Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

Laba mirksiukas.gif

Labai smagu, kad nauji namučiai tiko ir patiko.

Aš skaitau Patricia Cornwell "Grobuonis". Knygą jau tuoj baigsiu, bet iki šiol nesuprantu ką skaitau doh.gif Nėra jokio vientisumo, kažkoks įvykių, veikėjų kratinys. Iš šios knygos tikėjausi psichologinio eksperimento, tyrimo, kažko panašaus kaip vokiečių filme "Eksperimentas", bet gavau kažkokį šnipštą. Vėl skaitau, kad skaityt ir perskaičius sužinot kame šaknys. Turiu dar vieną šios autorės knygą, jaučiu ją ir imsiu po šitos, kad pažiūrėt ar ir toliau pas ją tokios makalynės be jokios sistemos pateiktos ir kitose knygose.

QUOTE(Masako @ 2010 12 12, 19:40)
as siandien baigsiu Pameistri
Brūkštelk kai baigsi, kaip tau jis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 12, 22:40)
Aš skaitau Patricia Cornwell "Grobuonis". Knygą jau tuoj baigsiu, bet iki šiol nesuprantu ką skaitau doh.gif Nėra jokio vientisumo, kažkoks įvykių, veikėjų kratinys. Iš šios knygos tikėjausi psichologinio eksperimento, tyrimo, kažko panašaus kaip vokiečių filme "Eksperimentas", bet gavau kažkokį šnipštą. Vėl skaitau, kad skaityt ir perskaičius sužinot kame šaknys. Turiu dar vieną šios autorės knygą, jaučiu ją ir imsiu po šitos, kad pažiūrėt ar ir toliau pas ją tokios makalynės be jokios sistemos pateiktos ir kitose knygose.

Bandžiau prisiminti, ar ir man panašiai atrodė, skaitant šią knygą, bet nieko tokio nepamenu. Juk tie visi įvykiai ir žmonės yra tarpusavyje susiję, bent jau pabaigoj turėtų paaiškėti, kaip. Bet šiaip tai man "Grobuonis" mažiausiai patiko iš šitos serijos apie Skarpetą (skaičiau penkias knygas, o dvi iš jų ypač įtraukė), tai gali būti, kad kita knyga ir tau patiks labiau (o gal irgi nepatiks, negali žinoti, gal jos visai ne tavo skonio smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 12, 21:21)

Maniškis kol kas pas draugę. Nežinau, kada ji perskaitys (skaito ne taip greitai kaip aš) biggrin.gif

Tai per meet'ą kokį, nes turiu ką skaityti, patikėk... Pavasarėlio dar pusę liko. Tik faktas tas, kad vykdama į Rygą jamsiu Orwell'ą smile.gif Manau.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 12, 20:21)
Žinok, nebūčiau pagalvojusi, kad tu ją gali pirkti tongue.gif
Nes šiaip tai aš nusiteikusi, kad tai birzgalas, tik va man kartais ir tokių norisi blush2.gif

oi nesakyk, aš būnu didesnę makulatūrą skaitau nei tu biggrin.gif tokius va kaip vampyrai, nemirtingieji ir puolę angelai lotuliukas.gif va čia tai jau visiškas birzgalas, bet ir man kartais reikia, nes smegenėlės dar nesugeba aprėpti vien tik geros ir stiprios literatūros, pavargsta biggrin.gif
Atsakyti
O nebus jau vilniačių meet šiais metais? bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai galvoju po švenčių visgi daryti... nes dabar daug prieššventinių rūpestėlių, o ir pinigėliai išsileidžia... ir šiaip laiko nėra, ir serga daug kas... aš už meet'ą po naujųjų. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 12, 22:12)
Tai per meet'ą kokį, nes turiu ką skaityti, patikėk... Pavasarėlio dar pusę liko. Tik faktas tas, kad vykdama į Rygą jamsiu Orwell'ą smile.gif Manau.

Tai prieš mytą dar primink mirksiukas.gif Jei jau turėsiu, atsinešiu.

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 12, 22:22)
oi nesakyk, aš būnu didesnę makulatūrą skaitau nei tu biggrin.gif tokius va kaip vampyrai, nemirtingieji ir puolę angelai  lotuliukas.gif va čia tai jau visiškas birzgalas, bet ir man kartais reikia, nes smegenėlės dar nesugeba aprėpti vien tik geros ir stiprios literatūros, pavargsta biggrin.gif

tongue.gif Na aš mat vampyrų neskaitau, tai nežinau, kaip juos ir vertinti biggrin.gif Nesu objektyvi smile.gif Užtat va visokie tokie šudeliukai , kaip kad dabar papirkau, retkarčiais sueina biggrin.gif
Labai norėjau "Kalėdų skrynelės". Bet kadangi pigiai neradau, ėmiau iš to, kas buvo.

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 12, 22:23)
O nebus jau vilniačių meet šiais metais?  bigsmile.gif

Tai jau nebe. Prieš šventes nebeturėsim laiko matyt (bent jau aš).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 gruodžio 2010 - 22:28
ai aš aišku pasakiau, o dabar į kalendorių pažiūrėjau, kad tikrai nelabai lieka kada jau šiais metais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 12, 22:40)
*Aš skaitau Patricia Cornwell "Grobuonis". Knygą jau tuoj baigsiu, bet iki šiol nesuprantu ką skaitau doh.gif Nėra jokio vientisumo, kažkoks įvykių, veikėjų kratinys. Iš šios knygos tikėjausi psichologinio eksperimento, tyrimo, kažko panašaus kaip vokiečių filme "Eksperimentas", bet gavau kažkokį šnipštą. Vėl skaitau, kad skaityt ir perskaičius sužinot kame šaknys. Turiu dar vieną šios autorės knygą, jaučiu ją ir imsiu po šitos, kad pažiūrėt ar ir toliau pas ją tokios makalynės be jokios sistemos pateiktos ir kitose knygose.

**Brūkštelk kai baigsi, kaip tau jis mirksiukas.gif

* drinks_cheers.gif Man sita knyga taaaaip neidomiai skaitesi. atsimenu, perskaiciau puse, ir neapsikentus meciau, nes vis tiek jokio tolko is to skaitymo nebuvo lotuliukas.gif

**Tai va, baigiau Gerritsen Pameistri bigsmile.gif Nu zinokit, man tai jinai geresne uz Chirurga. kazkaip maziau tu klisiu, daug idomiai pateiktos medicinines info, vaizdu ir info is patologu, teismo medicinos ekspertu darbo, net apie senoves kankinimo budus ir irankius. Gerritsen meistriskai kuria intriga, idomiai ir risliai pateikia visa eiga. Mano nuomone, kaip tokio tipo kurinys tai super parasytas bigsmile.gif
Ir vis tik man, kaip ir SS, labiausiai patikusi sios autores knyga - Kaulu sodas, jau vien del siuzeto ypatumu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 12 gruodžio 2010 - 22:57
Labas rytas smile.gif
Aciu uz naujus snieguotus ir sventinius namucius 000059.gif
Vis dar su "Karta Amerikoje", nedaug liko ax.gif , taip pat jau sklaidau "Melagis ant kusetes" I.Yalom . Nemanau, kad sugebesiu susikaupti ir per sventes ja nuosekliai perskaityti blush2.gif , tad dar turiu rezervui keleta
QUOTE(katilina @ 2010 12 12, 20:30)
O aš su Camus. Ką tik baigiau "Svetimas". Visai patiko, net nustebau, kad taip lengvai skaitėsi, maniau, kad bus sunkiau. Dabar pradėjau toj pačioj knygoj esantį kitą jo kūrinį "Krytis".

Labai lauksiu atsiliepimo, jau seniai ratais vaikstau apie tas knygas, bet vis kas nors koja pakisa biggrin.gif

QUOTE(Masako @ 2010 12 12, 23:56)

**Tai va, baigiau Gerritsen Pameistri bigsmile.gif  Nu zinokit, man tai jinai geresne uz Chirurga. kazkaip maziau tu klisiu, daug idomiai pateiktos medicinines info, vaizdu ir info is patologu, teismo medicinos ekspertu darbo, net apie senoves kankinimo budus ir irankius. Gerritsen meistriskai kuria intriga, idomiai ir risliai pateikia visa eiga. Mano nuomone, kaip tokio tipo kurinys tai super parasytas bigsmile.gif
Ir vis tik man, kaip ir SS, labiausiai patikusi sios autores knyga - Kaulu sodas, jau vien del siuzeto ypatumu mirksiukas.gif

Kazkas labai idomaus bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytelis. 4u.gif
Atsakyti
labas rytas, mergičkos wink.gif

*****, bijau lįst iš namų dabar po savaitalio kritimo, nes alkūnę iki šiol gelia sad.gif

ir nešuosi „Altorių šešėly“ šūlėn, nieko neveiksiu per pusę pamokų vis vien, tai galėsiu bent paskaityti. O šiandienos tikslas yra pabaigti antrą dalį ir pradėti paskutinę.
Atsakyti