Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 12, 16:26)
Ir šiandien neišlaikiusi nusipirkau "Karolinos Kalėdos". Manau, labai tiks prieš šventes smile.gif

Aš ją irgi papirkau, nes tikiuosi kad po 'sunkiųjų' knygų ateis noras ir 'lengvosioms' smile.gif na bent jau taip tikiuosi biggrin.gif

Sielos Sparnai labai dėkui už gražią žiemišką temą,

o aš registruojuosi su:
1.Aleksandras Solženicynas 'Gulago archipelagas I tomas'
2. Mario Vargas Llosa 'Tetulė Chulija ir rašeiva'

na ir bėgu toliau mokintis psichologijos egzui ax.gif

Papildyta:
O jei atvirai, tai negaliu susikaupti ties Llosa knyga, nes negaliu atsiplėšti nuo 'Gulago archipelago', jau taip įtraukė, kad tik kai laisva minutė, taip ir skaitau. Jau beveik įpusėjau pirmąjį tomą ax.gif
Atsakyti
Man tai "Karolinos Kalėdos" visiškai ne kalėdiška,o kaip tik labai depresova knyga.Ir nepatiko visiškai schmoll.gif
Atsakyti
Dabar skaitau Gražinos Svederskytes "Uragano kapitonas" sena bet gera knyga, jau ipusejau, tai esu suzaveta jos rašymu.
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 12, 19:00)
Ingėnai, sergam dažnokai- nes mano organizmas nusilpęs, man kimba, dar dukrytė parneša iš darželio, taip visi ir sergam- gerai būtų paeiliui, ale jeigu visi kartu, kaip buvo prieš 2 sav doh.gif eina sau doh.gif [/color]

Sveikit. smile.gif
Atsakyti
SS, ačiū už nuostabius naujus namus 4u.gif

Registruojuosi su Mary Higgins Clark „Gražus ir šaltas veidas“. Bandžiau pradėt „Aklumą“, bet netraukia dabar, visiškai neveikia galva ir norisi tik popsinių knygų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 12 12, 18:24)
Man tai "Karolinos Kalėdos" visiškai ne kalėdiška,o kaip tik labai depresova knyga.Ir nepatiko visiškai  schmoll.gif

aš iš bibliotekos parsinešiau. kol kas nelabai įdomu, nors viršelis ir kalėdiškai raudonas unsure.gif
Atsakyti
O aš su Camus. Ką tik baigiau "Svetimas". Visai patiko, net nustebau, kad taip lengvai skaitėsi, maniau, kad bus sunkiau. Dabar pradėjau toj pačioj knygoj esantį kitą jo kūrinį "Krytis".
Atsakyti
SS,ačiū už temą. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 12, 18:26)
Gegyte, "Altorius šešėlis" puiki, daugiau nei puiki knyga. O ne ne tokia jau ir prasta. Matyt teisingai kažkuri rašė, kad jei Mykolaitis- Putinas būtų buvęs ne lietuvis, labai gali būti, kad ši knyga būtų sulaukusi pasaulinės šlovės.

drinks_cheers.gif
savo laiku (mokykloj) man ji taip patiko ir prilipo, kad skaiciau neziuredama i puslapiu skaiciu biggrin.gif Labai idomi tada atrode.

as siandien baigsiu Pameistri, o paskui imsiu antraji Anos Kareninos toma rolleyes.gif

SS, aciu uz grazia tema bigsmile.gif
Papildyta:
Del pasaulines sloves - ta pati butu galima pasakyti apie Dievu miska, tiesa? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 12 gruodžio 2010 - 19:49
QUOTE(Masako @ 2010 12 12, 19:40)
drinks_cheers.gif
savo laiku (mokykloj) man ji taip patiko ir prilipo, kad skaiciau neziuredama i puslapiu skaiciu biggrin.gif Labai idomi tada atrode.

as siandien baigsiu Pameistri, o paskui imsiu antraji Anos Kareninos toma rolleyes.gif

SS, aciu uz grazia tema bigsmile.gif
Papildyta:
Del pasaulines sloves - ta pati butu galima pasakyti apie Dievu miska, tiesa? bigsmile.gif

Pameistrys ar įdomus? Mačiau, buvo šiandien Maximoj dar viena likus knyga, bet gal vėliau daugiau jų užveš, turėsiu kada ją skaityti. O šiaip jau rytoj tikrai eisiu į darbą
Papildyta:
Lauksiu akcijos knygoms biggrin.gif nes taip tai brangoka
Atsakyti
Gal atsiras norinčių man Valymą paskolint? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 12, 18:13)
Aš ją irgi papirkau, nes tikiuosi kad po 'sunkiųjų' knygų ateis noras ir 'lengvosioms' smile.gif na bent jau taip tikiuosi  biggrin.gif

Žinok, nebūčiau pagalvojusi, kad tu ją gali pirkti tongue.gif
Nes šiaip tai aš nusiteikusi, kad tai birzgalas, tik va man kartais ir tokių norisi blush2.gif

QUOTE(Tibė @ 2010 12 12, 18:24)
Man tai "Karolinos Kalėdos" visiškai ne kalėdiška,o kaip tik labai depresova knyga.Ir nepatiko visiškai  schmoll.gif

Negąsdink unsure.gif

QUOTE(Masako @ 2010 12 12, 19:40)
]
Galbūt g.gif Seniai skaičiau, jau ir nebepamenu gerai.
Bet šiaip tai viena iš nedaugelio lietuvių autrorių knygų, kurią aš pasilikau savo bibliotekoje jau perskaitytą. Tiksliau pirkau sau turėti kur kas vėliau po perskaitymo iš "Lietuvos ryto" kolekcijos.

Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 12, 21:18)
Gal atsiras norinčių man Valymą paskolint? blush2.gif

Maniškis kol kas pas draugę. Nežinau, kada ji perskaitys (skaito ne taip greitai kaip aš) biggrin.gif
Atsakyti