Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(laTulipe @ 2010 12 15, 16:37)
sveikos  ax.gif

šiandien baisiai susinervinau  doh.gif vis labiau apima jausmas, kad lietuvių mokytoja specialiai kabinėjasi prie mano kontrolinių (rašinių, teksto suvokimų ir pan.)  doh.gif

beskaitydama pagalvojau: kaip gerai, kad neperku knygų. nes garantuotai apsikraučiau knygomis iki pat lubų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pas mus irgi tas pats doh.gif Atrodo, auklėtoja - tai neturėtų smukdyt, bet kaip tik kontrolinis taip visi gauna po 4-5 doh.gif Ir su kontroliniais tai ji pasistengia, pavyzdžiui, vakar rašėm valstybinį lietuvių egzaminą iš gramatikos, nors šiais metais nieko nesikartojom - vien literatūrą einam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 12 15, 16:35)
4u.gif  4u.gif  tikrai nėr už ką

jaz,net nejaukiai pasijutau biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 12 15, 15:02)
kokia nuostabi man si diena  clap.gif  yahoo.gif

sveikinu 4u.gif

QUOTE(Masako @ 2010 12 15, 15:09)
Fatimaallaa, o tus gautus grozius parodysi? bigsmile.gif

biggrin.gif galiu parodyti, kiek vėliau nufotografuosiu. O tai dabar įnykus į knygą, atsiplėšiu tik minutei kitai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 12 15, 17:49)
Pas mus irgi tas pats  doh.gif Atrodo, auklėtoja - tai neturėtų smukdyt, bet kaip tik kontrolinis taip visi gauna po 4-5  doh.gif Ir su kontroliniais tai ji pasistengia, pavyzdžiui, vakar rašėm valstybinį lietuvių egzaminą iš gramatikos, nors šiais metais nieko nesikartojom - vien literatūrą einam  verysad.gif

maniškė irgi auklėtoja doh.gif bet tai svarbiausia, kad, kai paklausi, kas negerai, ji pati nežino ką atsakyt ir pradeda velti tokius absurdiškus dalykus doh.gif aš nesakau, kad mano rašiniai super būna, bet, pamačiusi klaidas, noriu žinoti, kodėl blogai. o šiandien gavau rezultatą kontrolinio kuriame reikėjo į klausimus apie ,,Faustą'' atsakyt. ji pati aiškino: rašykit plačiai.. prirašiau kiek žinojau. bet vis tiek mažai gavau doh.gif tai net nėjau klaust. kiek turėsiu pusmety, tiek doh.gif blogiausia, kad neįsivaizduoju, kaip ji paruoš egzaminams blink.gif
o šiaip ir mes literatūrą turėjom, nors iš gramatikos ir skyrybos ne vieną darbą rašėm doh.gif tik šią savaitę kalbą pradėjom. bet ten apie visokias stilistikas ir menines priemones blink.gif nusišaut vietoj galima.

na va, išsikalbėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
Atradau kazka idomaus http://www.suknyga.l...mos-balsai/9632
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 12 15, 17:08)
blogiausia, kad neįsivaizduoju, kaip ji paruoš egzaminams  blink.gif

Vargšės mokinukės, taigi tas vertinimas gi subjektyvus dalykas, ne robotai vertina, žmonės gi...
Atsimenu, paskutinius tris metus turėjau mokykloj tokią matematikos mokytoją. Man ir taip ta matematika buvo ne pati mėgstamiausia, bet ji tai iš vis: varėm uždavinius tik universitetinius, pažymius daugiau 5 (dešimtbalėj) nerašydavo, stresas visus tris metus buvo nerealus.. O dar tais metais kaip tik buvo pirmą kartą padaryti A ir B lygiai ir visi aišku norėjo mokytis A lygiu.... Jau buvau susitaikius, kad nė velnio to egzamino neišlaikysiu, bet.. egzamine net nustebau, uždaviniai lengvi buvo, juk neuniversitetiniai, kuriuos mes visada darydavom.
Taip kad tokie keisti mokytojai, kurie tik pagal tik jiems patiems suvokiamas sistemas dirba, tai iš dalies ir gerai.. Prisinervinsi dabar, daugiau pasimokysi, lengvai egzaminą išlaikysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaitanti: 15 gruodžio 2010 - 17:38
Sveikos 4u.gif kolkas skaitau Užkalnį , visai neturiu laiko.. sesija.. bet baigsisi sesija ir prisijungsiu vėl prie jūsų 4u.gif , dovanėlę išsiunčiau, viliuosi ,kad patiks.. nes konkretaus sąrašiuko negavau verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 15, 16:07)
Na va, dar viena laimingoji smile.gif  4u.gif thumbup.gif
drinks_cheers.gif Lygiai tą patį žadėjau rašyt biggrin.gif Va kiek laimės viena kitai Kalėdų proga visos prisiųsim biggrin.gif wub.gif

QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 15, 16:25)
Tuo tarpu toliau skaitau lietuvių kūrybą.
Nu negaliu kaip man patinka tavo paskutiniai atsiliepimai apie lietuvių autorių knygas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 15, 14:40)
Pas mane vien tik lietuvių kalba neskaitytų knygų apie 200  doh.gif lentynas laužia, o į anglų kalba knygų krūvas visai baisu žiūrėti  doh.gif  jei nustoti pirkti knygas, tai vien esamų užtektų penkeriems metams, skaitant po 100 ir daugiau knygų per metus.  doh.gif

blink.gif O dar galvojau, kad aš daug turiu. tongue.gif Norėčiau "ekskursijos" po tavo lentynas. ax.gif
QUOTE(Creed @ 2010 12 15, 16:56)
Ne,pasinaudojau Pegaso dovanos cekiu 30% nuolaida,kaip vienam is geriausiu pirkeju biggrin.gif

Aš šiandien gavau Pegaso kuponą, bet tik 10 proc. nuolaida. schmoll.gif Kažko mane kaip pirkėją nelabai vertina. Nusprendžiau, kad nepasinaudosiu, per mažai procentų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 12 15, 18:16)
blink.gif O dar galvojau, kad aš daug turiu. tongue.gif Norėčiau "ekskursijos" po tavo lentynas.  ax.gif

greit kaip muziejuje bus. O dar ir vaikiškų knygų krūvelė inirtingai auga. doh.gif Ateina draugė pasiskolinti ir klausia ką aš gero iš detektyvų ir trileriu turiu, o aš pasimetus, nes realiai jau nebeatsimenu ką turiu lietuviškai o ką angliškai ir apskritai kai kada man pačiai būna atradimai. Jau porą syk buvo taip nutikę, kad nusipirkau knygą kurią jau turėjau doh.gif

Papugėlė, mačiau, kad parduoti 'Dienoraštis raudonos odos viršeliais'. Skaitei? Kaip tau ji? Man tai nostalgija kažkokia apima ją skaitant, lyg pati būčiau gyvenusi tuo laikotarpiu, toks man artimas.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 15, 20:22)
greit kaip muziejuje bus. O dar ir vaikiškų knygų krūvelė inirtingai auga.  doh.gif Ateina draugė pasiskolinti ir klausia ką aš gero iš detektyvų ir trileriu turiu, o aš pasimetus, nes realiai jau nebeatsimenu ką turiu lietuviškai o ką angliškai ir apskritai kai kada man pačiai būna atradimai. Jau porą syk buvo taip nutikę, kad nusipirkau knygą kurią jau turėjau  doh.gif

O nebandei susirašyti turimų knygų? Kompas sutvarkytų sąrašą pagal abėcėlę, tai tik pažiūri, ir viskas aišku.
Atsakyti
Vessta,Agne sveikinu su pirkinukais dovanomis. wub.gif thumbup.gif
As irgi pagaliau issiunciau dovana. doh.gif blush2.gif
Atsakyti