QUOTE(amber123 @ 2010 12 16, 08:22)
zinojau as ta seniau,ir labai daugelis jau zinojo,kazkas ir per az palaike,bet skelbti nekilo mintis,tokie dalykai suzinomi kazkaip viens per kita,paziurejus profili kam idomu buvo su ja benndrauti,tikrai aplanke jos profili ir pamate ir pan...ir tyliai mintyse galima palaikyti zmogu,nebutina to skelbti garsiai.
QUOTE(amber123 @ 2010 12 16, 08:26)
ji zino, kad as parasiau.. ir nei pyksta nei ka, nematau ko cia pykt, ne ta situacija cia..vsio baigiam, nes matau likau nesuprasta.. jei tai butu nutike kazkam kitam ir suzinociau nei sakyciau nei ka, bet su ja artimai bendrauju ir biski kitokia situacija
Tai ir gerai,jei nepyksta,as buciau uzpykusi,ne visi zmones vienodi.
Papildyta:
QUOTE(ceburashka @ 2010 12 16, 11:26)
Sveikinu visas gavus savo dovaneles
As vakar issiunciau,tikiuosi greitai gaus
Tik,zmogutis,kuriam siunciu paskutiniu metu cia nepasirodo
Tikiuosi viskas gerai
ne apie mane kartais cia
,as visai nebepasirodau,nezinau ar net registravausi temoje sioje
,viskas gerai,bet labai tingiu sedet prie kompo,atsalau ir persisotinau tais forumais,tai ir neberasau,uzeinu pasitikrinti az ir jei noro buna ilendu greitom permest akimis tema,bet pagrinde tik permetu,neskaitau atidziai
daug metu lindziu jau knygu forume,mintinai jau zinau apie dauguma knygu,viskas kartojasi,skaitomos tos pacios knygos,mano atranka jau padaryta,susipirkau viska kas idomu,o is naujienu nelabai kas ir domina,seku naujai leistas knygas ir renkuosi intuityviai pagal aprasyma....manau po daugelio metu anksciau ar veliau visiem ateina toks laikas,kai buni issisemes pokalbiuose,tas pats per ta pati kalbet praranda susidomejima,tai ir atitolsti
O galbut jau pamazu senstu,kai pradedi vertinti realu laika ir supranti,kiek jo iseikvoji tam kompui,baisu darosi,be kompo gyvenimas pasidare idomesnis,dienos ilgesnes ir siaip atsirado gyvybe,dziaugsmas gyvenimui ir laisve,pagaliau atsikraciau priklausomybes kompui,daugiau laiko atsirado viskam,ir vistik realus susitikimas su draugem,nepalyginamas su virtualiu bendravimu !!!!
Beje,pradejau skaityti
"Uzmirsta soda",tai negaliu atsitraukti
,mano stiliaus knygele ....tai uzmirstu neta dabar ir einu skaityti,skaityti,skaityti...
faina turet laisvadieniu...