Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(laTulipe @ 2010 12 14, 18:10)
sveikos
nežinau, ar minėjau savo pasižadėjimą kitiems metams?  biggrin.gif Namuose neturėsiu daugiau nei trijų knygų vienu metu (bibliotekinių)  biggrin.gif Mane prižiūrės  biggrin.gif tik įdomu, kiek laiko laikysiuos jo  blush2.gif  lotuliukas.gif

Čia man patiko.... lotuliukas.gif
Gal ir man verta apie tris knygas vienu metu pagalvoti... Gerai kad dar iki Naujų laiko yra...
Et., džiaugiuosi kad bent vienas dalykas sekasi, išlaukti termino... o tai nežinia, kas būtų...
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif parsitempiau geriuuuuuu.. Senai pirkta, bet tik db atsiimta Moteru kupe ir aciu Fati Seseliu princese wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 12 14, 18:26)
Gal kas skaitėt šias knygas ir galit įspūdžiais pasidalint? blush2.gif
Joanne Harris "Džentelmenai ir žaidėjai"
Mitch Albom "Dar bent vieną dieną"
Alessandro Baricco "Homeras, Iliada"
Tracy Chevalier "Žiburiai"
  4u.gif

"Džentelmenai ir žaidėjai" patiko, nors gal kiek per daug ištęsta pasirodė, o "Žiburiai" nelabai patiko. Albomo knygos ir aš norėčiau.

Nustebau, kad taip anksti pradėjot savo topus rašyti, maniau, kad gal sausio pradžioj. Įdomu buvo pastebėjus, kad kai kurių nusivylimai man netgi labai patiko. smile.gif

O dėl kitų metų- turiu apie 170 neskaitytų knygų, tai tiksliai negaliu pasakyti, kurių užsinorėsiu. Bet iš garsiausių planuoju pagaliau perskaityt 3 Allende romanus, "Meilė choleros metu", "Kapitono Korelio mandolina", "Sidro namų taisyklės", "Pomirtiniai Pikviko klubo užrašai", "Mobis Dikas", "Bėgantis paskui aitvarą", "Salos galimybė", "Citadelė, "Aklumas", gal ir "Šveiką".
Atsakyti
Sveikos, nuo 9 iki 17.30 sėdėjau univere ir veltui, pasiūlė ateiti 21 dieną doh.gif doh.gif doh.gif
Smagu, kad kažkas jaučia šventines nuotaikas, aš geriausiu atveju pajusiu kitos savaitės vidury..

Įdomūs metų topai smile.gif
Gegyte, nepatiko Miegančių drugelių tvirtovė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 14, 18:10)
A
Renata Šerelytė. Šešėlių verpėja.

E. Kurklietytė, ne Šerelytė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 14, 19:42)
Smagu, kad kažkas jaučia šventines nuotaikas, aš geriausiu atveju pajusiu kitos savaitės vidury..

Ir man tas pats. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 14 gruodžio 2010 - 18:51
Mano pasisakymas bus menkai atspindintis tiesa, nes tikrai negaliu tiksliai pasakyt, kada ka skaiciau, taigi rasau tik tas knygas, kurias tikrai skaiciau siais metais mirksiukas.gif

Metu atradimas

Selma Lagerliof

Labiausiai patikusios knygos

Mano pussesere Reicel
Kaimo mergaiciu trilogija ir epilogas
Dama su vienaragiu
Smirnos burtininkes
Aklumas
Silva rerum
Ana Karenina
Portugalijos karalius
Sakme apie Gesta Berlinga
Vakariniai kursai
Ponas Lemanas
Mirabele ir jos vyrai
Gyvenimo losimas
Saltasis kalnas
Kvepalai
Saskijada
Knyga apie San Mikele
Juodmedzio bokstas
Isminciu dovanos
Kas nuostabu ir ismintinga
Atpirkimas
Kukockio kazusas
Prestizas
Pieniu vynas
Mamyte ir gyvenimo prasme
Apsnigti kedrai
Karaliaus prazutis
Malda uz Ovena Mini
Stambulas
Memento

Metu sokiruojanti knyga

S. Hoel Uzburtas ratas

Metu nusivylimas

Nasle vieneriems metams
Sapnu valgytoju stiklo knygos
Pazadas
Pakerejimas
Snabzdesiai smelyje

Nuograuzos

Takoskyra
Su blogiausiais ketinimais
Berlynas. Aleksandro aikste
Bibliotekininkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 14 gruodžio 2010 - 19:06
QUOTE(Masako @ 2010 12 14, 19:57)
Mano pasisakymas bus menkai atspindintis tiesa, nes tikrai negaliu tiksliai pasakyt, kada ka skaiciau, taigi rasau tik tas knygas, kurias tikrai skaiciau siais metais mirksiukas.gif

Kaip smagu, kad tau "Mirabelė ir jos vyrai" patiko. thumbup.gif Kiek aš čia lankausi, niekas daugiau apie šią knygą neužsiminė. Man iš tavo patikusių tik "Ponas Lėmanas" nelabai.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 12 14, 20:05)
Kaip smagu, kad tau "Mirabelė ir jos vyrai" patiko.  thumbup.gif  Kiek aš čia lankausi, niekas daugiau apie šią knygą neužsiminė. Man iš tavo patikusių tik "Ponas Lėmanas" nelabai.

aha, tokia plonyte ir beveik uz dyka, bet labai net gera ta Mirabele. saunuolis S. Martinas thumbup.gif
Man Ponas Lemanas nebuvo kazkas toookio, bet va atminty islikusi kaip visai nebloga humoristine smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 14 gruodžio 2010 - 19:10
QUOTE(sphinx @ 2010 12 14, 17:26)
b]Joanne Harris "Džentelmenai ir žaidėjai"[/b]  4u.gif

QUOTE(Vessta @ 2010 12 14, 17:59)
sita skaiciau, bet man ji nelabai patiko ir kas labiausiai uzkliuvo, tai vardu makalyne, sunku buvo atskirt kas kuris yra g.gif Is triju skaitytu sios autores knygu, man sita prasciausia pasirode cool.gif

Apie "Džentelmenus ir žaidėjus" mano nuomonė sutampa su Vesstos drinks_cheers.gif
Nors kitos Harris knygos labai patiko, šią galėčiau netgi nurašyti į nusivylimus unsure.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 12 14, 17:35)
Galvoju jei jau panirom i prisiminimus , gal pasigiriam ka esam sukaupe neskaityto kitiems metams  (na nors pacias paciausias, jei spresti pagal mane, nes kruva jau laukia iki lubu) lotuliukas.gif

Sunku man bus surašyti, nes išties nemažai prikaupiau tongue.gif blush2.gif

QUOTE(laTulipe @ 2010 12 14, 18:10)
aš dar nerašysiu, nes skaityt galvoju per atostogas nemažai, tad, kas žino, gal nors viena bus verta mano sąrašo  biggrin.gif

Aš irgi dar nesusidėliojau. O gal dar bent vieną kokią labai gerą perskaitysiu iki metų galo smile.gif Nors, jei kils įkvėpimas, gal susidėliosiu ir anksčiau.
Atsakyti
Man Dzentelmenai ir zaidejai tai toks eilinis trileris detektyvas pasirode - perskaitei ir pamirsai biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 14, 18:42)

Gegyte, nepatiko Miegančių drugelių tvirtovė?  unsure.gif

o ko nuostaba iš karto? Taip, nepatiko. per daug depresiška ir stačiokiška. bet kitas Ivanauskaitės knygas norėsiu paskaityti, gal kokią „Viršvalandžiai“ ar „Švelnūs tardymai“. Ne mano rašytoja ir tiek. Bent jau kol kas toks įspūdis.
Nepaisant to, knygą perskaičiau visą.
Atsakyti