Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 15, 11:39)
Sveikos mirksiukas.gif

Pas mane neskaitytų knygų jaučiu kaip ir pas Ingėną doh.gif biggrin.gif Kaupiu kaupiu, perku perku, o skaityti jų visų nespėju biggrin.gif

Fati labai smagu už tave, kad gavai tai, ko norėjai 4u.gif

Pas mane vien tik lietuvių kalba neskaitytų knygų apie 200 doh.gif lentynas laužia, o į anglų kalba knygų krūvas visai baisu žiūrėti doh.gif jei nustoti pirkti knygas, tai vien esamų užtektų penkeriems metams, skaitant po 100 ir daugiau knygų per metus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 15, 13:20)
o aš tai turiu ppažadą naujiems metams - nepirkti knygų, skaityti iš namų ir iš bibliotekos. nepirkti negalioja VKM ir dar pirksiu abi Užkalnio Anglijas ir Silva rerum2. ir viskas, daugiau laikysiuos.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif šakės kaip sujuokinai. aš sau prieš mėnesį irgi pasisakiau, kad šiemet jokių knygų. o bet tačiau... nusipirkau porą tikrai. doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Aš trumpam padėjau į šalį "Chirurgą" ir ėmiausi Jodi Picoult "Trapumas". Skaitosi labai lengvai, atrodo įdomi bigsmile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 12, 17:26)
Gegyte, "Altorius šešėlis" puiki, daugiau nei puiki knyga. O ne ne tokia jau ir prasta.

Pritariu drinks_cheers.gif
Skaičiau ją lankydama mokyklą, bet dar kažkada būtinai pakartosiu smile.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 12 13, 19:47)
Ar daug yra skaiciusiu Meistras ir Margarita Bulgakovo? g.gif kazkaip pamasciau, kad turbut reiktu perskaityt sita knyga.. ar lb sunki?

Skaičiau. Visiškai nepatiko schmoll.gif Sunkiai skaitėsi, neįdomi, nesupratau kodėl daug kas ją taip giria g.gif

QUOTE(sphinx @ 2010 12 14, 17:26)
Sveikiju biggrin.gif Pirmąją greitu laiku skaitysiu, nes turiu ax.gif O kitas dvi sakitysiu, jei kada papuls įrankas blush2.gif
Man ji irgi įspūdžio nepadarė, net ir nebaigiau aš jos skaityt schmoll.gif

Gal kas skaitėt šias knygas ir galit įspūdžiais pasidalint?

Mitch Albom "Dar bent vieną dieną"

Perskaičiau pusę ir padėjau į šalį, visiškai nesudomino blush2.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 14, 22:11)
Sunkiausiai rasti pirkinukai :  Brolių Grimų „Trys verpėjos“ (1979m. leidimo). ).

Nostalgija wub.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 12 14, 22:15)
Ir as labai laukiu 'Tukstancio sauliu skaisciu' wub.gif

Prisidedu prie laukiančių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 12 15, 13:34)
O man iškilo tokia dilema,vyras dovanoja čekį,tai galvoju ar pirkt kulinarines knygas,,ar tas kurių noriu g.gif Net nežinau,receptų pilnas internetas g.gif

pirkciau tas, kuriu noriu rolleyes.gif kiek turiu kulinariniu zurnalu, kazkaip is ju nieko negaminu schmoll.gif tai kas nors pasidalina kokiu receptuku, tai internete susirandu irnesakyk.gif knyga viena turiu, bet tik viena karta is jos dariau ir tai vietoj torto su braskem, kiausiniene su braskem gavosi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 12 15, 14:34)
O man iškilo tokia dilema,vyras dovanoja čekį,tai galvoju ar pirkt kulinarines knygas,,ar tas kurių noriu g.gif Net nežinau,receptų pilnas internetas g.gif

Pvz man Beatos knygos, labai patinka, nesu jokia baisi vireja, ir internete yra receptu, bet manau knyga ir internetas ne tas pats, galiu tas knygas skaityt kaip romana, labai mielos, siltos ir netik pliki receptai ko imti ir kaip isvirti ax.gif
Ir Gustavo knyga pirksiu butinai. wub.gif Tiesiog savo malonumui.
Grozines knygos tikrai neturetu ko pavydet, visiek ju persvara milziniska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 15, 13:40)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif šakės kaip sujuokinai. aš sau prieš mėnesį irgi pasisakiau, kad šiemet jokių knygų. o bet tačiau... nusipirkau porą tikrai. doh.gif

tikiu, kad man pavyks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 15, 14:40)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif šakės kaip sujuokinai. aš sau prieš mėnesį irgi pasisakiau, kad šiemet jokių knygų. o bet tačiau... nusipirkau porą tikrai. doh.gif

As tokiu neivykdomu pazadu nedalinu, nes zinau jei bus isleista tas ko as noresiu, pirksiu neziurint i 'kruva lyg lubu' biggrin.gif
Atsakyti
Aš esu Knygų klube akcijines dvi už vieną kainą nusižiūrėjus,o be to turiu liguistą potraukį rinkt receptus smile.gif bet ir daug receptų išbandau.Kažkaip linkstu prie kulinarinių knygų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 15, 14:02)
tikiu, kad man pavyks  biggrin.gif

o, tada sėkmės dideliausios smile.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 12 15, 14:02)
As tokiu neivykdomu pazadu nedalinu, nes zinau jei bus isleista tas ko as noresiu, pirksiu neziurint i 'kruva lyg lubu' biggrin.gif

čia ne pažadas buvo, tiesiog nebeturėjau pinigų. O dabar irgi - kelionė prieš norį, o aš knygas perku lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 15, 15:02)
tikiu, kad man pavyks  biggrin.gif

Reik suregistruot visas sitas prisiekėles ir, kad paskui po menesio nebutu-'pirkau va kokia knyga' nono.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as jau niekam nebezadu, kad nepirksiu, nes vis tiek nieko neiseis. Va ir siandien ,,Moteru kupe" nusipirkau ir jau tokia apsipatenkinus jauciuosi, kaip milijona islosus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 15, 14:05)
Reik suregistruot visas sitas prisiekėles ir, kad paskui po menesio nebutu-'pirkau va kokia knyga'  nono.gif  lotuliukas.gif

tai aš iš karto išimtis numačiau - Silva rerum, Anglijos ir Vilniaus knygų mugė biggrin.gif
Atsakyti