Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

Labas 4u.gif

Merginos, nesipykit unsure.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 12 16, 08:26)
ji zino, kad as parasiau.. ir nei pyksta nei ka, nematau ko cia pykt, ne ta situacija cia..vsio baigiam, nes matau likau nesuprasta.. jei tai butu nutike kazkam kitam ir suzinociau nei sakyciau nei ka, bet su ja artimai bendrauju ir biski kitokia situacija unsure.gif

amber, nesinervuok, man rodos, tikrai nieko bloga tu nepadarei. Bent jau norai tavo buvo geri. Jei nenorėtų, kad tai būtų viešinama, turbūt ir savo profilyje to net nerašytų (apie angeliuką) mastau.gif verysad.gif
Aš pati apie tai sužinojau truputį anksčiau, viena mūsų temos narė pamatė Meskutes profilyje šį liūdną dalyką verysad.gif , ir man parašė. Ji buvo šokiruota, aš irgi, visą savaitę vis pagalvodavau, buvo didelis negerumas ant širdies doh.gif Pati Meskutei užuojautos į AŽ nerašiau, nes nežinojau, kaip ji reaguos. Neduok Dieve doh.gif , nesu turėjusi tokių situacijų, tai sunku ir tą užuojautą išreikšti (nemoku), kad dar labiau žmogui neskaudėtų.

Meskute5, jeigu tu skaitai, stiprybės tau! Pasimelsiu už tavo angeliuką...

Atsakyti
Sveikinu visas gavus savo dovaneles 4u.gif wub.gif
As vakar issiunciau,tikiuosi greitai gaus smile.gif Tik,zmogutis,kuriam siunciu paskutiniu metu cia nepasirodo verysad.gif Tikiuosi viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 16, 08:22)
Luiziana, Dieve sventas.. nelaime zmogui.. apie ka tus sneki blink.gif unsure.gif  ar as kokius lovos reikalus paviesinau?! norejau kad mintimis palaikytumet ja.. tai va ko sulaukiau.. tyliu is visPapildyta:
mano supratimas gal kitoks.. unsure.gif  bet vis del to tai yra zmogus, kuris daug jums padejo, kai reikejo knygu nupirkt ir t.t neateis ji pati ir nepasakys,  bet galvojau dar yra zmoniu, kuriems ji rupi ir jiems bus idomu kas nutiko ir nores palaikyt

zinojau as ta seniau,ir labai daugelis jau zinojo,kazkas ir per az palaike,bet skelbti nekilo mintis,tokie dalykai suzinomi kazkaip viens per kita,paziurejus profili kam idomu buvo su ja benndrauti,tikrai aplanke jos profili ir pamate ir pan...ir tyliai mintyse galima palaikyti zmogu,nebutina to skelbti garsiai.

QUOTE(amber123 @ 2010 12 16, 08:26)
ji zino, kad as parasiau.. ir nei pyksta nei ka, nematau ko cia pykt, ne ta situacija cia..vsio baigiam, nes matau likau nesuprasta.. jei tai butu nutike kazkam kitam ir suzinociau nei sakyciau nei ka, bet su ja artimai bendrauju ir biski kitokia situacija unsure.gif

Tai ir gerai,jei nepyksta,as buciau uzpykusi,ne visi zmones vienodi.
Papildyta:
QUOTE(ceburashka @ 2010 12 16, 11:26)
Sveikinu visas gavus savo dovaneles 4u.gif  wub.gif
As vakar issiunciau,tikiuosi greitai gaus smile.gif Tik,zmogutis,kuriam siunciu paskutiniu metu cia nepasirodo verysad.gif Tikiuosi viskas gerai 4u.gif

ne apie mane kartais cia ax.gif ,as visai nebepasirodau,nezinau ar net registravausi temoje sioje blush2.gif ,viskas gerai,bet labai tingiu sedet prie kompo,atsalau ir persisotinau tais forumais,tai ir neberasau,uzeinu pasitikrinti az ir jei noro buna ilendu greitom permest akimis tema,bet pagrinde tik permetu,neskaitau atidziai blush2.gif daug metu lindziu jau knygu forume,mintinai jau zinau apie dauguma knygu,viskas kartojasi,skaitomos tos pacios knygos,mano atranka jau padaryta,susipirkau viska kas idomu,o is naujienu nelabai kas ir domina,seku naujai leistas knygas ir renkuosi intuityviai pagal aprasyma....manau po daugelio metu anksciau ar veliau visiem ateina toks laikas,kai buni issisemes pokalbiuose,tas pats per ta pati kalbet praranda susidomejima,tai ir atitolsti blush2.gif O galbut jau pamazu senstu,kai pradedi vertinti realu laika ir supranti,kiek jo iseikvoji tam kompui,baisu darosi,be kompo gyvenimas pasidare idomesnis,dienos ilgesnes ir siaip atsirado gyvybe,dziaugsmas gyvenimui ir laisve,pagaliau atsikraciau priklausomybes kompui,daugiau laiko atsirado viskam,ir vistik realus susitikimas su draugem,nepalyginamas su virtualiu bendravimu !!!! thumbup.gif

Beje,pradejau skaityti "Uzmirsta soda",tai negaliu atsitraukti wub.gif ,mano stiliaus knygele ....tai uzmirstu neta dabar ir einu skaityti,skaityti,skaityti... wub.gif faina turet laisvadieniu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luiziana: 16 gruodžio 2010 - 11:40
Ne,luiziana,atiprasau bet ne apie tave blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2010 12 16, 11:39)
Ne,luiziana,atiprasau bet ne apie tave blush2.gif  smile.gif

tai puiku,vadinasi mano dovanele gal jau pakeliui,o gal jau siandien guli pasto dezuteje,nebereiks ilgai laukti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 12 16, 12:42)
tai puiku,vadinasi mano dovanele gal jau pakeliui,o gal jau siandien guli pasto dezuteje,nebereiks ilgai laukti  thumbup.gif  wub.gif

Tikiuosi taip ir yra 4u.gif
Atsakyti

ceburashka jeigu teisingai mąstau apie ką tu kalbi šiuo atveju, tai jai viskas gerai, tik prie interneto rečiau bepasijungia mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 12 16, 11:33)
*O galbut jau pamazu senstu,kai pradedi vertinti realu laika ir supranti,kiek jo iseikvoji tam kompui,baisu darosi,be kompo gyvenimas pasidare idomesnis,dienos ilgesnes ir siaip atsirado gyvybe,dziaugsmas gyvenimui ir laisve,pagaliau atsikraciau priklausomybes kompui,daugiau laiko atsirado viskam,ir vistik realus susitikimas su draugem,nepalyginamas su virtualiu bendravimu !!!! thumbup.gif

**Beje,pradejau skaityti "Uzmirsta soda",tai negaliu atsitraukti  wub.gif ,mano stiliaus knygele ....tai uzmirstu neta dabar ir einu skaityti,skaityti,skaityti... wub.gif  faina turet laisvadieniu...

*Kad atsikratei virtualios priklausomybės, tai išties pagirtinas dalykas mirksiukas.gif Manau, nemažai iš mūsų susiduriam su šia bėda (aš irgi ne išimtis blush2.gif ). Džiugu, kad tavo gyvenimas be kompiuterio tapo labiau pilnaverčiu 4u.gif Bet ir mūsų visiškai neužmiršk, nors kartais užeik mirksiukas.gif
Dabar kaip tik labai įdomu, po truputį skelbiami mūsų parėjusių metų knyginiai topai.
** Taip, "Užmirštas sodas" yra didelis didelis gėris wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 16 gruodžio 2010 - 12:13
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 16, 13:11)
ceburashka jeigu teisingai mąstau apie ką tu kalbi šiuo atveju, tai jai viskas gerai, tik prie interneto rečiau bepasijungia mirksiukas.gif biggrin.gif

Nezinau apie ka tu ten mastai biggrin.gif Na,bet jeigu apie ta pati zmoguti,tikiuosi pasirodys kai gaus dovanele blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(luiziana @ 2010 12 16, 11:33)
be kompo gyvenimas pasidare idomesnis,dienos ilgesnes ir siaip atsirado gyvybe,dziaugsmas gyvenimui ir laisve,pagaliau atsikraciau priklausomybes kompui,daugiau laiko atsirado viskam,ir vistik realus susitikimas su draugem,nepalyginamas su virtualiu bendravimu !!!! thumbup.gif

Malonu vėl luiziana pamatyti.
Visiškai pritariu jos mintimis, bet noriu pasidalinti kokį turėjau netikėtumą. Buvau pokalbyje dėl darbo ir užkliuvo, kad neturiu FB anketos. FB tikrai nemėgstu, labai vertinu realų bendravimą, bandžiau paaiškinti taip, kaip čia luiziana parašė. Tačiau pasirodo, kai kuriose srityse ir kaip kuriems darbdaviams tas FB yra svarbesnis net už išsilavinimą ir už mokamas kelias kalbas....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaitanti: 16 gruodžio 2010 - 13:18
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 16, 14:11)
Buvau pokalbyje dėl darbo ir užkliuvo, kad neturiu FB anketos

neitiketina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 16 gruodžio 2010 - 13:17
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 16, 14:11)
Buvau pokalbyje dėl darbo ir užkliuvo, kad neturiu FB anketos. FB tikrai nemėgstu, labai vertinu realų bendravimą, bandžiau paaiškinti taip, kaip čia luiziana parašė. Tačiau pasirodo, kai kuriose srityse ir kaip kuriems darbdaviams tas FB yra svarbesnis net už išsilavinimą ir už mokamas kelias kalbas....

Oho biggrin.gif
Aš irgi darbo ieškausi oficialaus, žiūrėsiu kaip man čia seksis, siuntinėju cv, sulaukiu kartais skambučių, bet kolkas nieko konkretaus smile.gif bet aš ir neskubu, vistiek šiokį tokį darbelį dar turiu, o ir pradėti galėčiau kažkur kitur dirbti tik nuo vasario, nes sausį reikės praktiką iškentėti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 gruodžio 2010 - 13:19