Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 15, 20:22)
Papugėlė, mačiau, kad parduoti 'Dienoraštis raudonos odos viršeliais'. Skaitei? Kaip tau ji? Man tai nostalgija kažkokia apima ją skaitant, lyg pati būčiau gyvenusi tuo laikotarpiu, toks man artimas.

Neskaiciau ne vienos is idetu knygu. unsure.gif
"Dienorastis" ir mane zavi aprasymu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Biancca @ 2010 12 15, 17:37)
Labai sudominai, reikės jos man ieškotis bibliotekoje, nenurimsiu, kol neperskaitysiu. biggrin.gif

Ir mane labai sudomino bigsmile.gif . Iki tol tikrai maniau, kad jau 'Carlzo ir Emos ' man nereik, dabar kitaip galvoju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vessta @ 2010 12 15, 17:02)
Noriu padekot musu Tibei (mano Seneliui Salciui  tongue.gif )uz kaledine dovanele, uz grazius, nostalgiskus zodzius ir uz juostele skirtuka, kuri labai tinka prie knygutes wub.gif  4u.gif Taigi didelis aciu Tau 4u.gif O gavau is savo geidarascio
user posted image

kokia nuostabi man si diena  clap.gif  yahoo.gif

Vessta, sveikinimai su puikia dovana 4u.gif Kokia grazi, ziemiska sita knyga wub.gif

Klausimas jau issiuntusioms- Per kiek laiko gavo jusu isiustas knygas?
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 15, 20:13)

Vessta, sveikinimai su puikia dovana 4u.gif  Kokia grazi, ziemiska sita knyga wub.gif

aciuks.gif man ji irgi labai ziema kvepia, jau nusprendziau ir kada ja skaitysiu: tarp kaledu ir nauju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 15, 22:13)

Sveikos
šiandien ir aš pagaliau nusigavau iki pašto ir išsiunčiau dovanėlę.Man pašte sakė, kad dviejų dienų bėgyje turėtų gauti gavėjas.Aš pergyvenau, kad bent iki kūčių nueitų, o čia pasakė, kad per dvi dienas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2010 12 15, 21:50)
Sveikos
  šiandien ir aš pagaliau nusigavau iki pašto ir išsiunčiau dovanėlę.Man pašte sakė, kad dviejų dienų bėgyje turėtų gauti gavėjas.Aš pergyvenau, kad bent iki kūčių nueitų, o čia pasakė, kad per dvi dienas. smile.gif

Ir man panasiai sake, atseit terminai kaip ir iprasta smile.gif Uztai ir klausiu kaip realiai yra ir per kiek tikrai gauna issiuntus.
Atsakyti

aš išsiunčiau pirmadienį ryte
Atsakyti

Aš gavau per parą biggrin.gif O vat štai siunčiau į Prancūziją, jau tuoj bus dvi savaitės ir vis dar jokių žinių, kad žmogus gavo siuntinuką unsure.gif Tai jau pergyvenu.
Atsakyti
Kam įdomu, jau išėjo 'Tūkstantis saulių skaisčių' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 15, 22:33)
Aš gavau per parą biggrin.gif O vat štai siunčiau į Prancūziją, jau tuoj bus dvi savaitės ir vis dar jokių žinių, kad žmogus gavo siuntinuką unsure.gif Tai jau pergyvenu.

Nepergyvenk,ateis,kalėdinis bumas trukdo. doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif registras su pagaliau baigta knyga IMPERATORE ORCHIDEJA smile.gif
user posted image
ziauriai patiko... !!! Viena geriausiu mano skaitytu knygu.. praktiskai visos paskutines skaitytos : Istorike, Popieze Joana ir sita paliko labai gera ispudi.. pasakojimas apie stipria kinijos moteri, tapusia imperatore.. knygoje labai idomiai pateikiama Kinijos kultura, kai kurie paprociai ir t.t labai idomu buvo skaityti apie tarnus eunuchus, kaip jeis tampama, kokios yra apeigos ir t.t nu ziauriai idomu.. pati istorija man labai patiko, tikrai buvo idomu skaityt.. wub.gif REKOMENDUOJU VISOMS perskaityt sia knyga! 4u.gif dabar skaitau J. Grisham KALEDU NEBUS biggrin.gif kaip tik pries Kaledas.. o po jos imsiuos antros Imperatores Orchidejos dalies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 15, 22:50)

Jotemoj ji nebrangi,gal kas galėtų nupirkti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 15, 22:52)
Jotemoj ji nebrangi,gal kas galėtų nupirkti?  blush2.gif

Ar yra jau ji jotemoj? g.gif kad sake po svenciu tik bus... gaila Meskutes neber.. zinojo ji bent kur ta jotema doh.gif biggrin.gif o yra jau bigsmile.gif idomu kiek knygyne kainuos.. nes klaidziot ir ieskot tos jotemos neturiu jokio noro ir laiko doh.gif
Beja, sveikinu visas su dovanom puikiom ir pirkiniais! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 15 gruodžio 2010 - 22:00
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 15, 21:50)

Jau pastebėjau Jotemos psl.
Kaip aš jos noriu bigsmile.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 12 15, 21:51)
Sveikos smile.gif registras su pagaliau baigta knyga IMPERATORE ORCHIDEJA smile.gif
user posted image
ziauriai patiko... !!! Viena geriausiu mano skaitytu knygu.. praktiskai visos paskutines skaitytos : Istorike, Popieze Joana ir sita paliko labai gera ispudi.. pasakojimas apie stipria kinijos moteri, tapusia imperatore.. knygoje labai idomiai pateikiama Kinijos kultura, kai kurie paprociai ir t.t labai idomu buvo skaityti apie tarnus eunuchus, kaip jeis tampama, kokios yra apeigos ir t.t nu ziauriai idomu.. pati istorija man labai patiko, tikrai buvo idomu skaityt.. wub.gif REKOMENDUOJU VISOMS perskaityt sia knyga! 4u.gif dabar skaitau J. Grisham KALEDU NEBUS biggrin.gif kaip tik pries Kaledas.. o po jos imsiuos antros Imperatores Orchidejos dalies smile.gif

Kaip džiugu, kad ji tau patiko thumbup.gif Nors, turbūt, tai viena iš tų knygų, kurios patinka daugumai. Prisimenu, kaip pati ją perskaičius užsinorėjau labai antros dalies. Čia ir dabar tongue.gif Ir pirkau tą antrą dalį brangiai. Visgi antroji knyga daug prastesnė unsure.gif

QUOTE(adžani @ 2010 12 15, 21:52)
Jotemoj ji nebrangi,gal kas galėtų nupirkti?  blush2.gif

Aš irgi noriu biggrin.gif Bet, matyt, toje pusėje nieks iš mūsų temos nesilanko?
Atsakyti