Labas rytelis,Ingėnai na ir sąrašiukas.
Laba ryta,
I. Simonaityte ir as be galo megstu Vienu metu isvis buvau labai susidomejus ne tik kuryba, bet ir ja kaip asmenybe. Pakalus babce buvo, su kiausiais Labai idomiai parasyta knyga apie ja - O. Pajedaites "Ji buvo Simonaityte", skaiciau ne karta. Esu buvus ir jos muziejuj - vasaros namuose Priekulej, buvo tikrai labai smalsu pamatyt . Atsimenu, kad nedidelis namukas pasirode su labai siaurais laiptukais viduje, ko nebutum pasakes is nuotrauku..
I. Simonaityte ir as be galo megstu Vienu metu isvis buvau labai susidomejus ne tik kuryba, bet ir ja kaip asmenybe. Pakalus babce buvo, su kiausiais Labai idomiai parasyta knyga apie ja - O. Pajedaites "Ji buvo Simonaityte", skaiciau ne karta. Esu buvus ir jos muziejuj - vasaros namuose Priekulej, buvo tikrai labai smalsu pamatyt . Atsimenu, kad nedidelis namukas pasirode su labai siaurais laiptukais viduje, ko nebutum pasakes is nuotrauku..
QUOTE(Vessta @ 2010 12 14, 23:06)
kad man ja turet butinai reikia, tai prie progos vis tiek pirksiu Bet aciu uz pasiulyma
Aišku, na aš savo vis tiek perskaičius pardavinėsiu
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 14, 20:36)
nu įvarei man baimės, paskaičiau, kad gavai dovanų, o iš ko gavai dovanų nepaskaičiau, tai ot galvoju, prašoviau- turėsi dvi knygas vienodas ale paskui paskaičiau ir nusiraminau džiaugiuosi, kad patiko...abi su dukryte puošėm dėžutę- baisiai karpyti visko norėjo
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 15, 10:40)
nu įvarei man baimės, paskaičiau, kad gavai dovanų, o iš ko gavai dovanų nepaskaičiau, tai ot galvoju, prašoviau- turėsi dvi knygas vienodas ale paskui paskaičiau ir nusiraminau džiaugiuosi, kad patiko...abi su dukryte puošėm dėžutę- baisiai karpyti visko norėjo
LABAI AČIŪ Mano mažoji labiausiai įvertino dėžutę ir 'dirbtinius kukurūzus'. iki šiol iš rankų nepaleidžia Dar kartą labai dėkui, dabar žinosiu kas slepiasi po niku Stiklo karoliukai
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 15, 11:50)
LABAI AČIŪ Mano mažoji labiausiai įvertino dėžutę ir 'dirbtinius kukurūzus'. iki šiol iš rankų nepaleidžia
,,dirbtiniai kukūrūzai"- tai čia turėjo būti sniegas čia pagal mano panelės logiką juk ir pavadinimą abi sugalvojom- ,,Kalėdų senelio sniego skrynelė"
Nėr už ką
Labas
Mano nuotaiką galima pavaizduoti vienu smailu
Ir dar šian bibliotekoj iš vis stipria motera pasijutau-bo tiesiu taikymu nuėjau kur man reikėjo (prie lietuvių literatūros) ir jokių žvalgymosi į kitas lentynas
Mano nuotaiką galima pavaizduoti vienu smailu
Ir dar šian bibliotekoj iš vis stipria motera pasijutau-bo tiesiu taikymu nuėjau kur man reikėjo (prie lietuvių literatūros) ir jokių žvalgymosi į kitas lentynas
Aš tai tik šiandien žadu išsiųst, nes dovaną radau! Pagaliau. Paieškos davė vaisių. Ir dar nusipirkau sau Tas keistas nutikimas šuniui naktį. Kažkaip mačiau suknyga.lt, kad nemažai kas skaitėt, ir kad patiko.
Sveikos
Pas mane neskaitytų knygų jaučiu kaip ir pas Ingėną Kaupiu kaupiu, perku perku, o skaityti jų visų nespėju
Fati labai smagu už tave, kad gavai tai, ko norėjai
Laba diena
Ale tikrai stipri motera Nes man toks žygdarbis - misija neįmanoma
Na, o čia mano metų ataskaitėlė
Solidziausias pirkinys
Clarissa Pinkola Estes "Bėgančios su vilkais"
Metų atradimas
Irvin D. Yalom
Romain Gary
Khaled Hosseini
Metų geriausios knygos
Romain Gary "Aušros pažadas"
Khaled Hosseini "Bėgantis paskui aitvarą"
Irvin D. Yalom "Kai Nyčė verkė"
Lisa See "Baltoji gėlelė ir paslaptingoji vėduoklė"
John Grisham "Kalėdų nebus"
Metų šokiruojanti knyga
Suada "sudeginta gyva"
Metų nusivylimas
William P. Young "Trobelė"
Peter James "Prieblanda"
Nuograužos (nebaigtos skaityti)
Jodi Picoult "Kuprotojo banginio dainos"
QUOTE(Tibė @ 2010 12 15, 12:32)
Ale tikrai stipri motera Nes man toks žygdarbis - misija neįmanoma
Na, o čia mano metų ataskaitėlė
Solidziausias pirkinys
Clarissa Pinkola Estes "Bėgančios su vilkais"
Metų atradimas
Irvin D. Yalom
Romain Gary
Khaled Hosseini
Metų geriausios knygos
Romain Gary "Aušros pažadas"
Khaled Hosseini "Bėgantis paskui aitvarą"
Irvin D. Yalom "Kai Nyčė verkė"
Lisa See "Baltoji gėlelė ir paslaptingoji vėduoklė"
John Grisham "Kalėdų nebus"
Metų šokiruojanti knyga
Suada "sudeginta gyva"
Metų nusivylimas
Peter James "Prieblanda"
Nuograužos (nebaigtos skaityti)
Jodi Picoult "Kuprotojo banginio dainos"
o aš tai turiu ppažadą naujiems metams - nepirkti knygų, skaityti iš namų ir iš bibliotekos. nepirkti negalioja VKM ir dar pirksiu abi Užkalnio Anglijas ir Silva rerum2. ir viskas, daugiau laikysiuos.
QUOTE(Papugele @ 2010 12 14, 18:16)
su tais "Avantiuristais' sudominot mane, turiu abi dalis nuo seniausiu laiku...
O jie apie ka, detektyvas?
nei tai detektyvas,nei meilės romanas,žodžiu įdomi,visos jo knygos įdomios,ir "Perėjūnai","Park aveniu 79".O vat "Kur išėjo meilė?" nelabai,bet irgi nebloga.Norėčiau filmus pamatyt,sako neblogi
O man iškilo tokia dilema,vyras dovanoja čekį,tai galvoju ar pirkt kulinarines knygas,,ar tas kurių noriu Net nežinau,receptų pilnas internetas