Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 15, 23:01)
Aš irgi noriu biggrin.gif  Bet, matyt, toje pusėje nieks iš mūsų temos nesilanko?

Aha. unsure.gif
Atsakyti
Panos.. cray.gif cray.gif cray.gif nzn ar turiu teise tai sakyt cia viesai.. nzn ar ji to noretu, ir nzn ar nepyks.. bet manau tikrai tik i gera bus, jei kiekviena sukalbesim maldele uz meskutes5 vaikuti.. kurio neteko verysad.gif tik ka pamaciau.. jezau kaip gaila negaliu.. tik neuzgruskit jos az uzuojautom, nes per mazai laiko trb praejo, kad ji galetu tai atlaikyt
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 15, 22:15)
Panos.. cray.gif  cray.gif  cray.gif nzn ar turiu teise tai sakyt cia viesai.. nzn ar ji to noretu, ir nzn ar nepyks.. bet manau tikrai tik i gera bus, jei kiekviena sukalbesim maldele uz meskutes5 vaikuti.. kurio neteko verysad.gif tik ka pamaciau.. jezau kaip gaila negaliu.. tik neuzgruskit jos az uzuojautom, nes per mazai laiko trb praejo, kad ji galetu tai atlaikyt

na zinoma tai asmeninis kiekvieno poziuris,bet as nenoreciau,kad be mano zinios butu skelbiama apie mane,tai manau,kad neetiska pranesineti kitu zmoniu bedas ar dziaugsmus,kai zmogus nori pasisakyti,pasisako pats.
Atsakyti
Labas vakaras,

Kažkaip nebeturiu laiko paskaityti, ką prirašėt. doh.gif O pagaliau išsiunčiau ir aš siuntinuką, tikiuosi, kad greitai jį gaus. mirksiukas.gif
QUOTE(sphinx @ 2010 12 14, 17:26)
Mitch Albom "Dar bent vieną dieną"

Šitą kaip tik neseniai "Vagoj" labai pigiai pirkau, patiko to paties autoriaus "Penki žmonės, kurie laukia tavęs rojuje". mirksiukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 14, 22:11)
- *Autoriai (skaitysiu jų kūrinius ir toliau): Kate Morton, Daphne du Maurier , Tess Gerritsen,  John Fowles, Arto Paasilinna, Charles Bukowski

- Kitais metais rinksiuosi skaitymui kažką iš šio sąrašiuko:  Vilijamas Somersetas Moemas „Skustuvo ašmenys“,  Elena Kurklietytė „Šešėlių verpėja“, Mineko Iwasaki „Geišos gyvenimas“, Andrei Makine „Prancūziškas testamentas“, Margaret George „Kleopatros memuarai“, Jose Saramago „Aklumas“, Akselis Miuntė „Knyga apie San Mikelę“,  Gabrielis Garsija Markesas „Šimtas metų vienatvės“, Patrick Suskind „Kvepalai. Vieno žudiko istorija“, Kristina Sabaliauskaitė „Silva Rerum“, Anita Amirrezvani „Gėlių kraujas“.

- Man labiausiai patiko Maurier ir Gerritsen, Morton ir Fowles tik po vieną knygą kol kas teskaičiau, bet paliko gerą įspūdį, Paasilinna kaip tik šiandien pasiėmiau iš bibliotekos, o Bukowskio dar niekas neskaityta.

- Iš laukiančiųjų mano skaitytos tikrai puikios. mirksiukas.gif Labai daug gerų knygų. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Skaičau darbe Sudeginta gyva, šiek tiek įdomiau pasidarė jau.. Manau ryt-poryt baigsiu.. smile.gif

QUOTE(Gegytė @ 2010 12 14, 20:42)
o ko nuostaba iš karto? Taip, nepatiko. per daug depresiška ir stačiokiška. bet kitas Ivanauskaitės knygas norėsiu paskaityti, gal kokią  „Viršvalandžiai“ ar „Švelnūs tardymai“. Ne mano rašytoja ir tiek. Bent jau kol kas toks įspūdis.
Nepaisant to, knygą perskaičiau visą.

Nežinau, nuostaba, nes man labai patiko biggrin.gif

QUOTE(sphinx @ 2010 12 15, 14:16)
Ale tikrai stipri motera laugh.gif Nes man toks žygdarbis - misija neįmanoma schmoll.gif

Man anksčiau buvo neįmanoma, bet paskutinius kelis kartus eidama paimdavau ką mokslams reikia ir iškart atgal biggrin.gif

----------------
Labai nepykit ant manęs, anksčiau neišeis, bet savo kalėdinę dovanėlę siųsiu penktadienį ar šeštadienį ryte, bandysiu pirmenybinį, tai nueis greičiau, tikiuosi iki Kalėdų spėsiu.
Beje, kurios čia iš mūsų vilniestės mokykloj mokosi, ar nėra iš Daukanto gimnazijos? Sužinojau, kad praktiką ten atlikinėsiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 15 gruodžio 2010 - 23:02

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 15, 21:50)
Kam įdomu, jau išėjo 'Tūkstantis saulių skaisčių' biggrin.gif
Niekas nelaukia ir niekam neįdomu cool.gif ( lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 15, 23:15)

Žinau ir aš kas jai nutiko,bet nedrįsau viešai skelbti. unsure.gif
Atsakyti
Luiziana, Dieve sventas.. nelaime zmogui.. apie ka tus sneki blink.gif unsure.gif ar as kokius lovos reikalus paviesinau?! norejau kad mintimis palaikytumet ja.. tai va ko sulaukiau.. tyliu is visPapildyta:
QUOTE(adžani @ 2010 12 16, 09:20)
Žinau ir aš kas jai nutiko,bet nedrįsau viešai skelbti. unsure.gif

mano supratimas gal kitoks.. unsure.gif bet vis del to tai yra zmogus, kuris daug jums padejo, kai reikejo knygu nupirkt ir t.t neateis ji pati ir nepasakys, bet galvojau dar yra zmoniu, kuriems ji rupi ir jiems bus idomu kas nutiko ir nores palaikyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 16 gruodžio 2010 - 08:33
QUOTE(amber123 @ 2010 12 16, 09:20)
Dieve sventas.. nelaime zmogui.. apie ka tus sneki blink.gif ar as kokius lovos reikalus paviesinau?! norejau kad mintimis palaikytumet ja.. tai va ko sulaukiau.. kokios jus ziaurios is vis.. nudvese kazkieno brisius ir visos puse dienos verkia, o cia zmogui nelaime ir ne viena nesureagavo apart moralo.. tyliu is vis

Niekas ir nesijuokia,aš pati verkiau sužinojus,bet aš nenorėčiau,kad jei man kas bloai nutiktu paviešintu.
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 16, 09:22)
Niekas ir nesijuokia,aš pati verkiau sužinojus,bet aš nenorėčiau,kad jei man kas bloai nutiktu paviešintu.

ji zino, kad as parasiau.. ir nei pyksta nei ka, nematau ko cia pykt, ne ta situacija cia..vsio baigiam, nes matau likau nesuprasta.. jei tai butu nutike kazkam kitam ir suzinociau nei sakyciau nei ka, bet su ja artimai bendrauju ir biski kitokia situacija unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 16 gruodžio 2010 - 08:33
QUOTE(amber123 @ 2010 12 15, 21:51)
Sveikos smile.gif registras su pagaliau baigta knyga IMPERATORE ORCHIDEJA smile.gif
user posted image

Nežinau kaip pirma dalis,bet antra dalis man neįdomi buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 16, 08:26)
ji zino, kad as parasiau.. ir nei pyksta nei ka, nematau ko cia pykt, ne ta situacija cia..vsio baigiam, nes matau likau nesuprasta.. jei tai butu nutike kazkam kitam ir suzinociau nei sakyciau nei ka, bet su ja artimai bendrauju ir biski kitokia situacija unsure.gif

Suprasta likai tikrai, nesijaudink. Aš nežinojau, labai gerai, kad žinau. ir tikrai labai skaudu, verkiau labai labai... tiesiog nereikia dabar čia apie tai rašyti tiek. Juk ateis ji paskaityt, nebus jai malonu. Kas norės užuojautą pareikš, o kas tiesiog maldelę sukalbės už vaikutį...
Meškut, lakykis. 4u.gif
Atsakyti