Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

Viskas, einu į biblioteką....
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 16, 13:19)
Viskas, einu į biblioteką....

aš šiandien ruošiausi, bet abu vaikai namie, tai nenuvažiavau. rty su vienu bandysiu.
Atsakyti
Sveikutes, baigiau skaityti "Karta Amerikoje", gal kada po svenciu brukstelsiu daugiau apie ja, bet jei trumpai sakant man labai patiko atvirumas, nuosirdumas ir ivykiu greitumas. Tikrai joje radau visko. Na o dabar jau beveik puse "perlauziau"Melagis ant kusetes", maniau sunkiau skaitysis, bet eina kaip per sviesta thumbup.gif
balnoju siandien savo zirga ir lekiu i pasta dovaneles siusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 15, 23:36)
Niekas nelaukia ir niekam neįdomu cool.gif ( lotuliukas.gif )

skaiciau originalo kalba...gera knyga, taciau vis gi "begantis paskui aitvara" geresne
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 16, 12:13)
*Kad atsikratei virtualios priklausomybės, tai išties pagirtinas dalykas mirksiukas.gif  Manau, nemažai iš mūsų susiduriam su šia bėda (aš irgi ne išimtis blush2.gif ). Džiugu, kad tavo gyvenimas be kompiuterio tapo labiau pilnaverčiu 4u.gif  Bet ir mūsų visiškai neužmiršk, nors kartais užeik mirksiukas.gif
Dabar kaip tik labai įdomu, po truputį skelbiami mūsų parėjusių metų knyginiai topai.
** Taip, "Užmirštas sodas" yra didelis didelis gėris wub.gif  drinks_cheers.gif

*Neuzmirsiu visam laikui 4u.gif ,tik lankysiuos neaktyviai ir kazka galbut praleisiu,tad jei kas kada svarbaus,man geriau i az rasyti,nes cia galiu neperskaityti ax.gif O priklausomybes ilgai atsikratinejau,bet tik dabar manau galu gale pavyko smile.gif
Maciau,kad rasot topus rolleyes.gif ,tik pati nelabai ka idomaus turiu parasyti,skaiciau siais metais neitin kazka ypatingo ir neitin daug.

Na atradau siais metais nauja megiama rasytoja,tai Stieg Larsson,labai patiko jo "Mergina su drakono tatuiruote".

Nuobodi ir neidomi pasirode: Richard Yates "Nerimo dienos"

Taip pat siemet perskaiciau ilgai kazkodel mano ieskotas ir gautas Maja Sioval "Rozana" ir M.M.Kaye "Mirtis kasmyre" ,tai negaliu pasakyti,kad likau labai suzaveta,negavau tiek kiek tikejausi,bet siaip paemus negaliu pasakyti,kad ir nepatiko,vidutiniskai.Rozana gal labiau patiko.

Daugiau kazkokiu nauju rasytoju neperskaiciau,skaiciau megiamu autoriu knygas,tai visos idomios buvo: Geritssen,P.Wentworth, Sally Beauman,Jo Nesbø,Buivydaite,B.Aubert...Dabar skaitau Kate Morton ir irgi itraukiu i savo mylimuju sarasus wub.gif

QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 16, 13:11)
Sveikos,
Malonu vėl luiziana pamatyti.
Visiškai pritariu jos mintimis, bet noriu pasidalinti kokį turėjau netikėtumą. Buvau pokalbyje dėl darbo ir užkliuvo, kad neturiu FB anketos. FB tikrai nemėgstu, labai vertinu realų bendravimą, bandžiau paaiškinti taip, kaip čia luiziana parašė. Tačiau pasirodo, kai kuriose srityse ir kaip kuriems darbdaviams tas FB yra svarbesnis net už išsilavinimą ir už mokamas kelias kalbas....

Sveika 4u.gif nieko sau,kaip grieztai,as jau persirgau tais FB,forumais ir pan...tai tie,kurie ju net neturi,netgi patariu ir nepradet,laiko valgymas ir tiek.Bet girdejau,kad pas mus irgi kai kur reikalauja ta FB tureti,viena drauge mano visai nedraugauja su kompu,nemegsta jo ir nesizavi,bet viena diena gaunu jos prasyma priimti i FB draugus,net issiziojau,sakau nu negali buti,tik ne ji,kazkas gal juokauja,ji gi nemegsta kompo,paskambinu klaust kas cia daros,ji sako darbe priverte uzsivesti doh.gif nu ir niekaip nesuprantu kam,koks ten tikslas,dirba ji sporto klube,bet kam asmenini profili turet reik,kaip tais susije su darbu g.gif Isvis norgai pamise del FB,tik visur ir girdziu ir autobuse ir per radija nuolat kalba apie FB,gal gatvese todel taip ir tylu,bei ramu,kad visi sedi sulinde i savo tuos FB doh.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 12 16, 14:21)
Nuobodi ir neidomi pasirode: Richard Yates "Nerimo dienos"

O ar tu ją visgi pabaigei ? Įtariu, kad ne biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Buvau siandien Rimi ir knygyne,aisku vel knygu pirkau doh.gif Kosto Kubilinsko "Ledinukas" ir "Vilkas uodega prisalo" savo mazajam skaitytojui-klausytojui biggrin.gif ,o sau nauja J.Grisham "Bendradarbis",tikiuosi patiks,nes man tik viena jo knyga "Firma" patiko,o naujoji knyga,raso,kad panasi ,tai tikiuosi patiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2010 12 16, 15:40)
Sveikos 4u.gif

Buvau siandien Rimi ir knygyne,aisku vel knygu pirkau doh.gif Kosto Kubilinsko "Ledinukas" ir "Vilkas uodega prisalo" savo mazajam skaitytojui-klausytojui biggrin.gif ,o sau nauja J.Grisham "Bendradarbis",tikiuosi patiks,nes man tik viena jo knyga "Firma" patiko,o naujoji knyga,raso,kad panasi  ,tai tikiuosi patiks bigsmile.gif

Puikus pirkiniai thumbup.gif biggrin.gif Mes dabar vakarais skaitom sita, ir vaikams , ir man patinka, taip graziai apie zverelius parasyta, toks geras tas daktaras biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papugele: 16 gruodžio 2010 - 14:55
QUOTE(Creed @ 2010 12 16, 15:40)
Sveikos 4u.gif

Buvau siandien Rimi ir knygyne,aisku vel knygu pirkau doh.gif Kosto Kubilinsko "Ledinukas" ir "Vilkas uodega prisalo" savo mazajam skaitytojui-klausytojui biggrin.gif ,o sau nauja J.Grisham "Bendradarbis",tikiuosi patiks,nes man tik viena jo knyga "Firma" patiko,o naujoji knyga,raso,kad panasi  ,tai tikiuosi patiks bigsmile.gif

Sveikinu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 16, 14:49)
Puikus pirkiniai thumbup.gif  biggrin.gif  Mes dabar vakarais skaitom sita,  ir vaikams , ir man patinka, taip graziai apie zverelius parasyta, toks geras tas daktaras biggrin.gif

user posted image

sita mes kiekviena vakara skaitom, jau nebezinau kelinta karta, turbut kol mintinai neismoks, tol skaitysim cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 12 16, 16:04)
sita mes kiekviena vakara skaitom, jau nebezinau kelinta karta, turbut kol mintinai neismoks, tol skaitysim cool.gif

Tikrai gera biggrin.gif Vakar skaitem kaip stumtrauki bezdziones padovanojo gerajam daktarui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2010 12 16, 14:40)
Sveikos 4u.gif

o tai nepatiko "Testamentas"?kažkaip nepanaši į kitas jo knygas g.gif
Atsakyti