipirkau druskos. Ką su ja galima gaminti?“

Man labai patiko Gustavo knygos apipavidalinimas, piesinai su jo laidu herojais wub.gif Koks jis isradingas zmogus bigsmile.gif
Papildyta:
Ingenai, tu turi pirmaja Beatos knyga, pardavei lyg jei neklystu?
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 17, 11:23)
Nori nori, kaip gali nenoret, matai kokia istrauka is Uzkalnio protokolo, kiek ji turi gerbeju lotuliukas.gif : “Beatute mūsų tu saulute, pirmiausia noriu pasakyti, kokia tu faina ir kaip mes tave myyyyylim, o dabar noriu paklausti. Nusipirkau druskos. Ką su ja galima gaminti?“

Man labai patiko Gustavo knygos apipavidalinimas, piesinai su jo laidu herojais wub.gif  Koks jis isradingas zmogus bigsmile.gif

Bet kiek Užkalnis Supermamas mini. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 17, 11:25)
Bet kiek Užkalnis Supermamas mini. doh.gif  biggrin.gif

Aha biggrin.gif Negarantuok, kad ir cia neskaito kaip ji kociojam uz 'geras' recenzijas kitu autoriu knygoms lotuliukas.gif
Atsakyti
As manau, kad Uzkalnis ir Blondinas is SM - tas pats asmuo.
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 17, 10:25)
Ingenai,  tu turi pirmaja Beatos knyga, pardavei lyg jei neklystu?

Aha, pardaviau. Pinigų tuokart reikėjo blush2.gif

QUOTE(adžani @ 2010 12 17, 10:25)
Bet kiek Užkalnis Supermamas mini. doh.gif  biggrin.gif

"Myli" jis mus lotuliukas.gif

QUOTE(linamog @ 2010 12 17, 10:27)

Rimtai blink.gif Aš tokio veikėjo net nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 12 17, 11:27)

Gali buti biggrin.gif , nes po Blondinu slepiasi tikrai protingas zmogus. Tik sugalvojo taip issidirbinet savo malonumui. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 17, 11:31)
Gali buti biggrin.gif , nes po Blondinu slepiasi tikrai protingas zmogus. Tik sugalvojo taip issidirbinet savo malonumui. rolleyes.gif

Tikrai gali būti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 11:30)
Aha, pardaviau. Pinigų tuokart reikėjo blush2.gif
"Myli" jis mus lotuliukas.gif 
Rimtai blink.gif Aš tokio veikėjo net nežinau g.gif

Eik, jau baigia jis suest visai SM nervus, jau gal 250 karta uzsiregistravo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 17, 10:31)

O tų Blondinų ne vienas. Kiti su numerėliais tongue.gif
Taip ir vadinasi tiesiog "blondinas"? Nesu jo SM užmačiusi (ne tas pačias temas, matyt, skaitome tongue.gif ).
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2010 12 17, 10:32)
Eik, jau  baigia jis  suest visai SM nervus, jau gal 250 karta uzsiregistravo biggrin.gif

Tai įmesk jo profilį, pagal kurį pažiūrėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 10:34)
O tų Blondinų ne vienas. Kiti su  numerėliais  tongue.gif
Taip ir vadinasi tiesiog "blondinas"? Nesu jo SM užmačiusi (ne tas pačias temas, matyt, skaitome tongue.gif ).
Tai įmesk jo profilį, pagal kurį pažiūrėčiau.

Tie numereliai - tas pats zmogus. Ji uzbanina uz keiksmus, nariu izeidinejima, jis vel prisiregina su kitu numeriu.
Atsakyti