Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

Mano mazius,tai jas ,manau mintinai ismoks,labai megsta rimuotas pasakeles mokytis mintinai biggrin.gif

QUOTE(eliss @ 2010 12 16, 16:08)
o tai nepatiko "Testamentas"?kažkaip nepanaši į kitas jo knygas g.gif

Ne ,nepatiko schmoll.gif blush2.gif ,man tik vienintele "Firma" pasirode skaitoma ir patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2010 12 16, 14:40)
Sveikos 4u.gif

Buvau siandien Rimi ir knygyne,aisku vel knygu pirkau doh.gif Kosto Kubilinsko "Ledinukas" ir "Vilkas uodega prisalo" savo mazajam skaitytojui-klausytojui biggrin.gif ,o sau nauja J.Grisham "Bendradarbis",tikiuosi patiks,nes man tik viena jo knyga "Firma" patiko,o naujoji knyga,raso,kad panasi  ,tai tikiuosi patiks bigsmile.gif

Sveikinu su knyginiais pirkiniais 4u.gif Ypač su Kubilinsko eiliuotų pasakėlių įsigijimu biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 12 16, 14:49)
Mes dabar vakarais skaitom sita,  ir vaikams , ir man patinka, taip graziai apie zverelius parasyta, toks geras tas daktaras biggrin.gif

user posted image

O aš net nepamenu, ar ją turiu g.gif Man rodos, kad gal ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 16 gruodžio 2010 - 15:19
Labas dienas, pagaliau bagiau egzus thumbup.gif
kiek pajėgiau perskaičiau jūsų visokiausias metų nominacijos- įdomu thumbup.gif aš skaičiau ne tiek daug, bet kelis irgi galiu parašyti įdomumo ir statistikos dėlei 4u.gif

Metų knyga- Anita Amirrezvani Gėlių kraujas wub.gif vienareikšmiškai thumbup.gif
Metų nusivylimas- Elisabeth Gilbert Valgyk. Melskis. Mylėk
Labiausiai nustebinusi knyga- Audrey Niffeneger Keliautojo laiku žmona thumbup.gif nustebinusi todėl, kad iki beveik pusės skaitėsi vangokai,bet paskui taip įsuko, taip patiko, kad gaila, jog baigėsi
Metų negautas laimikis- Mayle Metai Provanse
Kitų metų norimiausi- Kristinos Sabaliauskaitės Silva Rerum, Morton Užmirštas sodas
Mėgiamiausias rašytojas (šių metų)- Mika Waltari

jaučiu, kad iš mano pusės tik tiek...o kiek bus skaitomų nevardinsiu- namie laukia apie 100 neskaitytų g.gif biggrin.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 12 15, 20:13)
Klausimas jau issiuntusioms- Per kiek laiko gavo jusu isiustas knygas?

išsiunčiau šį pirmadienį, o jau trečiadienį, berods, Faatimaalaa jau gavo thumbup.gif gerai dirba šįmet paštas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 16 gruodžio 2010 - 15:33
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 16, 10:46)

Nu blem aciu tau uoga, kad mane supratai.. 4u.gif 4u.gif tikrai tik gero norejau.. Vakar pradejau Kaledu nebus.. ka as zinau, kol kas idomumo didelio ner.. bet manau veliau patiks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(luiziana @ 2010 12 16, 12:33)
Tai ir gerai,jei nepyksta,as buciau uzpykusi,ne visi zmones vienodi.

Man atrodo kiekviena normali mama butu dekinga uz maldas jos vaikui.. koks cia pyktis gali but. toks jausmas, kad parasiau, kad maciau ja su kokiu meiluziu ar ka doh.gif ok, nesipykstam del tokiu dalyku.. kaledos arteja galu gale smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2010 12 16, 09:53)
Nežinau kaip pirma dalis,bet antra dalis man neįdomi buvo ax.gif

Vat as esu girdejus sita dalyka, kad antra dalis buvo visai neidomi.. bet jei neskaitei 1d tai tikrai siulyciau tai padaryt.. nes sako, kad ner ka lygint 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 16, 09:55)
Juk ateis ji paskaityt, nebus jai malonu.

Neateis ji cia.. unsure.gif na, baigiam sita tema, as padariau ka norejau padaryt, kas norejo, tas suprato smile.gif
*****.. kaip jus tuos topus sudarot doh.gif as nzn ar man iseis... jau puse pamirsau ka skaiciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 16 gruodžio 2010 - 16:06
QUOTE(Nerinha @ 2010 12 16, 14:54)
balnoju siandien savo zirga ir lekiu i pasta dovaneles siusti  smile.gif

O galvojau,kad aš vėliausiai išsiunčiau. biggrin.gif
Atsakyti
išsiunčiau dovaną ir nusipirkau „Gaudi mįslė“ blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 16, 18:14)
išsiunčiau dovaną ir nusipirkau „Gaudi mįslė“  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Sveikinu. smile.gif
Ką tik prisiminiau ką vienas pažįstamas pasakė. biggrin.gif Nežinau kiek jis tiksliai knygų turi,bet tikrai žinau,kad viena ir ne du šimtus.Jis sakė eina į biblioteką,nes jam atrodo,kad vis dar labai mažai knygų turi. biggrin.gif Tai męs panos dar oi kiek galim pirkti,tik,kad būtų už ką. biggrin.gif

Atsakyti

Dovanėlė išsiųsta rolleyes.gif

QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 16, 13:11)
Tačiau pasirodo, kai kuriose srityse ir kaip kuriems darbdaviams tas FB yra svarbesnis net už išsilavinimą ir už mokamas kelias kalbas....
Nu absurdų absurdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 16, 18:23)
Dovanėlė išsiųsta rolleyes.gif

Žiūrių šiandien baiginėjam dovanėles išsiųsti. bigsmile.gif Šiandien eisiu daryt kalėdinių papuošimų,oi kiek darbo laukia. doh.gif O rytoj puošim eglutę. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2010 12 16, 15:16)
Mano mazius,tai jas ,manau mintinai ismoks,labai megsta rimuotas pasakeles mokytis mintinai biggrin.gif

Paskaičiau apie Kubilinsko knygas, prisiminiau tą "Ledinuką", kokio gražumo eilėraštis (ar eiliuota pasaka dabar skaitosi). Vau ką tik perskaičiau, kaip faina, pavydžiu vaikams smile.gif.

Papildyta:
QUOTE(luiziana @ 2010 12 16, 14:21)
Isvis norgai pamise del FB...

Kaip įdomiai perskaičiau, nebūčiau net pagalvojus....
Atsakyti
Tai va, ir pasitaikyk tokių dienų bibliotekoje - knygų kalnai, iš norimų sąrašo beveik visos ir buvo.... Gal žmonės nenori eiti per šaltį į biblioteką... O gal šį karto mano norai visi nebe "naujienos". Pasiėmiau

1. Adriana Trigiani. Likimo sūpuoklėse. Dėl eliss atsiliepimo, o ir pirmas sakinys iš karto sudomino.
2. Jeffrey Eugenides. Midlseksas. Saga.. saga.. tikiuosi labai patiks.. nes jau tokios raidytės nedidelės...
3. Jаmes Patterson ir Gabrielle Charbonnet. Sekmadieniai pas Tifanį. Na jau kiek ilgai norėjau tos knygos...
4. Sandor Marai. Žvakės sudega ligi galo. Nedidelė, bet tikiuosi, įspūdinga.
5. Na ir aišku, Михаил Булгаков. Собачье сердце.

Apsirūpinau bibliotekinėms knygoms ilgam. Kol kas dar skaitau Lazdynų Pelėda. Klajūnas. Po to lietuvių klasikams padarysim pertrauką...
Atsakyti
laba 4u.gif
QUOTE(amber123 @ 2010 12 15, 23:15)
Panos.. cray.gif  cray.gif  cray.gif

pamenu, kai prieš kiek laiko užsiminė Stiklo Karoliukai, kad nutiko Meskutei nelaimė, tai taip ir supratau, kad nutiko pats baisiausias dalykas, kuris galėjo jai tokiu metu nutikti verysad.gif o dabar pasitvirtino verysad.gif tikrai liūdna.

QUOTE(luiziana @ 2010 12 16, 12:33)
pagaliau atsikraciau priklausomybes kompui,daugiau laiko atsirado viskam,ir vistik realus susitikimas su draugem,nepalyginamas su virtualiu bendravimu !!!! thumbup.gif

kaip smagu bigsmile.gif aš kažkaip žiūriu, kad paskutiniu metu mažiau praleidžiu forumuose ar panašiuose puslapiuose. tik kartais, jei čia daug prirašot, tai užtrunku ne tiek ir mažai hihihi.gif aplankau el. paštą, du forumus, gal dar kokį informacinį puslapėlį ir tiek. į FB iš viso einu retai- nesuprantu, ko ten eiti biggrin.gif

QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 16, 19:43)
Tai va, ir pasitaikyk tokių dienų bibliotekoje - knygų kalnai, iš norimų sąrašo beveik visos ir buvo.... Gal žmonės nenori eiti per šaltį į biblioteką... O gal šį karto mano norai visi nebe "naujienos".

kaip man nepatinka , kai taip būna. ypač tada, kai neturiu laiko skaitymui. lotuliukas.gif rodos imčiau tą, tą, dar aną bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 16 gruodžio 2010 - 19:44